Давайте одружитися.

Ми знаємо все про найяскравіші знаменитості весілля, найдорожчі весільні кільця і найвибагливіші весільні сукні, але ми пропустили найромантичніший момент, передаючи всю цю красу – пропозиція руки і серця. Так, я пропоную вам десятку найромантичних зіркових вироків «Одружився!».

Heidi Klum і ущільнення

Великий оригінальний ущільнювач не пропонував Heidi в будь-якому місці, але в igloo розташований в горах на висоті 4,267 метрів. Тут любителі чекали романтичну вечерю з усіма атрибутами, властивими їй - свічки, троянди, шампанське і ... захоплюючий кільце з 10 карате діамантом. Природно, Гейді не змогли відмовитися від такої пропозиції. У сімейних парах є чотири дітей.

40

Харрісон Форд і Каліста Flockhart

Каліста чекала 7 років до того, як Ford запропонував легалізації відносин. Все було дуже романтичним (і навіть трохи банально): на сніданок на День Святого Валентина Каліста відкрила сумку крокісанів і відкрила діамантове кільце. Це як кіно!

р.

Christina Aguilera і jordan bratman

На такому важливому випадку Йорданія прикрасила номер готелю з пелюстками троянд і розміщують невеликі коробки всюди, які містять символічні подарунки і вірші власної композиції. У одному з цих ящиків була ще одна вичерпана з п'ятикутним діамантом. Це жито, що цей камінь не став запорукою щасливого сімейного союзу - через 5 років Крістіна і Йорданія розлучалися.

2

Tory Spelling and Dean МакДермотт

Один різдвяний вечір, декан приготував сюрприз для випікання - прогулянка в вагоні, намальовані чотирма конями. Але це не все. По дорозі, прикрашений багатьма китайськими ліхтарями, пара зробила її на невелику терасу, де романтична вечеря чекала їх. Після вечері, декан, за традицією, опинився на одному коліні і запропонував Tory стати дружиною в обміні для важкого діаманту. І зараз щороку, в день його залучення, МакДермотт надає дружині нове кільце як знак його любові і лояльності. Щаслива жінка!

Р

Tom Cruise і Katie Holmes

Помідор вирішив не бути банальним і попросив Каті бути дружиною не на вечерю, але на сніданок в ресторані на вершині Ейфелевої вежі. Залучення відбувалось через 2 місяці після початку знайомств. У одному інтерв'ю Том прийняв, що він купив його кільце за другий день після зустрічі Katie.

Gwyneth Paltrow і Кріс Мартін

Кріс Мартін не кинув ніяких сюрпризів або вечерь, щоб запропонувати Gwyneth - він просто назвав її з літака і сказав, що все, як це, як, любов, пропустити, нехай буде одружений. З тих пір Гвінет і Кріс народилися двома дітьми, але в пресі зростає чутки їх поділу. Ми повинні мати романтичну вечерю.

р.

70437.

, Україна

Ashley Judd і Dario Francetti

Я не знаю, якщо це було вірно або якщо Ашлі просто хотів би одружитися, але за своїми історіями вона побачила її сонечко з прямокутним діамантом уві сні. А актриса була швидко розповісти її коханим. Даріо не було вибору, але йти в пошуку кільця. Пошук тривав 5 місяців, але в кінці Ашлі отримав свою мрію (Я маю на увазі чоловіка).

Катерина Zeta-Jones і Майкл Дуглас

Катерина отримала пропозицію стати дружиною напередодні Нового року. Після того, як чіми застрягли ніч, Михайло запросив свою кохану, яка вже була в другому місяці вагітності, щоб летіти. У романтичному обстановці Дуглас представив Катерину антикварним кільцем варті мільйони доларів. Катерина прокинула ... і погодилася.

Рожевий і Каррі Харт

Рожева дівчина є незалежною і зберігає все під контролем. Так це сталося з пропозицією руки і серця, яке Рожева зробила себе. Під час перегонів, які взяли участь у її коханні, дівчина підняла плакат з словами «Маррі мене?» звернулася до догляду. Знаючи почуття коханця гумору, засвідчений хлопець думав, що це був жарт, але рожевий мухав знак і він читає: "Я серйозний!" Правда, незалежність співачки не стала запорукою довгої щасливої сім'ї, а незабаром пара зламала. Але після того, як я повернувся разом - цей раз Hart зробив пропозицію. З'явився на одному з концертів співачки - голий, перочений і прив'язаний до ліжка.

Дженніфер Гарнер і Ben Affleck

Дженніфер прослухав довгоочікуваний слова з пропозицією шлюбу на 33 день народження. Вона була їсти в кафе і, дивлячись на вікно, пилила вантажівка з величезною подарунковою коробкою. Природно, Джен думав, що її подарунок в коробці був автомобіль. Але після зняття пакету актриса знайшов тільки невелику коробку з кільцем... вартість якого була дорівнює вартості автомобіля.

р.

р.

Courtney Cox і Девід Аркет

І Courteney Кокс отримав шлюбну пропозицію на захід сонця. Під час вечірньої прогулянки на пляжі Девід заснував феєрверк на честь улюбленого. Природні, Судні не змогли відмовитися і з сльозами в очах приймали пропозицію.

р.

Alyssa Milano і Скотт Вольф

І Алісса Мілано, який відіграв роль відьми в серії «Фармований», отримав пропозицію руки і серця для всіх законів відьми. Її boyfriend Scott Wolff подарував їй захоплення кільце в традиційному "Jack Lamp" - гарбуз з скелястим вирізом обличчя. Дуже оригінальний, але такий сюрприз не став запорукою довгого сімейного життя, крім того, весілля не відбулося навіть.