A la Марилін Монро

Майже половина століття тому, the найвідоміший білявка marlyn monroe помер. Цей блонд краси став символом імітації для багатьох людей, включаючи зірки. Цей образ намагався на таких зірок, як: Paris Hilton, Scarlett Johansson, Jessica Simpson і багато інших. Деякі з цього зображення дуже добре, і інші краще знайти щось з себе.
Давайте подивимося, хто скопіював цю дивну красу.

Ця актриса грає роль Марилін Монро в фільмі «Сімдні дні і ночі з Маріліном Монроєм», яка буде випущена в 2012 році. Я не знаю, хто, але особисто, я думаю, Мішель Вільямс має дуже важкі риси обличчя. Марілін отримав більш вишукані. Але можливо, виступ актора переповнена все.

Париж Хілтон робить цей образ ніжним, але в той же час підкреслює її сонячними очима. Не подобається.

Scarlett Johansson буде виглядати дивовижно. Цей образ дуже добре підходить.

Charlize Theron також вдалося зробити це зображення.
A la Марилін Монро

Не менше Anna Nicole Smith має блондин кучерявий волосся, і багатий червоний помада. З якоїсь причини її образ не підходить до Маріліну. Яка ця модель відсутня.
A la Марилін Монро

Не схожий на Марілін Монро. Вона виглядає досить привабливо і сексуально.
A la Марилін Монро

Я дуже люблю Gwen Stefani.

Джессіка Сімпсон у випуску журналу «Esquire» повторили кришку, яка була опублікована в 1965 році. На ній відомий арт-режисер Джордж Луї зображував італійську акторку (і Марилін Морнау подвійний) Вірна Lisi бриття з кремом на обличчі. Якщо видалити цей крем і додати червоною помадою, це буде дуже добре. А потім не буде копіювання обкладинки 1965.

Я думаю, що це зображення псує Kylie Minogue. Нагадуємо мене про вампір.

Christina Aguilera виглядає дуже добре. Мені подобається.

Я думаю Lindsay Lohan тут страшний. Марилін тут так милий і посміхається. Lindsay Lohan схожий на леді Gaga.

Що справа без Мадонни? Ця співачка часто копіює Марілін Монро. Я не знаю, як це робить. Але я не думаю, що вона зіпсує її.
A la Марилін Монро