Гейл Гарольд

Ніколи не забуду той день, коли моя подруга Марина написала в нашому скайп-чаті, що почала дивитися новий серіал про... Гей. "Ан, це так затягує! Я дивлюся серію за серією і не можу зупинитися!" - Марину буквально розривало від емоцій, і вона щедро ними ділилася, а на довершення всього кинула мені посилання на сайт, де можна було дивитися фільми без скачування. Мене ніколи не хвилювала синя тема. Не те щоб я був затятим противником нестандартних відносин, але мені це було не цікаво. Але, знаючи Марину, що вона не буде трясти повітря без причини, я все одно неохоче відкрила посилання, включила перший епізод і... Я пішов.

Я буквально випала з реальності! З перших же кадрів стало зрозуміло, що я ніколи раніше не бачив нічого подібного. І коли я побачив ЙОГО... Я закохалася, раз і назавжди. Довге, віддане кохання фанатів. Знайомтеся, це сам Гейл Морган Гарольд III.

Гейл Гарольд

Гейл Гарольд

Гейл Гарольд

Гейл Гарольд

Гейл Гарольд

Гейл Гарольд

Гейл Гарольд

Гейл з'явився на світ 10 липня 1969 року на півдні США, в місті Декатур в досить релігійній родині. Однак до п'ятнадцяти років він зрозумів, що релігійні догмати церкви не для нього. Після закінчення школи юний Гарольд вступив до Американського університету у Вашингтоні, де отримав спортивну стипендію завдяки грі у футбол (аналог європейського футболу), в якій досяг великих успіхів. Після закінчення університету Гейл відправився в Сан-Франциско, де серйозно захопився фотографією і вступив до Школи мистецтв. На той момент свого життя він пробував себе в різних іпостасях, в тому числі працював автомеханіком в італійській компанії Ducati. З тих пір він зберігає пристрасть до італійських мотоциклів.

Гейл Гарольд

Гейл Гарольд

Гейл Гарольд

Однак Гейл почав замислюватися, що він хоче серйозно зробити зі своїм життям. Тоді його дівчина Сьюзан Ландау порадила йому спробувати свої сили в акторській майстерності. А в 1997 році Гейл поїхав до Лос-Анджелеса, де з ентузіазмом осягав тонкощі акторської професії в знаменитій театральній майстерні Джоан Шекель, послуги якої користувалися великим попитом в Голлівуді.

Його зоряний час настав в 2000 році, коли відомий телеканал Showtime оголосив, що шукає акторів для зйомок в серіалі «Queer as Folk» (для російськомовних глядачів серіал називається «Близькі друзі») про життя людей нетрадиційної сексуальної орієнтації в Америці. Кандидатури на всі головні ролі вже були затверджені, і тільки на роль головного героя, впевненої в собі, успішної, зухвало сексуальної співробітниці піттсбурзького рекламного агентства Брайана Кінні, не було нікого.

Виконавчі продюсери серіалу Ден Ліпман і Рон Коуен були готові рвати на собі волосся, зйомки повинні були початися в понеділок, а до вечора п'ятниці актора ще не знайшли. У той час в Голлівуді лютувала гомофобія, і кастингові агентства буквально бойкотували цей проект. Раптовий дзвінок кастинг-директора: «Готуйся, він тут!». Ліпман, згадуючи: «Гейл заходить у студію, ми з Роном дивимося на нього і не можемо повірити своїм очам – це Брайан Кінні у плоті!» Ось такою була Гейл під час зйомок серіалу:

Брайан у своєму кабінеті

Гейл Гарольд

І від такого погляду мурашки біжать по шкірі. Ох вже цей кмітливий Брайан Кінні...

Гейл Гарольд

Гейл Гарольд

Гейл Гарольд

Гейл Гарольд

Гейл Гарольд

Гейл Гарольд

Гейл Гарольд

Коли Брайан танцював у клубі «Вавилон», від нього неможливо було відірвати погляд.

