1639
Зірковий тренд: Нудистський туфлі
У вас є пара ню взуття? Не ще? Тексти пісень, а це означає: Ну, то ви позаду моди ... По-перше, що було прийнято вважати знаком поганого смаку кілька сезонів тому, завдяки Kate Middleton, стала найбільш модним трендом цього року. До речі, взуття найкращого відтінку практично всі колекції відомих брендів.
Один з співзасновників модного дому Джиммі Чоо Тамара Мелон заявив, що вони намагалися представити цей ніжний колір тіла в моду з 2001 року, і, нарешті, вони досягали успіху. Я думаю, що ви можете довіряти її авторитету, тому що взуття цього бренду носяться Eva Mendes, Jennifer Aniston, а також дружина британського прем'єр-міністра Samantha Cameron.
Єдине, що варто пам'ятати при виборі такого розкриття кольору взуття полягає в тому, що він не повинен бути темним, ніж власне чоловіча шкіра більш ніж двома тонами. Також не варто носити взуття цього відтінку з одягом одного тону і з бежевими блискучими колготкими.
Звісно, наші улюблені знаменитості не залишалися від цієї моди. Жіноче взуття носять практично всі зірки. І хто точно, давайте бачити прямо зараз.
Nicole Scherzinger:
Nicky Hilton:
Додаток Hathaway:
Лорен Конрад:
Jessica Biel:
Моллі Цар:
Джессіка Хілл:
Надія Два:
175662 Габаритний зображення
Кате Вальш:
Рахель Білсон:
Кім Кардашян:
Емма Робертс:
Піксі Лотт:
Демі Мур:
Olivia дикий:
Куртні Кардашян:
Рахель МакАдамс:
доб. 3370
Наталя Рамос:
Сієнна Міллер:
Емма Ватсон:
Один з співзасновників модного дому Джиммі Чоо Тамара Мелон заявив, що вони намагалися представити цей ніжний колір тіла в моду з 2001 року, і, нарешті, вони досягали успіху. Я думаю, що ви можете довіряти її авторитету, тому що взуття цього бренду носяться Eva Mendes, Jennifer Aniston, а також дружина британського прем'єр-міністра Samantha Cameron.
Єдине, що варто пам'ятати при виборі такого розкриття кольору взуття полягає в тому, що він не повинен бути темним, ніж власне чоловіча шкіра більш ніж двома тонами. Також не варто носити взуття цього відтінку з одягом одного тону і з бежевими блискучими колготкими.
Звісно, наші улюблені знаменитості не залишалися від цієї моди. Жіноче взуття носять практично всі зірки. І хто точно, давайте бачити прямо зараз.
Nicole Scherzinger:
Nicky Hilton:
Додаток Hathaway:
Лорен Конрад:
Jessica Biel:
Моллі Цар:
Джессіка Хілл:
Надія Два:
175662 Габаритний зображення
Кате Вальш:
Рахель Білсон:
Кім Кардашян: