A la Марилін Монро

Майже половина століття тому, the найвідоміший білявка marlyn monroe помер. Цей блонд краси став символом імітації для багатьох людей, включаючи зірки. Цей образ намагався на таких зірок, як: Paris Hilton, Scarlett Johansson, Jessica Simpson і багато інших. Деякі з цього зображення дуже добре, і інші краще знайти щось з себе.
Давайте подивимося, хто скопіював цю дивну красу.

Ця актриса грає роль Марилін Монро в фільмі «Сімдні дні і ночі з Маріліном Монроєм», яка буде випущена в 2012 році. Я не знаю, хто, але особисто, я думаю, Мішель Вільямс має дуже важкі риси обличчя. Марілін отримав більш вишукані. Але можливо, виступ актора переповнена все.

Париж Хілтон робить цей образ ніжним, але в той же час підкреслює її сонячними очима. Не подобається.

Scarlett Johansson буде виглядати дивовижно. Цей образ дуже добре підходить.

Charlize Theron також вдалося зробити це зображення.

Не менше Anna Nicole Smith має блондин кучерявий волосся, і багатий червоний помада. З якоїсь причини її образ не підходить до Маріліну. Яка ця модель відсутня.

Не схожий на Марілін Монро. Вона виглядає досить привабливо і сексуально.

Я дуже люблю Gwen Stefani.

Джессіка Сімпсон у випуску журналу «Esquire» повторили кришку, яка була опублікована в 1965 році. На ній відомий арт-режисер Джордж Луї зображував італійську акторку (і Марилін Морнау подвійний) Вірна Lisi бриття з кремом на обличчі. Якщо видалити цей крем і додати червоною помадою, це буде дуже добре. А потім не буде копіювання обкладинки 1965.

Я думаю, що це зображення псує Kylie Minogue. Нагадуємо мене про вампір.

Christina Aguilera виглядає дуже добре. Мені подобається.

Я думаю Lindsay Lohan тут страшний. Марилін тут так милий і посміхається. Lindsay Lohan схожий на леді Gaga.

Що справа без Мадонни? Ця співачка часто копіює Марілін Монро. Я не знаю, як це робить. Але я не думаю, що вона зіпсує її.