Мирослава Дума речей

Miroslava Douma - дивовижна дівчина. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але найголовніше, Дума має унікальне почуття стилю, яке обпалюється тисячами дівчат не тільки в Росії, але і по всьому світу. Я хотів би розповісти про 10 речей, які Miroslava loves (і які, звичайно, відносяться до моди).

Мирослава Дума речей р.

1) неон

Неонові кольори і блоки з них в моді сьогодні і Мирослава використовує це. Добре, яскраві насичені відтінки, дійсно привертають увагу, і модниць це тільки на руці.

Це те, що модна галузь робить нас. По-перше, ви сказали, що leopard є рубати і що ви ніколи не будете носити шкіру і взуття на платформі. Але виходить навпаки, і сьогодні у мене є тільки час, щоб змінити речі неонових кольорів, які колись вважалися абсолютною без смаку. Мода. Що я можу сказати?

294900 Р

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей р.

2) Масивні намисто

Масивні намисто, які я писав про в одному з моїх попередніх постів, міцно тримають долоню чемпіонату серед наймодніших ювелірних виробів на кілька сезонів. І вони виглядають дуже стильно.

Я став вболівальником. Коли ми робили матеріал для модного журналу, я подивився в офіс, де ювелірні вироби зберігалися і залишалися там на годину і навпіл - спробували всі намисто. В домашніх умовах я продовжував шукати масивні намисто в усіх інтернет-магазинах.

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

(3) Високий каблук взуття

Яка дівчина не схожа на високий каблук взуття?

Я дуже щасливий. Я люблю взуття, бо вони візуально роблять силует тонше.

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

91025525

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей Габаритний зображення

Мирослава Дума речей р.

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

(4) Пальто.

Пальто - ідеальний одяг для холодного сезону, який також виглядає дуже вишукано.

Пальто - мій головний фетиш. Не сумки або взуття, як більшість дівчат, але пальто.

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей р.

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

(5) Гермес

Я думаю, що кожен любить Гермес. Я люблю сумки констансу і трохи, маленькі Келлі, які 20-25 сантиметрів.

Так, Мирослава, кожен любить Гермес, але не кожен може дозволити собі.

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

6) 3.1 Філліп Лім

Великий бренд - все, що актуально сьогодні можна знайти під одним порівняно демократичним брендом.

Мирослава в одязі бренда моди 3.1 Філліп Лім

Червоний траншей краще виглядає в монохромному ансамблі - з червоним спідницею на підлозі.

Мирослава Дума речей

Футболка з принтом підійде всім - і спідниця квітів, і худі джинси, і костюм брюка.

Мирослава Дума речей

Сарафан в дуже великий клітка Віч.

Мирослава Дума речей

Мирослава в модному шоу в касмері джемпер і шифон спідниці порошковий колір 3.1 Філліп Лім.

Мирослава Дума речей

Сукня білого світла. Дуже приємно!

Мирослава Дума речей

7) Tzipporah від Natasha Goldenberg

Наташа - мій найкращий друг з дитинства, ми знаємо один одному з шостого класу. Я дуже радий, що все вийшло. Ви знаєте, що я завжди робити? Я зробив список того, що я хочу купити цей сезон - і всі ці речі знаходяться в колекції Tzipporah.

Мирослава та Наталя Золотберг на презентації бренду Tzipporah від Natasha Goldenberg

Мирослава Дума речей

Колекція Tzipporah від Natasha Goldenberg. Я кохаю!

37769934

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей км

Мирослава Дума речей

(8) Вірка Газінська

Вікі Газінська колекція - вам потрібні коментарі тут? В цілому я люблю Vic для того, що вона не є дизайнером, як кожен інший: вона не дотримується тенденцій, але попереду.

Мирослава Дума речей доб.

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Детальніше про Віка Газінська тут - vev.ru/blogs/nadezhda-russkoy-mody-chast-1.html

(9) Демократичні марки

Нещодавно придбали помаранчеву сукню з Сара, влаштував її на мій малюнок - вишивав 90 відсотків моїх речей. Я був запитаний, "Я це літній або осінній збір?" і ніхто не міг вірити це було недорого. Я також люблю Topshop і H&M. Вони мають великі бавовняні футболки, сукні та джинси. Я радий про свою присутність на ринку: іноді ви знайдете речі, які не є серед розкішних товарів, і якщо я використовую для пошуку вроджених речей у задньому вигляді вінтажних магазинів в Нью-Йорку або Лондоні, тепер я все частіше знайти їх в Topshop і H&M. Хороша якість і додатковий плюс - сто відсотків бавовни, що ще потрібно влітку на кожен день?

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей

(10) косметика

Як і будь-яка інша жінка, я люблю макіяж. Але я люблю догляд за шкірою ще більше – це допомагає мені завжди виглядати свіжими і відпочивати.

У звичайному житті Мирослава воліє легкий натуральний макіяж – туші, трохи олівцем для очей, щоб зробити очі більш виразним, легким рум'яним і губним бальзамом.

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей р.

Мирослава Дума речей

Мирослава Дума речей