Принцеса Флоренція Brudenelle-Bruces

Вчора західні таблички поширили новини про Принц Гаррі. Так само, 26-репрезентатив королівської сім'ї зламався своєю подругою 25-річною Флоренція Brudenell-Bruce. Згідно з повідомленнями ЗМІ, князь мотивував перерву того, що він не хоче будувати серйозні відносини з будь-яким зараз, оскільки він буде відправлений в Афганістан. Ну, Бог мій суддя, мій пост не про Гаррі, це про принцесу Флоренція Brudenell-Bruce.

Так, хто вона? Білявка краса є нащадком James Bradnell, Lord Cardigan. Батько дівчини Андрій, успішний винний купець, і її мама Софія є колишньою французькою акторкою. Сім'я живе в upmarket Notting Hill області заходу Лондона, в $3 млн. будинок.

3250Р. 3700Р.

У віці 15 років Флоренція розпочала свою модельну кар’єру. А після закінчення вона пішла в Америку, де вона рекламувала Адідас. Дві роки тому дівчина зірвала в індійській плівці Любов Сьогодні і завтра, але вона не продовжила співпрацю з Боллівудом, мудро розуміючи, що європейський вигляд не буде затребуваним в індійському кіно.

Флоренція має гарну освіту, закінчила університет Брістоль, має науковий ступінь в історії мистецтв. У 2006 році дівчина почала знайомства Формула 1 Racer Jenson Button, але через два роки їх відносини завершилися.

696624

Габаритний зображення

Але Флоренція почала працювати успішно в рекламному нижньому одязі.

25-річна модель володіє £ 400,000 квартир в Ноттінг Хілл. Вона воліє їздити на автобусі.

р.

Має гарний смак в одязі і змінах одягу тричі на добу.

952084

2815699

3610Р. 4200Р.

Перегляди

, Україна