Грузія Mei Jagger

Дочка всесвітньо відомого Джорджія Джеррі Холл, супермодель 70-х, і Мік Джейн, популярний рок-музикант і соліст Rolling Stones, Грузія May Jagger не вважає себе особливим і відомим. Нехай її обличчя спалахує на табличках і журналах, нехай paparazzi hunt її - для дівчини це не аргумент.

Я не знаю. Ні один знає, що я, крім концертів Rolling Stones, paparazzi може привернути увагу до мене. Я не вважаю себе на всіх популярних. Я думаю, що це не круто, тому що ваш обличчя lit вгору. Ви повинні мати особливий талант, щоб дійсно заробити полум'я. Ці тінейджери просто awful! Нестандартна модель завдяки своїй висоті і будуванню, але вона обрана для своїх кампаній Chanel, Versace і Rimmel.

«Наша дитина має великі гени».

Може бути прямо. Дівчина не хоче зупинитися на кар'єрі моделі. Для неї вона просто ходьба. Однак, навіть як модель, Грузія показує себе в інших областях. Jagger випустили капсулу з брендом Hudson Jeans.

Я завжди любила допомогу стилістів на мій набір, і коли я підійшов до цієї пропозиції, я був плащим. Грузія також є студентом Школи мистецтв. Вона планує отримати ступінь фотографа. Хоча вона не знає, чому вона хоче.

Я не можу уявити себе в цій ролі. Але він не хоче залишатися без вищої освіти.

Я бачив багато дівчат, які опинилися під час своєї кар'єри. Тож я не збираю шанс отримати освіту – Я не збираюся бути моделлю все життя. р.

Єа, вона отримала свою славу. Гени є генами, і духом в Грузії не схожий на батьків.

Я нічого не схильна робити з почуттям суперечності. Коли ваші батьки загублені, то точка засмаги. Так я спробую бути розумним.

Причини допомогли Грузії вести переговори з батьком про модельну кар’єру. Вона переконана, що це був хороший варіант, щоб почати кар'єру.

Він знає, що це хороший старт для молодої дівчини, як мені. Особливо якщо я вирішив стати фотографом. Добро за мене бути в середині художника.

Дівчина завжди любила моду.

Я люблю моду у всіх його аспектах. В крові. Протягом декількох років я був особистим списком матері і попросив її згадати про своє ім'я в розмовах про те, хто вибрав її наряд

У степах її матері і сестри вона вже стала моделлю. Чи слідувати за кроками вашого батька, брата та дружби, музиканта Джанго Джеймса та стати співачкою?

Ні в житті! Я люблю музику, але я навряд чи музикант. Я не граю будь-якого інструменту і співати терористично – варто записувати альбом з такими даними? Я прислухаю мій брат або юнацька група. Однак дівчина не збиралася стати моделлю.

Я завжди сказав мій мама і Lizzie, як дитина, що я не збираюся бути моделлю, як вони. Зараз вся родина - це задоволення від мене. р.

19-річний Грузія є все для природності. Вегетаріанський і вболівальник виключно органічної їжі також відноситься до зовнішнього вигляду – натуральний у всьому!

Я не схожа на ідею пластичної хірургії або косметичної хірургії. Я навіть відмовився носити брекети, я вважаю це чисто британське оснащення між передніми зубами, щоб бути родзинкою. Хто потребує цих неприродно білих американських зубів?

Зараз дівчина живе в Нью-Йорку в одному з районів Манхеттена, де вона переїхала з Лондона.

Мої мами не було Нью-Йорка в дуже довгий час, але проживала там в '80-ті роки. А коли я показав, що я переходив до міста Альфабет, вона випав. Її старша сестра Lizzie дивиться після її, тому що Грузія все ще незначна! Навіть на концертах і клубах не допускається. Але Jagger знайшов вихід:

Коли я кладаю його на (червоної вінтажної сукні Оссі Кларка) до концертів мого дружби він дає в Л.А., я завжди дозволяв в клубі.

3637060Р.

р.

Але незважаючи на свій вік, Грузія зірвала топлес для Hudson.

Моя мама часто була залучена до провокативної зйомки Helmut Newton. Вона розуміє. Це божевільний, але я не думаю, що мої фотографії будуть на величезних щитах всюди. Це удар для мене.

Для подрібнень, нестандартних форм, білявка волосся Грузія часто порівнюється з Lara Stone. Деякі не розуміють, як вони відрізняються (символом до дорогоцінних каменів і Саші Півової). Однак слід зазначити, що образ блондинка, намагаючись на ролях рок-дайва або елегантної леді, Грузія демонструє успіхи, і приємно виглядає.

р.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное