Зірка з дитинства

Про Оксани Акіншин можна сказати з впевненістю, що, почав діяти в дитинстві, вона не закінчила свою кар'єру, але успішно продовжила, стала популярною акторкою. А Оксани народилися в сім'ї дуже далеко від мистецтва, батько батько є механіком, і матір її є бухгалтером.

Дівчина займалася моделювальною агенцією, голова якої направила всіх підопічних на кастинг Сергія Бодрова Жр. Хоча Акіншина перейшла на аудит без ентузіазму, вона була її режисером, який вибрав серед сотень претендентів на роль у фільмі «Сестри». Ця картина принесла Оксани і першу нагороду - у 2001 році на фестивалі Сочі разом з акторкою Аспірації Катя Горіна отримала премію «За найкращий акторський дует».

Наступного року Акіншина взяла участь у двох проектах: в кінофільмі Філіпа Янковського «In Motion» та в фільмі шведський режисер Лукас Мудісон «Lily Forever». «Свед» побачила юну російську акторку у фільмі «Сестри» та росу до Москви, щоб зустрітися з Акіншиною.

У 2003 році Оксани зірвали в голландському фільмі Південь.

У 2008 році вийшов фільм Валерія Тодоровського «Стиляги», в якому Акіншина виступала одна з найяскравіших ролей – Переваги. Цікаво, актриса, в реальному житті не намагається підкреслити її жіночність, вдалося втілити стильний характер.

124799

Про свою професію Оксана каже:
Я не подбаю про мої ролі в кіно. Вони не змінюють життя або мають сильний вплив на неї. Я не слухав роботу, не живу. Я про один фільм рік. Для мене, вчиняю це професія, спосіб заробити гроші. Яка роль в кіно може вплинути лише на життя випадково. До 15 років від актора Оксани Чадова, потім жив з невідомим Сергієм Шнуровим.
Він дав мені багато хороших людей, які виявили деякі правди для мене і дозволили мені піднятися вгору. Ми пішли через все і відокремили тихо і мирно.

, доб. 2

У 2007 році зустрів Дмитро Литвинов, генеральний директор PR-компанії Планета-Інформ, який одружився. У 2009 році Акіншина народила сина Філіпа.
Я отримав державну гармонію, коли я подарував сина. Все було добре в моєму житті: мій чоловік, мій син. Тепер я зламав, що мережа, розірвав батько Філіпа. І тепер я хочу повернути мій старий характер – сильний, шляховий і принциповий. Відома актриса і романтика з Олексій Воробйов. Парові конвергенти та дивергенти.
Тема Воробйова виснажена, говорить Оксана. Я маю позитивне ставлення до нього.

Р

Тепер Акіншина зірвала в фільмі «Поведінка, любов», де її партнер Володимир Зеленський.

р.

Габаритний зображення

76250475Р.

, доб. 172