Два зображення однієї зірки

VeV.ru неодноразово порівнював, як знаменитості виглядають з різними зачіски, в довгих і коротких сукнях і т.д. Але це тема, як політика - ви можете зробити свіжий матеріал, нескінченно від нього. У цій колекції зірочки не підпорядковані одній темі - є сукні, зачіски і колір волосся - в цілому, трохи всього.

Jada Pinkett- Сміт: кучері проти Afrokos. Не дуже подобається. Щелепа Jada з довгими, злегка вигнутими локони - це (пардон таутологія)

Хілярний манжет у вечірньому образі проти «сусіда». Якщо Хілл не зносив каблуки під тими бреезами, це буде трохи нестерпним, але це пз. Одягнена Жінка Голий чоловік

Жорж Халуні з і без нутрі. ІХО: борода приховує свою торгову марку «Клунієв» посмішку, тому її наф

Halle Berry: Довгі волосся versus short haircut По-перше, я впала в любов з холлі з ферентним вентилятором, що любить, коли я вперше побачив її в жінці кота. З тих пір вона була пов'язана виключно з цим характером, сміливим і міцним Catwoman. Тому тільки коротке волосся)

Том Круїз схожий: коротке волосся проти довгих волосся. Як добре виглядати.

Габаритний зображення

Emma Stone: Білявка vs. Червоний Beast. Блондинки в Голлівуді - навіть якщо ви їдете в автомобілі, але червоно-волосатий талановиті актриса завжди були в короткому поставці. Червоний Емма для тебе!

р.

Taylor Swift: Країна стиль проти Барбі стиль. IMHO: Taylor співає заміська музика, тому вона повинна відповідати цьому музичному жанру. Baby Лялька Dress Goes to Miss Swift, але я подібно він більш в інший образ

168984

Jennifer Lopez: Невеликі локони проти світлових хвиль По-перше, я вже втомився від образу J. Lo, коли вона постійно збиває її волосся. І з локами, я дійсно люблю її, як сказав Борат.

Jordin Sparks: Коротка сукня з джинси Якщо Jordin носила білу щільний трикотаж під ними, а не цей непримітний тунік, джинси можуть битися. І ось плаття.

Justin Timberlake: вуличний дитячий верст метро Подумайте мене як божевільний, сліпий, але я люблю Джастін краще в футболках і джинсах! Це його справжня суть – назавжди молодий, назавжди. Тільки капелюх, що його бабуся в'язаний, він не повинен носити більше.

Katy Perry: Білявка vs. брюнетка. На нашому сайті вже з'явилася фото Katie з світлим волоссям, а хтось зауважив, що вона виглядає п'ять або сім років старше цього. Я згоден з ним.

Mila Kunis: штани костюм versus плаття. І так і так чудово, я не хочу знайти несправність з будь-яким.

Іван Рачель Дерево: коротке стібок від довгих локонів. Не відступає до Івана: її обличчя не особливо виразно і довге волосся, коли вона мала, «приділяти» увагу собі. Без них актриса обов'язково гірше.

Райан Seacrest: Блондинка проти. Cheaten. З білявка волосся, він такий хороший хлопець!

Метью Макконагей: Ковбой стиль проти Пушкіна "як dandy Londoner плаття." Ммм, ковбой. Метью виглядає як дідусь, тому він краще носити строгий костюм.

Jennifer Hudson: "Afro" проти довгих прямих волосся я люблю jennifer краще з кульбаби на її голову.

34985634

Cameron Diaz: Казуальний бант проти класики. На малюнку Камерона є її основною перевагою (що не можна сказати про обличчя) тому вона повинна зосередитись на ній. Перемога для повсякденного лука

Демі Ловато: стиль вулиці versus glamour Демі ще дуже молодий, тому все підходить їй.

Ашлі Сімпсон: Коротке біле волосся versus long black Honestly, коли я бачив Ashley з таким стрижкою і кольором волосся, я відразу ж думав: "Хто він, її ідеальний образ." Вона виглядає трохи, як Twiggy, не ви думаєте?

р.

Селена Гомес: гламурний діва проти дівчини з наступного двору. По-перше, мені здається, що Селена не повинна бути поспішаючи брати участь з дитинства, адже ще кілька років - і вона буде плавно проходити в категорії молодих жінок. Одягаємо джинси і футболки і не поспішаємо перед вашим батьком у спеку – так кажуть в Україні.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное