Дівчата Spice

Я думаю, що кожен пам'ятає Spice Girls. Це одна з найпопулярніших груп дівчата в світі, і якщо ми розглянемо тільки комерційну сторону матерії, то найпопулярніші. Я, наприклад, був страшним вболівальником дівчат – купили всі (то ще) касети з піснями і відео, вішали в кімнаті з плакатами з їх зображеннями, зібрані кліпи з найменшою інформацією про них і танцювали до своїх пісень так, щоб сусіди, ймовірно, стали талією. Я любив їх... Я люблю їх зараз, бо вони були частиною мого дитинства і мого життя. А ось я: Я раджу трохи зануритися в історію групи, див. те, що були «папери» і що вони стали.

, Україна

р.

45950 р.

Згадайте, як це було: кілька відео старих пісень Spice Girls. Ностальгія!

І нещодавнє відео "Хайдлайнс"

Скарження, дитина, Імбир, Пош і Спортія були найвідомішими гуртами з Івана, Павла, Джорджа і Кінго. Девід Синклар, біограф

408 25741

Так, кожен замовлення.

Гері Холіелл або Гінгер Spice

По-червоно-шерстий знімок, який був улюбленим серед шанувальників гурту. Він був Джеррі, який поцікав поцілунати князь Чарльз, залишаючи яскравий слід червоної помади на своєму жекі, а потім ... пришийте його ас.

125700 р.

Негайна, гучна, вульгарна сексуальна дівчина одягнена в непохитних нарядах, які показали її видатні груди. Він був Гері, який був відхилений для розбиття Spice Girls, коли вона залишила гурт на вершині її успіху в 1999 році.

Сьогодні Гері, що записав кілька сольних, не особливо успішними, альбоми, присвячують весь вільний час до своєї дочки з хитромудрим ім'ям Блабл Мадонна (на честь улюбленої співачки). Halliwell пише дитячі книги, символи яких вона записується від відомих людей, в тому числі членів Spice Girls.

р.

Зовні Гері змінив багато - вона позбавлялася від яскравого червоного неприродного кольору волосся і приніс її тіло в велику форму. Незважаючи на те, що з моменту заснування гурту, сьогодні Ginger Spice виглядає ще молодшим і свіжим, ніж в 1996 році.

р.

Гері змінив, вирощений, але все ж поцілунає князь Чарльз.

1284481р.

Емма Бантон або Baby Spice

Мій улюблений – і я не можу розраховувати, скільки поніжків я зробив на голову під час свого дитинства, щоб виглядати так милою білявка.

85.073526

Наймолодший в групі (тобто, чому дитина), був відомий карамельним вокалом, м'якими іграшками і chupa-чупами, які вона їла в необмеженій кількості. Всі її наряди були розроблені в сучасному дитячому стилі, невід'ємний атрибут – взуття на майданчику для тих часів.

96295879

Після неофіційної перерви групи Емма спробувала зробити сольну кар'єру, знімаючи кілька успішних синглів і менш успішних альбомів, які припинили.

Р

Сьогодні Бантон - любляча мама і дружина.

Р

р.

Мені здається, що зовні вона змінила менше інших дівчат – звичайно, смішні хвости зникли, витонченість і жіночність в нарядах підвищена, але чарівна посмішка залишалася однаковою.

р.

2255815

р.

Про решту "паперів" в продовження...