Гейл Гарольд

На цих фото Гейл зі своїм партнером по фільму Ренді Гаррісоном

Гейл Гарольд

Гейл Гарольд

Акторський склад серіалу знаходиться в знаменитій квартирі Брайана, яка, по суті, була всього лише декораціями

Гейл Гарольд

І ось хлопці на черговій вечірці, присвяченій Queer as Folk

Гейл Гарольд

На фото Гейл з колегою по серіалу "Близькі друзі" Теа Гілл та близькою подругою Ярою Мартінес

Гейл Гарольд

З актрисою Мішель Клюні. За непідтвердженими чутками, у Гейла був роман з Мішель під час зйомок фільму «Близькі друзі».

Гейл Гарольд

Це фото з 2010 року, актори на щорічному фестивалі сексуальних меншин, що проходить в Лос-Анджелесі. Навіть через п'ять років після закінчення зйомок актори періодично зустрічаються і не втрачають зв'язку один з одним.

Гейл Гарольд

Відразу хочу відзначити читачам, що Гейл Гарольд не гей, він досить гетеросексуальний, як і більшість інших акторів серіалу. Саме тому талантом цього красеня захоплюються, з яким умінням він зміг перевтілитися в найвідомішого гея Піттсбурга. Сюжет "Близьких друзів" нікого не залишить байдужим, адже в ньому є все: і любов у її найщирішому розумінні, і дружба, і материнські почуття жінок, які дізналися, що їхня дитина гей... При перегляді серіалу сльози ще не раз навернуться на очі...

Красивий, талановитий, чарівний, дотепний, Гейл з тих пір знявся в багатьох фільмах, в основному в артхаусних фільмах. Як і його героїня в «Близьких друзях», Гейл завжди робить тільки те, що хоче. Однією з найвідоміших його робіт є, звичайно ж, роль у фільмі «Невидимі» (The Unseen), в якій проявився весь драматичний талант Гейла. Він неймовірно органічний в образі агента ФСБ в серіалі "Зниклі", а також в ролі Джексона Бреддока в гучному і дуже популярному серіалі ABC "Відчайдушні домогосподарки" (Desperate Housewives)

Гейл Гарольд

Крім кінематографа, Гейл успішно працює з найвідомішими театральними сценами Лос-Анджелеса. Найяскравішою, на мій погляд, театральною постановкою з його участю є вистава за п'єсою американського драматурга Теннессі Вільямса «Орфей спускається в пекло», в якій Гейл зіграв роль улюбленого жінками музиканта Вела Ксав'єра, але для якого єдиним супутником життя залишається гітара. Газета «Лос-Анджелес Таймс» назвала Гейла генієм гри!

Гейл Гарольд

Гейл Гарольд

Однією з останніх робіт є роль професора права Джуліана Періша в серіалі «Пекельні коти». Ми з друзями прискіпливо підглядали за епізодами, де у Джуліана був роман з Марті (на фото блондинка з жахливим макіяжем), ми заздрили! Як це, наша Гейл цілує цю розмальовану ляльку! У підсумку ми прийшли до висновку, що це просто робочі поцілунки, між ними зовсім не було пристрасті. І, відкрию вам секрет, поцілунки з Ренді Харрісоном у "Близьких друзях" були набагато гарячішими! )))

Гейл Гарольд

На даний момент тривають зйомки містичної історії «Таємне коло», в якій Гейл виступить в ролі небезпечного і загадкового чаклуна. На фото Гейл з актрисами серіалу Бріттані Ліанною Робертсон і Наташею Хенстрідж. Що вийде з цієї історії, ми дізнаємося найближчим часом.

Гейл Гарольд

На закінчення можу сказати, що цей талановитий актор і просто сонячна і чарівна людина ще не раз здивує нас своїми ролями в кіно і на театральній сцені. А в червні наступного року в німецькому місті Кельн ми з моїми друзями-гайломанами відвідаємо конференцію, присвячену грандіозній події: всі актори серіалу "Близькі друзі" зберуться разом, щоб порадувати своїх шанувальників і поспілкуватися з ними. З нами!! )))

Ось такий він, Гейл Морган Гарольд III, наш улюбленець. І мені було так приємно розповісти вам про це!

О, так... Кліп. Подивіться! Це чудова версія від Queers!