Маргарита Левієва

Роль подруги агента 007 не вимагає її виняткових драматичних талантів, але це той факт, що вона зробить її всесвітньо відомим. Хто знає українську модель Ольга Куриленко перед випуском Квантала Мерства? І після того, як вона лякала красиву танку, і знімала трохи в ролі «гарячої дівчини», її кар’єра в Голлівуді різко підійшов вгору. На шляху творці «вузьких» оцінили таланти акторів слов’янського походження, тому роль іншого партнера Бонда в майбутній блокбустер «Бонд 23». Властивість дами" (заголовок роботи) була обрана рідною з Ленінграда Маргарита Левієва, яка вже встигла блискати в невеликій ролі в іншому масштабному проекті - «Лінкольн для юриста» з Матвією Макконагей.

Хто ви, Маргарита Левієва?

«Дівчинка бондів має мати такі якості: бути розумними, красивими, впевненими та найважливішими – вона повинна бути таємницею», – каже продюсер Бонда Барбара Брокколі. Маргарит має всі ці якості – інакше вона була включена до списку 50 найкрасивіших людей Нью-Йорка у 2005 році?

Маргарита народився 9 лютого 1980 року в Ленінграді. Примітно, що вона могла стати видатним спортсменом - з трьох років займалася ритмічною гімнастикою, з 9 років вона була включена в дитячу олімпійську команду. Але після Маргариту і її матері і братів, які привітали до Нью-Йорка в 1991 році, спортивна кар'єра Марго. Левієва також стала успішним економістом – вона легко увійшла до економіко-економічного відділу Університету Нью-Йорка. На початку 2000-х рр. Маргарет був зачарований кіно. Дівчина почала йти на екранні тести, хоча вона не мала драматичної освіти - і з хорошої причини. У 2005 році вона зірвала у своєму першому фільмі, вибір Біллі. На даний момент фільмографія Левієва налічує понад 15 проектів – проте, ролі були переважно епізодичні. Але після того, як роль дівчини Бонда я думаю, що вони будуть говорити про неї - адже ця роль стала щасливим квиток для багатьох акторів, візьміть принаймні Куриленко і Єва Грін. Чому Левієв гірший, ніж вони?

Маргарита з Крістен Стюарт і Крістен Віг на прем'єрі фільму «Культура і відпочинок Парк»

587868

З Райан Філіпп в Лінкольн для юриста

Маргарита в комедії "Бабнік"

Аштон Кутчер.

Небезпечна дівчина в кіно "Невидимий"

Мені подобається, що Маргарита має типовий слов'янський вигляд, не зіпсована ботоксом-шмотоксом. Натурально спечені губи, виразні очі і розумові локони - що означає природну красу. В цілому я чекаю на новий Бонд - чисто для того, щоб побачити Маргарита, оскільки Крайг абсолютно не зацікавлений у мене (у цій ролі, і в цілому, Даніель має проекти, в яких він радує мене).