Схід тонкий.

Схід - це делікатна справа. І не кожен європейський може оцінити красу східних жінок. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Японія, і японські жінки, зокрема, вплинули на західні стандарти краси. Так не тільки в японських мультфільмах, але і в житті, можна все частіше побачити японську красу, обрамлених в рамках європейського стандарту.

Неважливо, що вони японські дівчата. І мають особливий шарм. Зберігати себе!

Юки Накама (юка nakama) Ця актриса втілює живий портрет ідеальної японської дівчини. Не в губах і щоках, мигдальних очах. Що ще хоче самурай?

р.

Традиційний стиль:

Aoi Miyazaki (aoi miyazaki) Ще один приклад - класична японська. Круглі обличчя, мигдально-подібна ока, маленькі губки. Як це має бути затребуваним в Японії.

Moon-faced Aoi ...

Перше, що я люблю про цю дівчину її ім'я. Це так м'який. І сама дівчина так світло, м'який. Міка – перша японська жінка, яка отримала звання почесного громадяна Мемфіса.

Р

р.

Тут Міка виглядає дуже європейською:

Рінко Кікучі (ринко Кікучі) З білявка волосся, вона може приєднатися до будь-якої нації.

Це це - вона виглядає як японська...

І ось це, не дуже...

Р

Це один, хто боїться, є її. Дами і джельменами, це Chiaki Kuriyama. Буває, що ви подивитеся на обличчя і усвідомлюєте, що ця людина не кладе пальця в рот. Цей японська краса дійсно трахкав з мене після дивитися удар.

вона. У незвичайному образі солодкого снігу білого кольору.

Макі Хорікіта (Maki horikita) Молодий, але дуже талановитий. І виглядає цікаво. Ці великі озера знову замість очей.

, 73060

Таємна дівчина. Так само як гейша.

Райко Кобайші (риоко кобайаші) На додаток до того, що її назва застрягає в її зубах, ця дівчина відрізняється від своїх співвітчизників величезним бажанням зробити її очі ще більшими. Мистери: чи є очі природним чином bulging ... або вона так дилігентно загнічує їх.

Ви втратили кошеня? й

Ai Tominaga є японська супермодель. Вона звучить майже як гордість як японська машина.

р.

Як малювати моделі - дуже тонкий і дуже високий.

Однак дівчина не має найбільш дружного виразу на обличчі.

Амур Наміє. Дівчина з ім'ям, як Амуро повинна закохатися в любові. I suppose Amuro є японська еквівалент Britney Spears в її найкращі роки.

Р

Amuro є все, що mur-moor-moor ...

Габаритний зображення

Hamasaki ayumi є інший актив Японії. Натискання японської поп музики. Красивий і великий. Це очі наших земляків, коли вони дивляться.

р.

р.

Р

І нарешті. Міс Японія 2011 як Janaka Marie. Я щиро сподіваюсь, що це не ідеал краси в очах японської.