Любовні поради

Багато зірок приймають від своєї популярності не тільки поповнення банківського рахунку, але і деяких повсякденних премій. Зокрема, у них є щось сказати про те, як поводитися в сімейних справах. Як ми?

789 13974

Кім Кардашян, який, нарешті, став нареченим після того, як рядок нездійснених відносин за останні кілька років, ділиться своїм рецептом щастя: "Я ставу більш самооцінку." І тепер я завжди хочу, щоб у відносинах я лікувався реальною повагою!

Селена Гомезь також відкриває щось про романтичні стосунки: «Якщо ви послухали вас, це хороший кандидат!» Послухайте один одного, покажіть один одному, спробуйте дізнатися більше про один одного. Не зайдіть на перші дати в кіно – ви повинні слухати один одному.

Метью Макконагей каже, що порада матері допомогла йому побудувати стосунки з жінками: «Я завжди вчив мене поважати жінку і все, що, але кожен раз я пішов на дату, вона сказала: «Коли мисливець дівчина, пам'ятайте, що ви можете стати щасливою.»»

Nick Jonas ділиться своїми шляхами, просте, як одна віршна пісня: "Бій наполегливий!" Зателефонуйте їй і знову, покажіть її прямо - слухайте, покажемо на дату! Не сповільнюйте!

Джастін Бібер вважає, що основа успішних відносин з дівчиною є щирою і глибокою повагою. Він також сказав, що він допоміг мантрові: «Дуже себе!»

Дженніфер Гарнер, щаслива дружина Ben Affleck, ставить його таким чином: Ніколи не здивує чоловіка з думкою, що можна змінити його. І думав, що ви повинні взяти корінь, починаючи з першої дати. ?

Майкл Дуглас сказав: Хоча діти є важливою частиною нашого життя, ми ніколи не повинні піклуватися про них за рахунок нашої дружини. Діти виростуть і залишать вас, і кінець життя ви живете з вашої душі mate. ?

Тара Відповіли один раз: "Нехай не залишає хлопця, поки ви не маєте нового." Я не знаю, як прокоментувати, враховуючи те, що вона є самотніми.

р.

Стицей Кемітр вважає, що це все про те, як починається відносини: "Дуже бути себе на першій дати". Ми намагаємося краще виглядати, ніж ми дійсно, ми збуджуємо і радіємо, і не на всіх, як себе в звичайному житті. Але через місяць або два роки реальність кладе все на своєму місці – так само ви самі з першої зустрічі!

Блер Underwood сказав: «Не бійтеся з жінкою, яка відчуває, що вона повинна втратити, ніж ви робите». Що означає, що я дива?

Марди Гра «Не дивлячись на банківський рахунок людини». Дивитися в серце, душу. Побачити, як він лікує свою маму, її сім'ю, що говорить про інших жінок. Погляньте, як він лікує дітей. І найголовніше, як лікувати тебе?

«Жінки створюються для розірвання чоловічого его – явно і просто». Прийміть його і життя буде набагато краще. ?

Демі Мур консультує всіх чоловіків: Якщо ви хочете, щоб ви не знали одного дня, зосередившись на те, що ви даєте, не те, що ви хочете. Запах комплаєнсу і наркозії жінки відчувають пробіг!

Фотографії Гетьмана