Сарафан Клони

Покажіть мені, я єдиний, хто не схожий на те, що всі дівчата і жінки, як якщо в концерті, постаралися на хіппі стиль цього літа? Довгий шезлонг на підлогу + "Роман" сандалії + величезний крутба = модний образ міста diva, який особисто мені вже потворна. Справа в тому, що ці найдовші сарафани на ремінцях одягають абсолютно Всі - і школярки, і жінки до-ретривалого віку, барування дивних краси пігментних плям і бородавок на спині. Я думаю, що це краще бути з моди, ніж бездумно скопіювати популярні зображення, приєднатися до сарафанської громади. У мене було багато весело дивитися два своїх колег (одна молода дівчина, друга зріла жінка з вирощеною дочкою) приходять працювати практично ідентичні рожево-зелені сарафани на підлозі, і весь день намагається не перехрестити, буквально бігати один від одного.

р.

Давайте розглянемо докладніше компоненти цього зображення

Сарафан, насправді. Переваги такого наряду непереборними - по-перше, це сальвація для жінок з непрозорими ніжками і великими асами, по-друге, вона не підходить до тіла і відносно охолоджується в ньому, по-третє, більшість сарафани пришиваються від неперфектних тканин. Несподіваємось, що хмелю довгого шмагання необхідно постійно провести так, щоб він не збирав пилу і бруду. Але, мій Бог, сумочка також зручна, але це не означає, що кожен повинен носити його. Ви йдете в магазин або перейдіть на ринок - sarafana, sarafans, sundresses. На вішалках, на манекенах, жінки в сарафани йдуть зустрітися один з одним - здається, що спідниці і шорти повністю зникли з цієї планети. Я втомився від цієї монотонії.

Сандалії на плоскій підошві і ременях навколо щиколотки, так званої «Roman». Це взуття під довгою шезлонгією практично не видно, але життєздатність її господаря зраджує себе. Ну, якщо дівчина з дитинства звикла зберегти її назад прямо, і якщо ні? У п'ятому підошві не можна сказати. Знизені, скручені плечі зіпсують будь-яке зображення. Особливо якщо дівчина тонка і з невеликими грудями. Вінок є обов'язковим!

Римські сандалі дуже комфортні, не сумнівайтеся, але каблуки взуття виглядають більш естетично.

р.

Великий лляний мішок. У такій простої fit і об'ємної косметики, а десятка або два ноти, а лофа - в цілому, це майже не дно. Знайти невелику деталь в ній, такі як ключі, дуже проблематично.

IMHO - це крихка дівчина, перетягування цього мішка, не схожа на лід.

23587.

І останнє деталь вуличного хіппі стиль, який я нудний з костюмом ювелірної квітки в моєму волоссі. На Мілі Кунісі під час інтерв’ю він виглядає доречно, але коли провідник з тітка йде в тролейбусі 30 і зважує під центом з таким «квітковим» – це абзац!

Я не купила себе довгою засмагою цього літа. ІХО: модність - це двигун моди в масах, але коли завдяки їй жінки стають такими ж розблоками овець, добре, її ... в лазні така модність.