Популярні фільми

Є багато чудових акторів, і є багато артистів, які особисто викликають повагу своєму професіоналізму. Однак, є кілька з них, на згадці про одне ім'я якого я відразу ж маю почуття дикої захоплення, і я не можу відмовлятися від таких речей, як «Як крутий він!» або «Ммм!» Дивовижний актор! Серед них немає приголомшливих людей, але їх акторський талант просто не дає спокою до моєї свідомості.

Популярні фільми р.

Я не збираюся ставити їх на своє місце, це не має сенсу. Всі вони унікальні і абсолютно різні. Почати з вітчизняними акторами.

Андрій Миаков є одним з кращих акторів радянського кіно. І якщо хтось наївно вірить, що все обмежується родзинками Рибан, то ви не в темі на всіх. Дивись те ж саме «Крушельний роман», і навіть «Дні Турбіни», де Михайлов грає білого офіцера. Знайдіть найлегші враження!

8126934

Популярні фільми

Популярні фільми

Хоча, звичайно, "Офіс Романтика" - з конкурсу :

"Отримай зараз."
192188

"Хай, людина!"
Популярні фільми

«Як кішка?
Популярні фільми

Євген Миронов. Як для мене потрібен сучасний російський кінотеатр, особливо хороші фільми. Миронов є одним з небагатьох, хто не дотримується комерційного шляху. Він є актором від голови до пальця, чоловіка не цього світу. Як полярні точки таланту можуть бути цитовані такі ролі як князя Мишкіна в «Ідиот» і Прохор Петровіч в «Піранга полювання». У «Гунті» характер Миронова просто розсмоктується – до цього він розсмоктує!

731474

Популярні фільми

Популярні фільми

Популярні фільми

Популярні фільми

Володимир Єремін. Якщо він відіграв єдину роль у 9 Невідомих, Артурі, Я все одно буду обожнювати його. Як і його Артур є генієм! Немає перебільшення - дивитися фільм (до речі, рідкісний випадок гарного сучасного російського кіно) і подивитися на себе. Найсучасніший і цікавий персонаж в кіно, на мій погляд.

Популярні фільми

Популярні фільми

Популярні фільми

Популярні фільми

Від своєї відповіді на питання Севідова на кладовищі, «Чи ти девіл?» Я не знаю, де я :
Популярні фільми

54764.

Популярні фільми

Популярні фільми

Перейдемо до наших західних колег. Я починаю з Джонні Депп. Я не бачив його довго. Я знав, але я не бачив ніяких фільмів. Це те, що він був. Але після перегляду «Чарівна країна» я оцінив свій талант. Після цього, протягом тривалого часу, мої друзі слухали розшуки про те, як було охолодження Depp, і в той же час я почав дивитися фільми з його участю.

Популярні фільми

Популярні фільми

329292908 р.

Популярні фільми

Адріан Броди. Актор Я любив з першого фільму я побачив, що піаніст. Броди неоднорідно талановиті. І не солодкий обличчя може замінити таланти. І очі його неймовірно красиві.

Популярні фільми

Популярні фільми р.

Популярні фільми р.

Популярні фільми

Популярні фільми

Популярні фільми

Популярні фільми

Популярні фільми

Алан Рикман. Rickman не має багато суперопераційних ролей, але він є великим актором. ДЖК Роулінг характеризує Severus Snape як репульсивий, дивний характер, і хороша частина аудиторії, яка переглядала фільмову адаптацію, Snape - улюблений герой. І я з них. В останній частині я почав торкнутися, слухаючи історію Северуса, і на початку фільму я був скептичною, це добре, що остання частина. Ось, влада мистецтва і в цьому випадку влада акторської харизми Алана Рикамана!

Популярні фільми

Популярні фільми

Популярні фільми Габаритний зображення

Популярні фільми Габаритний зображення

Популярні фільми

Популярні фільми

Пилін Хоффман. Це моє особисте захворювання :. Я фанат цього актора. І краще не кажучи вже про своє ім'я в моїй присутності, інакше в найближчі години люди слухають, як фантастичний і дивовижний Hoffman є.

Популярні фільми

Популярні фільми

Популярні фільми

Популярні фільми

Популярні фільми

Популярні фільми Р

Популярні фільми