Глазами Фокс

Зробляючи пост про повсякденний стиль Меган Фокса, я заданий, як можна одягатися так безтурботним і потворним, але все вийшло, щоб бути банальним простим, Меган – брудним і пишним. Це не мене, це її. Меган Фокс не любить одягатися і шукати 100, якщо мова йде про публічні заходи, де вона більше, ніж добре. Для неї немає слова «спішного», вона сукні, як вона хоче і робить лише те, що вона вважає необхідним. До того ж, вона є правою, тому що ми не можемо витрачати дорогоцінний час на вибір наряду, в якому ми повинні виходити на лофт хліба, і зробити кожні п'ять хвилин тільки тому, що без макіяжу ми не будемо виглядати як «принцеса». У той же час можна витрачати на більш цікаві і корисні речі, хоча ще деякі, і по догляду за собою необхідно, тому що людина повинна бути схожою на людину, а не примітивний Neanderthal.

Я не знаю про вас, але я був цікавим, щоб дізнатися, які думки ковтати через цю красиву жіночу голову. Я думаю, що це компетентний PR. Але це все вірно, і ця фантастика може бути вгадована ...

"Чому дивний. Я люблю погані хлопці. Як правило, хлопець я приваблюв в клубі хлопець з татуюваннями і розписом нігтів. Він, як правило, провідний співак банди і грає гітару. Але мій хлопець, з яким у нас є серйозний зв'язок, чистий і дуже хороший. Це так дивний!

«Я маю сексуальну енергію, як підліток. Я хотів би мати секс, ніж вийти.

«Я жив життя 35-річного чоловіка від 18 років. Я сумніваю чоловіків. Я не довіряю їх. й

«Я дуже люблю секс, для деяких людей це знезараження. Жінки поспішають викликати інших, які дуже наступають. Я ніколи не зустрів чоловіка, який сказав: "Чому подобається бути сексом?" Ви є прототипом! Тому що вони хочуть їх дружини або дівчинки, щоб дати їм частіше.

«Мої ваги коливає весь час — Я не дуже піклуюся про це. Це свого роду виживання і існування. ?

Starscream є sexiest Трансформатор. Тому що він так не схожий. Чому Сімба Лева Король сексуальна? Немає причин. Може бути, тому що Джонатан Тейлор голосував його. Я не можу сказати. Це те, що я просто відчуваю.

«Це неприпустимо жити зі мною. Я брудний. Тексти пісень, а це означає: Я скоро, як я знімаю їх. Я забуваю в туалеті. Моя друзі завжди розповідають мене, «Меган, ви пішли в ванну і не рум'яна. й

Люди не люблять мене, тому що у мене є татуювання. Не нормально, тому що це 2011, не 1950. Це не просто моряки отримувати татуювання. Художня форма і мені подобається.

«Я не хочу, щоб прокоментувати мої відносини. Особисто. Це нікому бізнес. Це шахта. Брайана. Я не хочу інших судити, обговорити або писати на тиждень.

Якщо ви читаєте Біблію і не вірите в геї права, ви повинні померти. ?

175590 р.

«Жінки першими закликати інших жінок, які дуже сумні. Я ніколи не зустрів чоловіка, який сказав: "Чи ви любите секс?" Який брудний, який ви! Як вони хочуть своїх дружин або подруг, щоб дати їм більше. ?

Я не шкодую, що має татуювання з ім'ям Брайан, якщо мій хлопець і я розірвав. В кінці я можу назвати мій син Брайан.

Про те, як вона розповідає про своє минуле до чоловічих журналістів. "Для чоловіка" Вони легко грати з. Я захоплюю оповідань і змусити їх їсти з рук.

Щоразу я отримую татуювання, деякі стиглі люди розповідають мені не. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Я люблю почуття отримання татуювання.

Р

“Sex – це те, що кожен робить. Чому я не можу говорити про це?

Я не отримую разом з Lindsay Lohan на множині зірки сцени. На жаль, нам було 16 років. Я не зустрілася з Ліндасом перед, але я уявляв її як дорослою, так і іншою особою. Як я дізнався від мого досвіду, жінки не можуть бути друзями. Коли хлопці хочуть виїхати з вами через поганий темп, жінки відразу ж захоплять вас. ?

"Як Miley Cyrus або Vanessa Худгени, я ніколи не очолився для мого життя, для кого я. Це так, "О, я бачу, що у мене є приватні оголені фотографії і деякі дупа приймає їх і продає їх." Я спалогізую, що хтось є притулком. Я б не змогла. Хтось обрамлений ванесса, але ніхто не божевільний в цьому чоловіка. Всі бампи на неї, щоб вона мала до апологізації. Я не знаю, що Дісней зробив це. Fuck Дісней.
Р

"Я теж поданий. Я ніколи не даю дівчину, яка спить чоловікам. Я ніколи не хочу спати з дівчиною, яка спить чоловіка. ?

«Robert Pattison і Zach Efron просто милий, з шикарним волоссям і костюмами». Як старий? І Зах? Ти робиш. Хлопці в їх 20-ті роки відходи. Вони нічого не говорять про те, що вони незрілі. Я волію старших чоловіків.