Символи Франції

Вони красиві, вони неймовірно унікальні і цікаві. Французькі жінки, які підкорили Голлівуд. Так, вони не перший, хто зумів зірвати в Голлівуді фільми. Але в будь-якому випадку, якщо ви попросите мене, хто найяскравіший представник Франції в Голлівуді, я дам вам три імена. Софі Marceau, Audrey Totu і Marion Cotillard.

Три жінки, які розбили лід у серцях голлівудських виробників та режисерів. Може бути, через їх особливий французький шарм, або, можливо, вони талановиті і щасливі. У будь-якому випадку, Голлівуд охопив їх!

Софі Марко (Sophie Marceau) Вона не хоче йти до кіно. По суті, вона випадково стала актрисою. І помітив, що вона не помітила, як далеко вона пішла. І так, повільно - вимірюється, з чисто французькою повільністю, завоював глядача! Вона неускладнена про зморшки і рідко розглядається в повній параді. Її стиль підпису мінімальний макіяж і максимальна посмішка! «Це свобода, яку кожен може дозволити собі. А зірки не є винятком! Найголовніше в житті є сьогодення. Чому варто перенести до завтрашнього дня?

Символи Франції р.

Символи Франції

85983534

Символи Франції

Символи Франції р.

Символи Франції

Аудрі Тауто мріяли про вивчення життя мавпи. Аудрі, звідси Аудрі та такого митця - приймали від своїх улюбленців. вона жива, реальна. Її очі є дзеркалом душі. Вона так крихітна і крихка, що я не можу вірити, що це так багато енергії в цій дівчини. Це була її життєрадісність, яка допомогла їй стати власним наборі в Голлівуді. "Я не вірю в шанс, я вірю в хорошу зустріч", - говорить Аудрей. І це, ймовірно, не вірно для неї.

Символи Франції р.

4670834

499 р.

Символи Франції

Символи Франції

Символи Франції

Не так довго, кожен знав тільки, що Marion Cotillard (Marion Cotillard) є тим, хто грає роль подруги водія mad таксі в плівці тієї ж назви. Але вона здатна довести, що вона може зробити більше. Більше. І кладуть Голлівуд на лопатках з її важкою роботою, талантом і чарівністю. Тим не менш, це іноземець, що прямолінійність Маріону і деякі скептизми можуть коштувати свою кар'єру в Голлівуді.

Символи Франції

345174

Символи Франції

Символи Франції

Символи Франції

Символи Франції