Модест Мариллон

Вперше я побачила Мариллон Котильард у безцінному створенні Лука Бесссона «Таксі». У зв'язку з специфікою жанру цього кіно, око не ловила на ньому, а гра не вражала. Після таких ролей, здавалося мені, актори йдуть ніде. Але це не те, що сталося в Мариллоні. Вона знайшла свою аудиторію, в її кінографічній галереї вже є великі ролі, і вона підкорила Голлівуд. Хоча, як вона визнає, вона не знає що.

Модест Мариллон

Модест Мариллон

Модест Мариллон

Для мене особисто це мініатюрна брюнетка від театральної сім'ї є абсолютним антистереотипом французької жінки. Визволення, недбалість, примхливість і абсолютна свобода у відносинах не про неї.

Модест Мариллон

Модест Мариллон р.

Модест Мариллон

Мариллон відомий своїм пацієнтом і відповідальним характером, а також важкою роботою, модністю і меланхолією. Звісно, ці якості були оцінені Олів'ям Даан, коли він вирішив зірвати роль Редагу Піфа – вони дуже схожі десь там, внизу душі. Дива з мудрістю в очах і душі дитини.

Модест Мариллон

Модест Мариллон

Movie Review: Життя в рожевому кольорі
Модест Мариллон

Модест Мариллон

Модест Мариллон

Ці якості, можливо, стали запорукою успіху Мариллону. Вона вже має серйозні кінознаки - 2 Cesar Awards (для «Довгого залучення» та «Життя в рожевому»), Золотому глобусі та Оскарі (для «Життя в рожевому кольорі»).

Модест Мариллон

Модест Мариллон

Модест Мариллон

Модест Мариллон

Модест Мариллон

Мариллон любить глянцеву, і вона також пов'язана з довгою угодою з будиночком Діора (перевірка лінії сумок), яка поновила цей літо.

Модест Мариллон

Модест Мариллон

Модест Мариллон

Модест Мариллон

Модест Мариллон

Модест Мариллон р.

Модест Мариллон

На мій погляд, цей рекламний продукт заслуговує найвищої похвали. І хто тут думає про сумки?

Що стосується особистого життя Марілонського котильарду, то в ньому з 2004 року місце тільки для одного чоловіка - Гільюме Кан. У травні цього року пара мала сина Марсель.

Модест Мариллон

Модест Мариллон

Модест Мариллон

Модест Мариллон

Модест Мариллон р.

У Мариллоні (як для мене). Вона не любить її тіло і не вважає себе сексуальною.

Модест Мариллон

Модест Мариллон

Модест Мариллон

Я думаю, що це не просто я, хто хоче сперечатися з цим.

Однак в реальній акторці це не головне. Головне в тому, що мільйони чоловіків і жінок щиро люблять і милуватися Мариллоном. І не для милого обличчя, але для видатного акторського таланту і вміння дійсно жити до кінця будь-якої ролі.

Модест Мариллон

Модест Мариллон