28 серпня в Лос-Анджелесі відбулася прем'єра MTV Video Music Awards 2011 в Лос-Анджелесі, і I, відповідно до традиції, прагнучи представити Вам найкращі і, алас, найгірші наряди з червоного килима цієї чудової події. Я дивився шоу на телевізорі і насолоджуючись ним так багато. Я не можу я сказати, що це, але Леді Гага, в її чергу его жорстокого мачо Джо Калдерон, був дивним!
Катя Перрі, який отримав нагороду за кращий відео року, змінився на всій церемонії, як багато як чотири туалети. На червоному килимі співак з'явився в екстравагантному сукні ніжного блакитного кольору від Versace Atelier. На кого ще цей наряд буде виглядати смішно, але в образі Katie він підходить дуже органічно. Вона була ідеальною гармонією з кольором її волосся.
На сцені Перрі показало мереживну напівпрозору сукню в дизайні підлоги Тома Форда, колір якої знову засмаги в неісоні з кольором її волосся!
Коли прийшов час, щоб забрати чесно заслужену нагороду за кращий кліп, Katie blasted the hall з її оригінальним нарядом, що складається з куртки і спідниці, що нагадує розбите скло, від Dior Couture і фантазії кубічно-подібної капелюх від "чарівного капелюха". Філіп Трейс.
Зміна зображень, що закінчуються смішним платтям, називається "Брокен диски". Якось знову, на Каті Перрі, ці наряди виглядають просто ідеально!
Я був дуже приємно здивований Selena Gomez - її плаття, хоча трохи нагадує Ельвіра, Господь темряви (запам'ятати, був такий фільм), але виглядав дуже красиво на тонкій фігурі Селени. Плюс золотисте взуття, яке, як ми знаємо, вписуємо наряд будь-якого кольору.
р.
Почуття вечору, а не тільки через те, що співак виконав блискучо на сцені. Beyoncé гордо продемонстрував її округлі животи, і через кілька місяців буде народився невелика репліка Джей Z. Я дуже щасливий для майбутніх батьків! Я знову переконався, що успішний колір майже є основною складовою успішної наряди. Бейонсе на багатому апельсину, доповнює його ювелірними прикрасами з зеленими каменями.
Adele довели, що навіть без ідеального малюнка ви можете виглядати сто, головне - підкреслити талію і не переборщити її довжиною сукні. І обов'язково мати підбори, які роблять силует тонше і витончено.
3250Р. 3700Р.
19 Demi Lovato має унікальну можливість виглядати 30. Я не знаю, що це потрібно зробити, але це образ актора, безумовно, не підходить для свіжості та молоді.
Цього року абсолютний фаворит червоного килима був чорним. Так Зое Салдана одягнена в чорному міні-dress Barbara Bui з золотою обробкою. В принципі добре виглядає - красива лінія декольте, модний цей сезон блиск металу, шкіряні вставки і крім всіх красивих ніг.
Я хвилююсь, що Britney Spears нарешті виглядає так, як вона зробила на початку своєї кар'єри – блискуче волосся, ідеальний макіяж, посмішка на підлозі її обличчя, всього одна «але» – так само, як багато років тому, Britney не може одягатися. Я не знаю про вас, але я абсолютно не схожий на її наряд: щось дивне палички з підвалу, і цей ремінь на стегнах ...
Окрема розмова – наряд учасників виставки «Біч». Я не маю слів. Кількість паєток на тісних суконь просто ripples в очах, і макіяж і аутотан (або Сонячний?) зазвичай можна залишити без коментаря. Але це нічого, коли ви подивитеся на кожну з них окремо.
230644
Але коли вони збираються разом, вони хочуть виходити очі.
Я не схожий на образ співачки Joe. Сукня ще не пішла в будь-якому місці - вона може бути стійкою навіть з цими дивними ростами на стегнах, але зображення в цілому листя багато, щоб бути бажаним - чорним волоссям, чорним платтям, чорним взуттям і чорними ювелірними прикрасами виглядають занадто ... чорний.
Katie Holmes в її repertoire простий і смачний. Дуже милий, і я також сподобалося її ochre-colored черевики. І я радий, що Katie нарешті вирощував волосся назад - ось як вона виглядає так молодше, в її реальному віці.
Поор Джесс Я з'явився на церемонії з гомілкою штукатуркою і на блискучих хрустках, після випалу на сцені під час перегойдування на концерт. Звісно, тому вона вирішила створити від свого наряду блискучий вибух з дотиком бурлеска - корсет вишитий блискучими кристалами, легінси в стразах і блискучих взуттях. Занадто багато, але даваю Джессе, я венчую, щоб припустити, що вона все, щоб відволікти увагу від її соєвої ноги.
У вагах, як нагрі гороху ... По-новому Кім Кардашян явно підібрав сукню, щоб підійти її кільцем. Кільце, звичайно, розкішно - ніхто не стверджує, але плаття нагадує мені про русалка хвіст. І навіть декольте на спині не врятує його.
доб.
Miley Cyrus також вирішив полоскати її спину, а при відсутності вирізу на грудях, довгими рукавами і спідницею на підлозі, це просто необхідно. Сукня виглядає дуже оригінально завдяки поєднанню Leopard друку і квіткових мотивів, тільки тканина виглядає якось зношена і миється.
, Україна
Я любила вибір Келлі Роланд - в цьому наряді є пір'я, і шкіра, і прозора тканина, і блискітки, і навіть ровінг, але він не виглядає зайвим. Це дивний! І ніжки абсолютно шикарні Louboutins.
Марія Меннос вибрала красиву силует для її плаття, але пропустили стиль (що я сердився сьогодні - шкода!). Цей наряд нагадує мені про дачу сарафану, тільки з декольте.
Я знаходжу його Нікі Мінай, який сказав Лаурели Божої Ґаги, і вона бореться, щоб подивитися фриський і екстравагантний одночасно. Я не люблю такі експерименти і в цілому, що таке наряд? Так Ницький занурення птахів грипу або це її домашній одяг? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
р.
Знову ж таки. Українська співачка Міка Ньютон (і де вона з?) вшита в золоті сукні з симетричною спідницею. Я не люблю плаття, але взуття досить добре.
Я завжди любила блискучі коктейльні сукні - в них є особливий шарм, але коли кожен інший одягає їх, він отримує нудну. Ось Вікторія Юстиславія від голови до тебе. Про нас
Amber rose приніс свіжий потік до модної маніпуляції VMA 2011 і з'явився на доріці не в блискучій коктейльній сукні, але в білосніжному білому скороченому комбінезоні. Я не дуже люблю марих жінок з великими грудями і масивними стегнами, але з яких причин я люблю фігуру бурштину.
Йое Калдероне. Може бути Гага завжди ходити таким чином. Так мені подобається її краще)
7788540