Роль подруги агента 007 не вимагає її виняткових драматичних талантів, але це той факт, що вона зробить її всесвітньо відомим. Хто знає українську модель Ольга Куриленко перед випуском Квантала Мерства? І після того, як вона лякала красиву танку, і знімала трохи в ролі «гарячої дівчини», її кар’єра в Голлівуді різко підійшов вгору. На шляху творці «вузьких» оцінили таланти акторів слов’янського походження, тому роль іншого партнера Бонда в майбутній блокбустер «Бонд 23». Властивість дами" (заголовок роботи) була обрана рідною з Ленінграда Маргарита Левієва, яка вже встигла блискати в невеликій ролі в іншому масштабному проекті - «Лінкольн для юриста» з Матвією Макконагей.
Хто ви, Маргарита Левієва?
«Дівчинка бондів має мати такі якості: бути розумними, красивими, впевненими та найважливішими – вона повинна бути таємницею», – каже продюсер Бонда Барбара Брокколі. Маргарит має всі ці якості – інакше вона була включена до списку 50 найкрасивіших людей Нью-Йорка у 2005 році?
Маргарита народився 9 лютого 1980 року в Ленінграді. Примітно, що вона могла стати видатним спортсменом - з трьох років займалася ритмічною гімнастикою, з 9 років вона була включена в дитячу олімпійську команду. Але після Маргариту і її матері і братів, які привітали до Нью-Йорка в 1991 році, спортивна кар'єра Марго. Левієва також стала успішним економістом – вона легко увійшла до економіко-економічного відділу Університету Нью-Йорка. На початку 2000-х рр. Маргарет був зачарований кіно. Дівчина почала йти на екранні тести, хоча вона не мала драматичної освіти - і з хорошої причини. У 2005 році вона зірвала у своєму першому фільмі, вибір Біллі. На даний момент фільмографія Левієва налічує понад 15 проектів – проте, ролі були переважно епізодичні. Але після того, як роль дівчини Бонда я думаю, що вони будуть говорити про неї - адже ця роль стала щасливим квиток для багатьох акторів, візьміть принаймні Куриленко і Єва Грін. Чому Левієв гірший, ніж вони?
Маргарита з Крістен Стюарт і Крістен Віг на прем'єрі фільму «Культура і відпочинок Парк»
587868
З Райан Філіпп в Лінкольн для юриста
Маргарита в комедії "Бабнік"
Аштон Кутчер.
Небезпечна дівчина в кіно "Невидимий"
Мені подобається, що Маргарита має типовий слов'янський вигляд, не зіпсована ботоксом-шмотоксом. Натурально спечені губи, виразні очі і розумові локони - що означає природну красу. В цілому я чекаю на новий Бонд - чисто для того, щоб побачити Маргарита, оскільки Крайг абсолютно не зацікавлений у мене (у цій ролі, і в цілому, Даніель має проекти, в яких він радує мене).