1115
Плаття Mila Kunis
славне місто Чернівців (що не чули про це, це місто на південному заході України!) дала Голлівуд ще одну зірку, іншу гарячу знаменитість, яка вперше привертала свою увагу в новому фільмі «Чорна лева», де був відомий Наталя Портман, сексуальний Міла Куніс, прокинувся в головні ролі. Дитинство Міла в США не дуже солодка, вона згадує з жахом перших днів у новій школі, з новими людьми, новою мовою та новою культурою:
Уявіть, що в сім'ї ви раптом стали глухими і сліпими. Це як я відчував, коли я переїхав до США.
Ще одна дитяча трагедія, розвинена хвороба очей - гетерохромія, яка призвело до різних кольорів (один зелений, один світлий коричневий) очей. Але всі ці проблеми дитинства не розбили маленьку дівчину, і підняли її сексуальну красу і талановиту акторку (хоча не дуже відома, але все попереду!).
Його краса, стиль і сексуальність хочу показати вам. Мила Куніс!
Р
Мила чітко любить з'являтися на червоних килимах соціальних подій на підлозі! І дійсно, цей вибір підкреслює фігуру краси і робить його дуже сексуальним.
Що стосується кольору, то тут вона не думає багато, так як вона стикається з усіма яскравими і спокусливими кольорами «боротьба»). Чи не ви? Шукайте себе!
499 р.
У всіх відтінках червоного він дуже красивий!
р.
Змішувати чорний колір Kunis додає іскри на очах, що робить зовнішній вигляд небезпечним.
Р
3610Р. 4200Р.
Білий шик костюм і angelic обличчя
Всі види коротких суконь є одним з карт Mila.
р.
01073, Україна
... така знаменитість з'являється перед вулицями Сполучених Штатів, коли сукні вже нудні, і ви хочете просто, але смачно, «диким» себе улюбленим.
Габаритний зображення
Мила Куніс впевнений в собі вибір одягу і суконь зі смаком:
для покупок з другом ...
На відпочинку ближче до води...
р.
для прогулянки з домашніми тваринами ... До речі, цей милий бульдог був названий шортами, і він був в шортах, що зірка вирішила піти з собакою.
І навіть дощова погода не зіпсує образ дівчини.
Щоб зробити висновок, я хочу побажати вас, Міла Куніс і далі такі успішні ролі і яскраві ігри, як в фільмі «Чорний лебед»!
Габаритний зображення
Уявіть, що в сім'ї ви раптом стали глухими і сліпими. Це як я відчував, коли я переїхав до США.
Ще одна дитяча трагедія, розвинена хвороба очей - гетерохромія, яка призвело до різних кольорів (один зелений, один світлий коричневий) очей. Але всі ці проблеми дитинства не розбили маленьку дівчину, і підняли її сексуальну красу і талановиту акторку (хоча не дуже відома, але все попереду!).
Його краса, стиль і сексуальність хочу показати вам. Мила Куніс!
Р
Мила чітко любить з'являтися на червоних килимах соціальних подій на підлозі! І дійсно, цей вибір підкреслює фігуру краси і робить його дуже сексуальним.
Що стосується кольору, то тут вона не думає багато, так як вона стикається з усіма яскравими і спокусливими кольорами «боротьба»). Чи не ви? Шукайте себе!
499 р.
У всіх відтінках червоного він дуже красивий!
р.
Змішувати чорний колір Kunis додає іскри на очах, що робить зовнішній вигляд небезпечним.
Р
3610Р. 4200Р.
Білий шик костюм і angelic обличчя
Всі види коротких суконь є одним з карт Mila.
р.
01073, Україна
... така знаменитість з'являється перед вулицями Сполучених Штатів, коли сукні вже нудні, і ви хочете просто, але смачно, «диким» себе улюбленим.
Габаритний зображення
Мила Куніс впевнений в собі вибір одягу і суконь зі смаком:
для покупок з другом ...
На відпочинку ближче до води...
р.
для прогулянки з домашніми тваринами ... До речі, цей милий бульдог був названий шортами, і він був в шортах, що зірка вирішила піти з собакою.
І навіть дощова погода не зіпсує образ дівчини.
Щоб зробити висновок, я хочу побажати вас, Міла Куніс і далі такі успішні ролі і яскраві ігри, як в фільмі «Чорний лебед»!
Габаритний зображення