Я довго сумнівався, чи публікувати цей пост або ні. Я ніколи не був особливо ембаррасований крововистими сценами трилера або навіть чужорідних фільмів, але він зробив змішане враження на мене. Карамель Барбі з її вічно щасливою посміхлкою в публіці підробленої крові / кетчуп / вишневий сік (для підкреслення) зрізає її пластикові родичі – дивний погляд.
616164
72757790р.
Автором цих поетапних фотографій був Маріел Клейтон. Дівчина створив весь сайт з фотографіями, в яких Барбі з'являється перед нами в абсолютно незвичайному світлі. Важко вгадати, що солодка лялька цього самого Маріла зробила, але вона явно не схожа на пластикову мрію всіх дівчаток з покоління Пепсі.
Я не є моральним і я не використовую для викладання людей, тому що є так багато з них. Це просто те, що я завжди вірю, що деякі речі повинні виглядати або використовуватися абсолютно різними способами, ніж ми звикли. Наприклад, лялька Барбі завжди приховує щось аномалій і відлякування. Занадто ідеальний і безпечний, напевно, має більше одного скелета в її рожевому шафі.
Р
556760
Барбі був створений як жінка, кожна дівчина хоче бути і кожен людина хоче потрапити в ліжко. Її тіло, світле волосся, тонка талія, протрудування грудей – всі ці компоненти сучасної ідеальної жінки, яка накладається на нас. У реальному житті кількість жінок, які природно виглядають, як ця лялька недбала.
Це різні шматки допомагають мені створювати щось надзвичайне. Я завжди фотографую, як це, коли у мене є дуже сильні почуття. Це свого роду як проявляється з образів в голові.
В цілому, є багато робіт в колекції Мар'яна Клейтона з Барбі в ролі заголовка, але деякі з них я не даюся виставити - вони дуже страшні. Наприклад, фотографії, які показують сексуальні (і дуже нестандартні) життя ляльки. "Незвичайне життя дівчини, яка не має статевих органів" - це коментар Меріель зліва на серію цих фотографій.
р.
Шукаю ці фотографії, я пам'ятаю статтю я прочитав пару років тому. Вона сказала, що творець ляльки Барбі був чоловічим збоєм, який не приховує свою сумнівну залежність. За словами чуток, він створив ляльку на основі гумових ляльк для дорослих.
р.
60092
Згідно іншої версії (більше чуйних, на мій погляд), роль творця Барбі взяла на жінку, яка побачила її маленьку дочку, граючи не сливими навками, але з витонченою фігурою жінки вирізати з картону. Він був той, хто допоміг йому, і він допоміг йому.
р.
, Україна