Шарлотт Gainsbourg

Хто може стати дівчинкою, яка пощастила народитися в сім'ї культового режисера Франції другої половини ХХ століття Серж Гайнсбург і не менш популярної акторки і співачки Джейн Біркін?

Рєторичне питання, звичайно, Шарлотта Гайнсбурга з дитинства відкрила дорогу до мистецтва. Дівчина отримала все краще від своїх батьків, тому кажучи, що «природа відпочиває на дітей геній» не має нічого спільного з нею.

І батько, і мати, які розлучилися, коли Шарлотта була всього дев'яти, підтримувала своїх дочок аспірацій для музики та її інтересу до кіно. Уже у віці 13 Gainsbourg зірвав у своєму першому фільмі «Хорди і музика», в якому працювала з знаменитою Катериною Деневве. У той же вік вона випустила свій перший альбом, Charlotte Forever.

А вже через кілька років акторка-спірантка отримала основну премію французького кіно «Цезар» за свою роботу в кінорежисері Claude Miller «Шемлес». Тим не менш, для своєї дочки Сергій Гінсбург пише сценарій фільму «Харлотте назавжди», де вони разом грали ролі батька та дочки, які втратили свою дружину та матір.

У той час була її поява.
Коли я був молодий, я був дуже стурбований обличчям, мій тіло, все. З моєї матері я отримав клімсію, плоскобортний тіло і безтурботне волосся. З попелю є гострими щікбонами, ніс Баррі Манілоу і рот спеціально призначений для нескінченної стружки сигарет. Я не виглядав Юлі Робертс.

На сьогоднішній день Шарлотта зірвала понад 35 фільмів, з такими майстрами арт-хауса, як Бертранде Варда, Джокс Дуиллон, Клод Міллер, Франсо Зффіролеллі, Девід Мамет, Іван Аттал, Альяндро Іньярріту, Patrice Lecomte, Michelle Gondry, Todd Haynes, Lars von Trier. Остання робота була знята на екранах цього літа.

Його музична кар’єра не забута, хоча перерва між дебютом і наступним альбомом було 21 рік.

р.

Третій альбом співачки з'явився після аварії. Шарлотт був водним катанням і відчував сильний головний біль. Виявилося, що жінка страждала від нетрадиційного крововиливу. Під час проходження магнітно-резонансної візуалізації Gainsbourg надихнула натхнення.
Я був дуже близько до вимирання. Про життя і смерть. Але коли сталося, я був дуже страшним. Під час випробувань я міг подумати про музику, її ритм і його хаотичний характер. А з Beck [продюсер] ми плануємо зробити щось на довгий час, хоча це не про альбом. Але він був настільки натхненним моїм оповіданням, що ми зробили весь запис.

Мадонна включила репліку актора з фільму «Циментний сад» в її пісні «Що відчуває себе як для дівчини».

Шарлотт живе в Парижі. З початку 90-х років вона була в цивільному шлюбі з директором Іваном Аттальмологом, в якому народилися три дітей - Бен, Аліса і Джо.

Шарлотт вже давно став музою Ніколя Гескієра, творчого директора Баленсіїга. Актриса зірвала в рекламних кампаніях, ставши особливістю ароматів «Паріс» і «L’Esense» – першого парфуму Balenciaga в 55 років.

З дизайнером підключають не тільки роботу, але і дружбу.
Для мене Шарлотт є справжнім талантом і, звичайно, справжня краса. Але в дійсності, це все про вибір, що робить кожен день, Ghesquière один раз прийнята.

р.