Кращі жіночі боди 2011 по LA Фітнес

Зіркові тіла не дають ніякого відпочинку. Так що за наказом мережі професійних фітнес-залів LA Fitness було опитано майже дві тисячі людей, і все для чого? Щоб дізнатися, чиє тіло краще. Перші результати були несподіваними, бо вступила 66-річна актриса! Хто б подумав, що вона б побила її 20-40-річному суперника в цьому віці? Вона повинна бути дуже... Так хто це щаслива жінка, яка має ідеальне тіло для її 66-річного віку і які її співзірки не в кіно, але в цьому рейтингу? Топ 10 Найпривабливіша Зірка Жінки Серед жінок

Я спробував вибрати фото без фотошопа, тому що з його допомогою навіть від бур'янів можна зробити цукерки, але без неї не вийде. Реальні фігури, реальні зірки жінки на вашому суді ...

10 місце йде в Nicole Scherzinger. Ця краса вже 33 років (симпатична, як швидкий час летить...), але вона все ще весела, весела і в великій фізичній формі. Для того, щоб переслідити ідеал цього, поки не віддавалися народження співачки, давши десяту лінію рейтингу. Я хотів би бачити, якщо ніколь може бути однаковим, і спортивним після пологів (якщо, звичайно, вона вирішує дати народження).

9 місце йде в Кате Вінслет (Kate Winslet). Вона не байдужа до цієї актриси, але її фігура трохи гірше ніж у nicole. Kate має великий характер для пологів. Ця 35-річна актриса настільки талановита, що навіть її недосконалість, але жіноче тіло здатний презентувати в найвищому світлі.

8 місце займає Pippa Middleton. 27-річна сестра Дюйссельс Кембриджської Катерини Середньотон (у спільних людей тільки принцеса Кате) власник спортивного тіла, тому респонденти без шемале подарували 8 місце. Я не люблю фігуру Pippa. Так я не погоджуюсь з восьмикутною лінією цієї "зірки" (у сестрою принцеси?) Так зірка!)

7 місце йде на Голлі Віллі. За 37 років фігура дуже хороша, целюліт не помітний, хоча Холлі - жінка, що народжує.

6 місце займає Милен Класс. Ця 33-річна жінка не знає, що вона є. Увімкнути, якщо це можливо ... Її фігура є блискучою, здається, що Milena не є однією з найяскравіших людей. На малюнку повністю відповідає її назві (один клас слово).

5 місце займає Чериль Коле. Співак, який виповнилося 28, в великій формі, але структура фігури не схожа на неї.

4-е місце займає Jennifer Lopez. 42-річна зірка, яка подарувала народження близнюків, виглядає приголомшливо! Час не працює над нею. Хороша фігура, незважаючи на целюліт, який, за принципом, є природним для жінок.

3-й місце йде в Келлі Брук (Kelly Brook). 31-річний улюблений журналів дуже чутливий до його появи. Її часовий малюнок просто супер! Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що інші слова тут є зайвим.
р.

2-е місце займає Елле Макферсон. 48 років і фігура, як 25 років! У цьому Еллі схожий на Heidi Klum. Модель минулого, безпосередньо пов'язана з збереженням гарної фігури, робить себе відчуженням і Elle не розслаблено, як Тіра Банки.
, Україна

І нарешті, 1 місце займає Єлен Миррен. На жаль, респонденти надихнулися таймою 66-річного актора. Для свого віку Олени дивує дивовижну, як на червоному килимі, так і на пляжі. Ви не можете назвати її стара леді, смарт Helen!
Р