Діти в tiaras

Що ви отримуєте, коли ви змішуєте яскраві макіяж, тан, підроблені волосся і діти? Ви отримуєте дитячі конкурси краси, які пройшли в Америці з 60-х років. Для 4 сезонів на кабельному каналі TLC є надсучасною реальністю шоу «Тодлери і Тіарас», яка стежить за дітьми і батьками в процесі підготовки і участі в таких змаганнях. Звичайно, в суспільстві неоднозначне ставлення до дитячих конкурсів краси, а також дітям, які працюють в моделювальному бізнесі. Деякі вважають, що діти експлуатуються і вимушені будуть батьки, щоб закінчити такі неприємні і непотрібні процедури, як захоплення брів, фарбування волосся і обприскування танців. У той час як багато людей вважають, що такі змагання допомагають розвивати впевненість і навички для публічної роботи, а також дітей, які грають спортом або, кажуть, танцюють, також одягають костюми і недоліки в виступах. Моє ставлення в основному негативне, тому що дивно бачити дитину ще в діаперах, але вже з помилковими цвяхами, але поговоримо про все для того, щоб.

51775

Зважаючи на те, що «60-ті роки, дитяча фешн-індустрія стала прибутковою мільярд-доллар-А-рік бізнесом. На сьогоднішній день в Америці діють 25,000 таких змагань. Правила та критерії можуть відрізнятися в різних змаганнях, але в цілому судді дивляться на зовнішній вигляд, поведінку, впевненість та навички учасників. Все так само, як і у дорослих - змагання з купальників, вечірній конкурс одягу, конкурс талантів, інтерв'ю та інші змагання, які проводяться в різних вікових групах. Наймолодші учасники можуть бути тільки 3 місяці (!). Звісно, ці малюки не одягаються в дефіантних костюмах і не фарбують. Важко уявити, які критерії можна судити людину, яка навіть не розуміє, що відбувається йому.

Батьки неоднозначно оголошують, що їхні дочки (і іноді їхні сини) радять брати участь у змаганнях, і це добре для них, і вони навчаються виграти і зрозуміти, що вони можуть досягати нічого, що вони хочуть. Звичайно, призи відіграють важливу роль – електроніка, іграшки, стипендії та гранти, грошові призи, tiaras, ремені та трофії, які часто більше, ніж самі учасники. Участь у змаганнях вимагає величезних витрат від батьків - переміщення, перебування в готелі, крім вступної плати за участь, які можуть коливається від 50 до декількох сотень доларів. Плюс послуги професійних макіяжистів і перукарів. Крім того, всі сукні та костюми виготовляються для замовлення і їх ціна може досягати декількох тисяч доларів. Деякі батьки найняти професійного тренера, щоб підготувати свою дочку за виконання. Звичайно, деякі сім'ї не можуть дозволити собі все вище і зробити все самостійно.

375133

Я впевнений, що в пресі і на телебаченні, звичайно, обговорюються найбільш актуальні випадки, і є сім'ї, в яких батьки не кладуть тиск на своїх дітей, і не підняти їх з ідеєю, що вони недостатньо в їх природній формі, і все дійсно на вимогу дитини. Але все ж, хороша половина мами на мій погляд хоче реалізувати свої особисті прагнення через дитину, і вони просто насолоджуються тим, що гості до кімнати з трофеями. Як правило, мати учасників не можуть похвалитися зовнішніми даними.

Нічники з татом, помилкові зуби для посмішки Голлівуду, добре, коли в кінці дівчинки говорить «Я посміхатися всередині», я вже відчуваю себе крім.

Сумка цукерок для корекції брів з воском.

Азійські очні розрізи, подані природою, звичайно, не підходять в будь-якому місці, тому дівчина повинна навчатися, щоб відкрити їх широкий.

Прийміть свою дочку, щоб слідкувати за нею. “Ми будемо зупинятися, щоб зробити цей день, вона сказала: “Мом, я не хочу, щоб все більше”.” Дівчина сказав, що це 5 разів просто для цього відео.

Це те, що виглядає купальник.

У 2005 р. навчався 11 жінок, які брали участь у фешн-сторінці як дітей, так і 11 жінок, які не брали. У порівнянні з індексом маси тіла і задоволеністю їх тіла і їх тілами. Виявилося, що учасники конкурсу краси менш задоволені їх тілом, а також мають проблеми з довірою людей. Не було відмінностей за показниками розладів харчування (наприклад, булімія), депресії, або впевненості в собі.

р.

р.

У будь-якому випадку, є більш гідні і корисні заходи для маленьких дітей, ніж змішувати живу ляльку і вихованця їхніх батьків, і краще навчати дітей бути друзями, а не сприймати всіх оточуючих конкурентів.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное