Модест Мариллон

Вперше я побачила Мариллон Котильард у безцінному створенні Лука Бесссона «Таксі». У зв'язку з специфікою жанру цього кіно, око не ловила на ньому, а гра не вражала. Після таких ролей, здавалося мені, актори йдуть ніде. Але це не те, що сталося в Мариллоні. Вона знайшла свою аудиторію, в її кінографічній галереї вже є великі ролі, і вона підкорила Голлівуд. Хоча, як вона визнає, вона не знає що.

Для мене особисто це мініатюрна брюнетка від театральної сім'ї є абсолютним антистереотипом французької жінки. Визволення, недбалість, примхливість і абсолютна свобода у відносинах не про неї.

р.

Мариллон відомий своїм пацієнтом і відповідальним характером, а також важкою роботою, модністю і меланхолією. Звісно, ці якості були оцінені Олів'ям Даан, коли він вирішив зірвати роль Редагу Піфа – вони дуже схожі десь там, внизу душі. Дива з мудрістю в очах і душі дитини.

Movie Review: Життя в рожевому кольорі

Ці якості, можливо, стали запорукою успіху Мариллону. Вона вже має серйозні кінознаки - 2 Cesar Awards (для «Довгого залучення» та «Життя в рожевому»), Золотому глобусі та Оскарі (для «Життя в рожевому кольорі»).

Мариллон любить глянцеву, і вона також пов'язана з довгою угодою з будиночком Діора (перевірка лінії сумок), яка поновила цей літо.

р.

На мій погляд, цей рекламний продукт заслуговує найвищої похвали. І хто тут думає про сумки?

Що стосується особистого життя Марілонського котильарду, то в ньому з 2004 року місце тільки для одного чоловіка - Гільюме Кан. У травні цього року пара мала сина Марсель.

р.

У Мариллоні (як для мене). Вона не любить її тіло і не вважає себе сексуальною.

Я думаю, що це не просто я, хто хоче сперечатися з цим.

Однак в реальній акторці це не головне. Головне в тому, що мільйони чоловіків і жінок щиро люблять і милуватися Мариллоном. І не для милого обличчя, але для видатного акторського таланту і вміння дійсно жити до кінця будь-якої ролі.