Торсас відповідно до святкування

Не годуйте Західних блогерів хліб – просто дайте їм різні вершини. У медіа-порталі Знаменитості (який так само багато інколи надає мені фотографії для папарезійських літописів), які зробили рейтинг привабливості акторів, залучених до саги «Твілай». Ми обрали не для краси обличчя, але для рельєфу тулуба, це важлива точка.

10 місце (ум, несподівано) – головна рукоділля «Твілай» Роберт Паттінсон, ака Зучині. Останнє місце в рейтингу дав йому постріл від «Новий місяць», де вичерпається Едвард до коханої без сорочки. Звичайно, білий як крейда тіла вампіра кілька людей буде здаватися сексуально.
03039, Україна

Р

9-е місце пішов в Taylor Lautner для фото для чохла GQ журнал. Без фотошопу, звичайно, це не було зроблено, але ми знаємо, що Taylor має гарне тіло.

Р. 4200Р.

8 місце - Ашлі Грін. Рекламна кампанія «СоБ Тонік» заслуговує на вище місце в цьому рейтингу (ІМХ)

7 місце – Келлан Луц. Авторами Знаменитості були вражені своєю заміщеним зовнішнім виглядом в образі Грецького бога в фільмі Імморталь. Нехай це шлях Бог димить сигарет.

6. Жнівень Я розумію, чому їм сподобалося це фото Alex Meraz на балконі - Alex має красиву тулуб без фотошопу.

5 місце вирушили в ціле клан вов. Чотири красивих хлопців і всіх без сорочки.

Я не затверджую цей вибір. Jackson Rathbone в драмі "Пайн" без сорочки виглядає досить підніжна. Як мінімум Meraz краще виглядає, але Rathbone має четверте місце.

Alex Meraz є реабілітаційним для шостого місця і отримує рейтинг «бронзи» за його фотосесію навіть перед епоху «Twilight»

І знову Келлан Луц, але у вигляді гарячого мачо для рекламної кампанії Калвін Клін.

Тадаладам!!! Перше місце в рейтингу зірок «Twilight» без футболок йде вовк Яков, тобто Тейлор Лаутнер. Звичайно, багато шанувальників дихають частіше при погляді цієї рами на екрані. Яков не отримав любов коматозу Bella, але в цьому рейтингу він зробив велику роботу Едвард-Паттінсон!