Найкраща підтримка

Я допускаю, що ім'я топографії може бути трохи введеним. Том Чекати відомий (у певних колах) в першу чергу як музикант (вангард, джаз, ритм-en-blues, альтернативний рок) - автор і виконавець пісень, мультиінструменталіст, композитор, а потім як актор. Є не єдиний шанувальник серед моїх знайомих, крім того, в цілому мало хто знає про нього (зовнішня Америка), але пекл, підкорив мене! Це сині хари голос не плутають з будь-яким.

Але тепер я хочу подивитися на великий Том з іншого боку, від його акторського генія. Очікується, що з'являється один-два рази в кіно як диявола або бога (наприклад, офіціантка, наприклад), дають мудрі поради або розкрити всі карти основного персонажа. Щоб бути чесною, остання солома мого терпіння була несподіваною (як завжди) епізодичною появою офіціантів в 2010 році. Книга Іллі, після чого я просто не мав права заперечувати топографію йому.

Головні кульприти появи Тома на екранах – його шанувальники та друзі режисери Франциска Ford Coppola: «Роги», «Fight Fish», «Cotton Club», «Брам Стокер Дракула» ...

53315.

Дракула

... Джим Jarmusch: Незакон, Мистерський поїзд, Кава та сигарети

У чорно-білому фільмі «Оутлав» Том Хіче відігравав велику роль у таких геніях, як сам Ярослав, Джон Лурі та Роберто Беніньіні, які згодом запрошують Том до своїх фільмів.

У підземній короткій плівці Кава та сигарети: Десь в Каліфорнії. Очікується, що це просто розмова зі своїм другом і колегою Iggy Pop. Не існує сюжету, але діалог цікавий.
3610Р. 4200Р.

р.

... та інші...

Роберто Беніні тигр і сніг (2005)

Підтримка ролі в трагікомедії Суїцид: Любов Історія
р.

Найвідомішим був хвизький зовнішній вигляд Тома в фільмі Доміно (2005), де він знайшов себе в образі божественної месія, яка дав основні персонажі (Keira Knightley, Mickey Rourke і т.д.) єдиною істинною порадою. Кілька секунд вистав очікування, щоб бути чесною, я пам'ятаю більше, ніж більшість вистав акторів під час фільму.

Розглянуто роль девіла себе в незвичайній фантастичної кіно The Imaginarium of Dr. Parnassus (2010) найкращого і ідеально підходить для Tom.

Я не хочу відображати будь-який, але IMHO, Чекає, що грали яскравіше в цьому божевільному кіно, ніж Джонні Депп, Хіт Ledger, Юде право і Colin Farrell поєднані.

Останнє повідомлення від Тома Очікується інженером в "свіжі" післяапокаліптичного кіно дій "Книжка Іллі"

Я не бачив.
Так, всі ті, хто гріш це теж, нехай нам терміново виправити!

5906691