Дівчата Spice

Я думаю, що кожен пам'ятає Spice Girls. Це одна з найпопулярніших груп дівчата в світі, і якщо ми розглянемо тільки комерційну сторону матерії, то найпопулярніші. Я, наприклад, був страшним вболівальником дівчат – купили всі (то ще) касети з піснями і відео, вішали в кімнаті з плакатами з їх зображеннями, зібрані кліпи з найменшою інформацією про них і танцювали до своїх пісень так, щоб сусіди, ймовірно, стали талією. Я любив їх... Я люблю їх зараз, бо вони були частиною мого дитинства і мого життя. А ось я: Я раджу трохи зануритися в історію групи, див. те, що були «папери» і що вони стали.

Дівчата Spice

Дівчата Spice

Дівчата Spice , Україна

Дівчата Spice р.

Дівчата Spice

45950 р.

Дівчата Spice

Згадайте, як це було: кілька відео старих пісень Spice Girls. Ностальгія!

І нещодавнє відео "Хайдлайнс"

Скарження, дитина, Імбир, Пош і Спортія були найвідомішими гуртами з Івана, Павла, Джорджа і Кінго. Девід Синклар, біограф

Дівчата Spice

Дівчата Spice

Дівчата Spice

Дівчата Spice

Дівчата Spice

Дівчата Spice

Дівчата Spice

Дівчата Spice

Дівчата Spice

408 25741

Дівчата Spice

Так, кожен замовлення.

Гері Холіелл або Гінгер Spice

По-червоно-шерстий знімок, який був улюбленим серед шанувальників гурту. Він був Джеррі, який поцікав поцілунати князь Чарльз, залишаючи яскравий слід червоної помади на своєму жекі, а потім ... пришийте його ас.

Дівчата Spice

Дівчата Spice

125700 р.

Дівчата Spice

Дівчата Spice

Дівчата Spice

Негайна, гучна, вульгарна сексуальна дівчина одягнена в непохитних нарядах, які показали її видатні груди. Він був Гері, який був відхилений для розбиття Spice Girls, коли вона залишила гурт на вершині її успіху в 1999 році.

Дівчата Spice

Сьогодні Гері, що записав кілька сольних, не особливо успішними, альбоми, присвячують весь вільний час до своєї дочки з хитромудрим ім'ям Блабл Мадонна (на честь улюбленої співачки). Halliwell пише дитячі книги, символи яких вона записується від відомих людей, в тому числі членів Spice Girls.

Дівчата Spice

Дівчата Spice р.

Дівчата Spice

Дівчата Spice

Зовні Гері змінив багато - вона позбавлялася від яскравого червоного неприродного кольору волосся і приніс її тіло в велику форму. Незважаючи на те, що з моменту заснування гурту, сьогодні Ginger Spice виглядає ще молодшим і свіжим, ніж в 1996 році.

Дівчата Spice

Дівчата Spice

Дівчата Spice

Дівчата Spice

Дівчата Spice р.

Дівчата Spice

Гері змінив, вирощений, але все ж поцілунає князь Чарльз.

1284481р.

Емма Бантон або Baby Spice

Мій улюблений – і я не можу розраховувати, скільки поніжків я зробив на голову під час свого дитинства, щоб виглядати так милою білявка.

Дівчата Spice

Дівчата Spice

85.073526

Дівчата Spice

Дівчата Spice

Дівчата Spice

Наймолодший в групі (тобто, чому дитина), був відомий карамельним вокалом, м'якими іграшками і chupa-чупами, які вона їла в необмеженій кількості. Всі її наряди були розроблені в сучасному дитячому стилі, невід'ємний атрибут – взуття на майданчику для тих часів.

96295879

Дівчата Spice

Дівчата Spice

Після неофіційної перерви групи Емма спробувала зробити сольну кар'єру, знімаючи кілька успішних синглів і менш успішних альбомів, які припинили.

Дівчата Spice

Дівчата Spice Р

Дівчата Spice

Дівчата Spice

Сьогодні Бантон - любляча мама і дружина.

Дівчата Spice

Дівчата Spice

Дівчата Spice Р

Дівчата Spice р.

Дівчата Spice

Мені здається, що зовні вона змінила менше інших дівчат – звичайно, смішні хвости зникли, витонченість і жіночність в нарядах підвищена, але чарівна посмішка залишалася однаковою.

Дівчата Spice р.

2255815

Дівчата Spice р.

Дівчата Spice

Про решту "паперів" в продовження...