Мілан Вукович

Мілан Вукович

Редактор-in-chief є дуже важливою і відповідальною позицією. Редактор-in-chief of fashion Magazine є дуже статусом і авторитетним. Кілька років тому люди, які взяли участь у формуванні основних модних журналів, знали і говорили тільки у своїй партії. Але один раз люди мали змогу відкрити доступ до майже всіх, хто зацікавився в Інтернеті. Зараз інтерес показує не тільки тим, хто є невід'ємною частиною модного світу (фільм і музичні зірки різних розмірів, дизайнерів, моделей і багато інших), але і тим, хто висвітлює цей світ. І, якщо в 70-ті роки мало хто знав ім'я Грейс-Мурабелла, то тепер навряд чи людина, яка ніколи не чув легендарної Анни Вінтур.

Але про Анна наступного разу. Сьогодні об'єкт моєї уваги - талановита людина, яка досягається в все, що він зобов'язується. Дизайнер, улюблений вуличних фотографів, колишній творчий директор модного дому, власник бутіків в Парижі та Майамі, досвідчений фотограф і, звичайно, головний редактор – