Руперт Гріт народився на День Незалежності України (так, 24 серпня, наша «нянка» святкує ще одну річницю. Тим не менш, Руперт навряд чи знає про це, тому він не може бути гордістю такого дивного збігу. По-червоному британському актору, який відомий своєю роллю, як дует Гаррі Поттера, але сміливий і присвячений buddy Ron Weasley, став 23 сьогодні (нині мій вік, один!). У зв'язку з цим я хотів би розповісти вам про інші ролі цього молодого, але вже дуже харизматичного актора.
Руперт Грінт, як його характер в Поттеріані, народився в велику родину. Руперт має три молодші сестри і один брат. І, як сім'я Вейслі, сім'я Грінт переживає певні матеріальні труднощі. Його батьки прості, і сім'я має п'ять дітей!
Брати Джеймс.
Роль Рон Вайслі був щасливим квиток не тільки для Руперта, але і для всієї родини. У 2001 році, коли він зірвав у першій частині «Поттеріана», він сплатив плату, що дорівнює річного доходу батьків. Тому ми можемо сміливо сказати, що з 12 років Руперт став хлібопродуктом великої родини.
Після прем’єри «Гаррі Поттер і Філософія Камінь», всі актори, залучені до неї, почали отримувати запрошення з інших режисерів, переважно британських. Руперт не був винятком. У 2002 році він зірвав в підлітковому комедії Thunder в штани (непристойно!). Він отримав роль молодого генія, з якою він впорався з «ідеально». Тим не менш, фільм був низькотемпературним, тому для широкого кола глядачів він пішов ненотично.
748977
У перервах між четвертими і п'ятими частинами Гаррі Поттера, Grint вдалося зірвати в драматичних Схемах. (2005). Багато шанувальників вважають, що його драматичний талант був найбільш чітко проявляються в цій ролі. Руперт відіграв юнака Бена, який, шукаючи фінансову незалежність, стає особистим водієм скандальної акторки Ів Вальтон, граючи блискучими Юлі Вальтерс. В першу чергу, Бен і Еві не розуміють один одного, але потім вони знаходять спільну мову. Бен стає чимось з онука до Евія. Забавно, що Джулі Вальтерс відіграли Руперт на екрані матері в "Поттеріані" фільм, який був хваліфікований критиками та показаний на багатьох британських кінофестивалях. Я не бачив, але я прочитав багато позитивних відгуків і вірю їх.
Всі хлопчики виростають на деякий день. Руперт Грінт вирощував у дорослу роль. У 2009 році він зірвав у драмі Вишневий бомбардувальник. Там, грант мав сцени з Kimberly Nixon (до речі, в цих фотографіях вона жахливо нагадує Емма Ватсон (Hermione в Гаррі Поттера сага), так багато шанувальників, побачивши ці скріншоти, були шоковані, думаю, що це фотографії з зйомок «Half-Blood Prince»))))
48846404
Через рік відбулася прем’єра чергового проекту з Грунтом – кримінальна комедія «Вільд Трій». Руперт відіграв одну з головних ролей - помічник вбивця Віктор виконав Білл Нігей. Цей фільм показує любовну історію героїв Naia і Emily Blunt. IMHO: Емілі будуть виглядати краще парі з Рупертом, письменники дешевше)
Остання частина «Поттерана» вже загинула, але це не означає, що Руперт буде сидіти без роботи (хоча він вже заробив стільки, що він може жити комфортно і забезпечити всім членам своєї сім'ї для відпочинку свого життя). Британські режисери оцінили таланти Руперта, тому в наступному році він вже має роботу: зірки Грінт в провідній ролі в спортивній комедії Едді-Еагле та воєнна драма «Командер».
р.
Як для свого особистого життя Руперт видається в повній спокійній атмосфері. Або це дуже добре зашифровано. Відомий, що в один раз він спілкував багато з Лілі Алленом і деякі не дуже віддалені журналісти відразу ж приписували до них. Навіть Гріт був багаторазовий «збитий» з колегою в «Поттеріані» Емі Ватсон. Тим не менш, сама Емма прийнята в інтерв'ю, який поцікавить його навіть за сценарієм була незручна для неї, тому немає питання романтики.
У минулому році Руперт відчував персональну драму - улюблений вихованець Оскар помер. У тварині зловив інфекції і загинув, а потім Руперт заявив, що втратив близького друга. Тим не менш, він має ще одну декоративну свиню і дві до ключі в домашніх умовах, тому ще хтось очистить щуку.
Я хотів би співати пісню для Руперта. Дорогі друзі!
"Хаппі, ебать, що один..."
Він, він, він, він, він.
Щасливий bezdey, підгузник
Я не знаю, що ви сказали!