Підкреслені актори. Рон Перлман.

Цей актор може бути безпечно присвоюваний життєвим статусом «на будь-який поганий російський», принаймні це асоціація, яку я мав перед тим, як я бачив Ron Perlman. Так, за рахунок свого особливого зовнішнього вигляду, його кар’єра була визначена, але мій погляд, що Рон є більш сильним актором і заслуговує більш значних ролей. Тим не менш, це стало зрозумілим для мене після перегляду серіалу «Сони Ангарії», де Перлман відігравав одну з головних ролей.
Так, трохи про нього, про Рон Перлман...

2121440

Один з перших фільмів у своїй кар'єрі був Назва Рози (1986). Роль... добре, хто сумнівається

Або ж тут роль отця Хокляна Фінна.

Або другорядна роль в Blade 2.

Або головний російський гурт в комедії «Поліса Академія 7».

До речі, про воєнно-російське зображення: «Неми на воротах»

«Місто загублених дітей» повинна бути справжнім проривом для цікавого актора, але сама картина не досягла рівня культи або дуже вдалого.

Для мене особисто образ Рон Перлман був сформований після перегляду фільму Чужий 4 (1997) (на той час він не був відомий мені, а в команді Сігурні Вейвер запам'ятався надовго).

Попереднє оновлення Ron був провідною роллю в Hellboy, але не для мене, щоб бути чесним.

Але дивовижна гра в серії «Сони Анархії» Я бажав би виділитися. Сама серія може не схожа на багато: жорсткі і занадто скручені, але «за смаком і кольором... й

Р

доб.

Я впевнений, що це вплинуло на різко підвищений інтерес від режисерів до особи 60-річного Перльмана, в результаті чого я з великим інтересом чекаю на випуск 8 фільмів (7 – в 2011 році і вже готуючись до знімання фільму «Дуги Мадності» (показ 2013 р.):

Парад з кліткою Нікола, Час відьми

У новій сазі «Конан Барбараріан»

і т.д.

В цьому випадку я не маю на увазі експертів, щоб привернути увагу до різноманітного Ron Perlman.