Грузія Mei Jagger

Дочка всесвітньо відомого Джорджія Джеррі Холл, супермодель 70-х, і Мік Джейн, популярний рок-музикант і соліст Rolling Stones, Грузія May Jagger не вважає себе особливим і відомим. Нехай її обличчя спалахує на табличках і журналах, нехай paparazzi hunt її - для дівчини це не аргумент.

Я не знаю. Ні один знає, що я, крім концертів Rolling Stones, paparazzi може привернути увагу до мене. Я не вважаю себе на всіх популярних. Я думаю, що це не круто, тому що ваш обличчя lit вгору. Ви повинні мати особливий талант, щоб дійсно заробити полум'я. Ці тінейджери просто awful! Нестандартна модель завдяки своїй висоті і будуванню, але вона обрана для своїх кампаній Chanel, Versace і Rimmel.

Грузія Mei Jagger

«Наша дитина має великі гени».

Грузія Mei Jagger

Може бути прямо. Дівчина не хоче зупинитися на кар'єрі моделі. Для неї вона просто ходьба. Однак, навіть як модель, Грузія показує себе в інших областях. Jagger випустили капсулу з брендом Hudson Jeans.

Я завжди любила допомогу стилістів на мій набір, і коли я підійшов до цієї пропозиції, я був плащим. Грузія також є студентом Школи мистецтв. Вона планує отримати ступінь фотографа. Хоча вона не знає, чому вона хоче.

Я не можу уявити себе в цій ролі. Але він не хоче залишатися без вищої освіти.

Я бачив багато дівчат, які опинилися під час своєї кар'єри. Тож я не збираю шанс отримати освіту – Я не збираюся бути моделлю все життя. Грузія Mei Jagger р.

Єа, вона отримала свою славу. Гени є генами, і духом в Грузії не схожий на батьків.

Я нічого не схильна робити з почуттям суперечності. Коли ваші батьки загублені, то точка засмаги. Так я спробую бути розумним. Грузія Mei Jagger

Грузія Mei Jagger

Грузія Mei Jagger

Причини допомогли Грузії вести переговори з батьком про модельну кар’єру. Вона переконана, що це був хороший варіант, щоб почати кар'єру.

Він знає, що це хороший старт для молодої дівчини, як мені. Особливо якщо я вирішив стати фотографом. Добро за мене бути в середині художника.

Грузія Mei Jagger

Дівчина завжди любила моду.

Я люблю моду у всіх його аспектах. В крові. Протягом декількох років я був особистим списком матері і попросив її згадати про своє ім'я в розмовах про те, хто вибрав її наряд Грузія Mei Jagger

Грузія Mei Jagger

У степах її матері і сестри вона вже стала моделлю. Чи слідувати за кроками вашого батька, брата та дружби, музиканта Джанго Джеймса та стати співачкою?

Ні в житті! Я люблю музику, але я навряд чи музикант. Я не граю будь-якого інструменту і співати терористично – варто записувати альбом з такими даними? Я прислухаю мій брат або юнацька група. Однак дівчина не збиралася стати моделлю.

Я завжди сказав мій мама і Lizzie, як дитина, що я не збираюся бути моделлю, як вони. Зараз вся родина - це задоволення від мене. Грузія Mei Jagger р.

Грузія Mei Jagger

19-річний Грузія є все для природності. Вегетаріанський і вболівальник виключно органічної їжі також відноситься до зовнішнього вигляду – натуральний у всьому!

Я не схожа на ідею пластичної хірургії або косметичної хірургії. Я навіть відмовився носити брекети, я вважаю це чисто британське оснащення між передніми зубами, щоб бути родзинкою. Хто потребує цих неприродно білих американських зубів?

Грузія Mei Jagger

Зараз дівчина живе в Нью-Йорку в одному з районів Манхеттена, де вона переїхала з Лондона.

Мої мами не було Нью-Йорка в дуже довгий час, але проживала там в '80-ті роки. А коли я показав, що я переходив до міста Альфабет, вона випав. Її старша сестра Lizzie дивиться після її, тому що Грузія все ще незначна! Навіть на концертах і клубах не допускається. Але Jagger знайшов вихід:

Коли я кладаю його на (червоної вінтажної сукні Оссі Кларка) до концертів мого дружби він дає в Л.А., я завжди дозволяв в клубі. Грузія Mei Jagger

3637060Р.

Грузія Mei Jagger р.

Але незважаючи на свій вік, Грузія зірвала топлес для Hudson.

Моя мама часто була залучена до провокативної зйомки Helmut Newton. Вона розуміє. Це божевільний, але я не думаю, що мої фотографії будуть на величезних щитах всюди. Це удар для мене.

Для подрібнень, нестандартних форм, білявка волосся Грузія часто порівнюється з Lara Stone. Деякі не розуміють, як вони відрізняються (символом до дорогоцінних каменів і Саші Півової). Однак слід зазначити, що образ блондинка, намагаючись на ролях рок-дайва або елегантної леді, Грузія демонструє успіхи, і приємно виглядає.

Грузія Mei Jagger р.

Грузія Mei Jagger