Новини літопис

Перш ніж ви, мої шановні читачі, серія «пілоту» нового заголовка – «Новини літописи». З традиційної папаразиї літопису вона буде відрізнятися тим, що в ній я розповім про останні новини від світу шоу biz, а не просто показати фотографії знаменитостей, які виловили фотографами в повсякденному житті. Тому, я дуже зацікавлений у зворотному зв'язку і побажаннях про цей розділ. Якщо ви не любите це, напишіть у коментарях.

Так, тут є оголошення першої серії новин літописів.

1,1 км Джессіка Альба народила дівчину

2. Сергій Зверєв опублікував в Інтернеті фотографії в костюмі Адама

3. У Аркадій Укупнік став батьком

4. Кейт Urban оголошує свій власний парфум

5. Умань Ігор Миколаїв представив дружину, яка не має права водія, «Мерцедес» на 130 тис. дол.

6. Жнівень Професіонали «Американська Молода»

7. Про нас У Мемфісі обрали найкращий подвійний Elvis Presley

Джессіка Альба стала матір'ю на другий раз. У суботу в Cedars Sinai Medical Center

Алас, картини новонародженого малюка ще не чекають, тому його можна помилитися тільки в животі (фото прийнято кілька тижнів до пологів)

Альба і її чоловік Cash Warren давно придумали ім'я для своєї дочки – Haven Garner. Дуже важливо, тому що в російській мові «зброя» означає «Парадез».

44090997

Також було поповнено сім’ю російської поп-співачки Аркади Укупника. Дружина 58-річної художниці Наталії народила свою дочку Софія

Для Укупника це буде третя дитина - він вже має дорослий син і дочку від попередніх шлюбів.

Король чарівника Сергія Зверєва розмістив свою інтимну фото в Інтернеті. Митець вирішив, що фотошоп дасть йому мужність. Тим не менш, здається, що він переповнений ретушуванням - здається, що головка Зверєва була просто прикріплена до тіла деяких ручних манекенів.

На честь першого ексклюзивного парфуму запрошувала компанія «Кайт Urban», чоловік Нікола Кідман. Всупереч моді знаменитостей викликати парфуми своїми правими іменами, місто дав аромат назву - "Фенікс".

Я не хочу, щоб люди сказати, «Для мене запах, як Keith Urban», - пояснив співак. Що має сенс.

Взимку квартира Ігоря Миколаїва та Юлія Проскурякова була очищена. Але, мабуть, твіевці не залишали маестро без штани: другий день Миколаїв представив свою дружину преміальний автомобіль - чорний Merc CLS 350

Однак Юлія не зможе їздити її найближчим часом: Дружина Миколаєва не має права водія. Але, як кажуть, нехай це буде — він (Мерс) не просить їсти.

р.

Дженніфер Лопец все одно вдалося «пресувати» виробників шоу «Американська Молода». Нагадуємо, що поп-діва, який дав згоду на участь у виставці як судді, раптом взяв участь, вимагаючи 20 мільйонів роялтів замість десяти. За словами Нью-Йорка, Ю. Ло категорично відмовилися підтвердити свою участь у проекті, якщо її вимоги не відповідають. А PR-кампанія «Idol» вже в повному гонці. Тому продюсери шоу не мали вибору, але до «лизати» співачки двадцять лимонів.

доб.

У неділю в Мемфісі (Tennessee) відбувся фінал конкурсу подвійних Елвіс Преслі. З 350 здобувачів за цей титул журі обрали одне - це був професійний художник Аркансас Коді Слітер. Слайсер протягом декількох років успішно виконує копію короля Року і ролу. Дивитися, це дійсно виглядає так!