Isla Рибалка

Що ми знаємо про цю маленьку дівчину з червоним волоссям?

Isla Fisher є дружиною комедії Sacha Baron Cohen. І вона відіграла основну роль у фільмі «Конфесії Shopaholic». І вона також знає, як зробити людей сміятися, наприклад, як в комедії «Я одружений з першою жінкою я зустрічаю». Однак вірити мене, це не всі здобутки актриси.

Не тільки є Ісла, вона закінчила театральну школу в Парижі. Крім того, вона зуміла писати два романи у віці 17 Bewitched і спокушати Fame, які стали кращими Вона просто підкорила фільми босів з її працездатністю. Ісла реальна про. Не дарма в 2005 році Ісла отримала нагороду MTV Film Award за прорив року за свою роль у фільмі.

Р

Isla Fisher – це не тільки талановитий і працьовитий. Вона дуже чарівна і красива жінка. Звісно, з цієї причини вона часто запросила на пагони глянцевих журналів.

Це життя зірок, завжди в очах. Аяла і її дочка звучать папаразиці. Так само, як і родина Fisher-Cohen не намагалася приховати факт другої вагітності, ubiquitous журналісти все ще встигли фотографувати Ісла з шлунком.

На мій погляд, Ісла і її старша дочка Оливкова може конкурувати з Katie Holmes і її дочкою Suri.

доб.

І якщо в звичайному житті Ісла дотримується «в'язаного стилю», то на червоному килимі і кіно – прем'єри – вона сама витончена.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное