Кращі флеш-моби

Якщо це вогонь, це великий! Меморандуми слідувати за цим безповоротним правилом. Вони (моблери) – ті люди, які раптово для всіх (і в деяких випадках плануються) виконують незвичайні і в певній мірі навіть дивні рухи все разом. Це приносить людям разом, дає їм чудовий настрій і іноді виглядає просто чудово! Флеш-моби збираються в одному місці, одночасно завдяки телекомунікаціям, соціальним медіа та електронною поштою. Моббери не люди, які беруть участь у масових політичних та рекламних кампаніях, оскільки вони танцюють безкоштовно отримувати багато позитивних емоцій.

Я думаю, що це дуже класно! Я презентую вашій увазі 10 найбільш пам'ятних і ефектних флеш-пам'ят для усього існування цього руху (це ж м'яко, що на Русі «маб» – це просто збір людей за інтересами, виходить як коло млинців).

Флеш mob під час Oprah Winfrey шоу
Під запальним хітом Black Eyed Peas група «Я почуюся» в 2010 році відбулася незабутня флеш-мобло, яка стала справжнім сюрпризом для провідних. Не всі очікували показати, щоб бути настільки крутим, але організатор флеш-мобра, Михайло Грайсі заявив, що все було настільки грандіозним через велику взаємодію натовпу і членів Black Eyed Peas. Опраг радий)

Флеш mob "Glee"

У квітні цього року хвиля любові до телевізійного шоу «Глея» зняла всю Америку. Абсолютно всі американці не байдужі до нього, тому флешмоб не уникнув. Незважаючи на те, що рухи учасників флеш-мобра не синхронізуються, атмосфера просто чудовий! Я хотів би танцювати. Я не бачу, й

Флеш Моб в супермаркеті Манчестер

14 березня 2007 р. відбувся плановий флешмоб. Про 50 мотобюкерів вирішили взяти незвичайну чотирихвилинну «супну раму», а в п'ять фотокамер в магазині знято всю дію. Він був дуже незвичайним. Я використовую, щоб подумати спалахи, як танці, але є ціла сторона цього руху. Примітно, що серед хоблерів в магазині були звичайні люди, які не підозрюють на прийом.

Флеш mob вагітних в Лондон

Ці вагітні жінки не бояться втратити дитину, і сміливо танцювати навіть перерву. Подаруй! Вагітні жінки борються за права вагітних у бідних країнах, де вони не отримують належної медичної допомоги. У 2008 році в Лондоні пройшов не тільки флешмоб, а й у Берліні, Канаді, Парижі та Урехт. Не можна дивитися, боясь уявити, що відбувається в жіночій животі. Це пз, товари.

Флеш-мобло зірок Боллівуд на площі Times

4 серпня 2009 року десятки зірок Боллівуд почалася чарівно в середині площі Times, щоб пропагувати серії Bollywood Heroes, які транслювалися на американський канал. Серед знаменитостей були герої серії.

Флеш-мобло 100 дівчаток на площі Пікаділлі в Лондоні

У листопаді 2009 року на площі Покаділлі, одна «Сінгле Лади» стала настільки популярною. Добре зроблено, дівчинки!

Флеш-мобло в Мехіко

У пам'яті Михайла Джексона, 13957 осіб взяли участь у танці. Цей флешмоб, який відбувався 29 серпня 2009 року, день 51-ї річниці царя поп, вважається рекордним числом учасників. Вентилятори одягалися як зомбі, так і в передміхур'ях був доппелгангер Майкла Джексона, одягнений в чорному куртку з золотою обробкою, білими рукавичками, чорними склянками і лаковим взуттям.

Флеш Моб на австралійському пляжі

На одному з австралійських пляжів 14 листопада 2009 р., більш ніж 100 мотоблоків приємно здивували відпочиваючих. Ця несподівана флеш-пам'ятка була присвячена Кайлі Мінгоги та її сестра Dani. Вони люблять Kylie дуже багато в домашніх умовах.

Флеш Моб на станції Сіднея

Флеш Моб назвав “Мове!” організовано студентами Ультимо коледжу, які є прихильниками благодійного руху “Movement – Life”, що сприяє здоровому та активному способу життя. Флеш-моб був знятий студентам у Коледжі Рандвік та Університеті Сіднея.

Waka-waka flash mob в Мілан

Вентилятори Шакіри можуть танцювати не гірше ідолу. Флеш Моб, організований італійськими вболівальниками співачки, був проведений на пісню "Waka-waka", написаний на Кубок світу. Не гріх для танців до такої музики.

А для снек-флеш-моби, організованого оператором T-mobile. Вимкніть список, оскільки він виготовлений для рекламних цілей.

І тут ще один міні-флешмоб присвячений весілля Ката-Фалтона і князя Вільяма (вийшла смішна):