Плаття Mila Kunis

славне місто Чернівців (що не чули про це, це місто на південному заході України!) дала Голлівуд ще одну зірку, іншу гарячу знаменитість, яка вперше привертала свою увагу в новому фільмі «Чорна лева», де був відомий Наталя Портман, сексуальний Міла Куніс, прокинувся в головні ролі. Дитинство Міла в США не дуже солодка, вона згадує з жахом перших днів у новій школі, з новими людьми, новою мовою та новою культурою:
Уявіть, що в сім'ї ви раптом стали глухими і сліпими. Це як я відчував, коли я переїхав до США.
Ще одна дитяча трагедія, розвинена хвороба очей - гетерохромія, яка призвело до різних кольорів (один зелений, один світлий коричневий) очей. Але всі ці проблеми дитинства не розбили маленьку дівчину, і підняли її сексуальну красу і талановиту акторку (хоча не дуже відома, але все попереду!).

Його краса, стиль і сексуальність хочу показати вам. Мила Куніс!
Р

Мила чітко любить з'являтися на червоних килимах соціальних подій на підлозі! І дійсно, цей вибір підкреслює фігуру краси і робить його дуже сексуальним.

Що стосується кольору, то тут вона не думає багато, так як вона стикається з усіма яскравими і спокусливими кольорами «боротьба»). Чи не ви? Шукайте себе!

499 р.

У всіх відтінках червоного він дуже красивий!
р.

Змішувати чорний колір Kunis додає іскри на очах, що робить зовнішній вигляд небезпечним.
Р

3610Р. 4200Р.

Білий шик костюм і angelic обличчя

Всі види коротких суконь є одним з карт Mila.

р.

01073, Україна

... така знаменитість з'являється перед вулицями Сполучених Штатів, коли сукні вже нудні, і ви хочете просто, але смачно, «диким» себе улюбленим.

Габаритний зображення

Мила Куніс впевнений в собі вибір одягу і суконь зі смаком:

для покупок з другом ...

На відпочинку ближче до води...
р.

для прогулянки з домашніми тваринами ... До речі, цей милий бульдог був названий шортами, і він був в шортах, що зірка вирішила піти з собакою.

І навіть дощова погода не зіпсує образ дівчини.

Щоб зробити висновок, я хочу побажати вас, Міла Куніс і далі такі успішні ролі і яскраві ігри, як в фільмі «Чорний лебед»!
Габаритний зображення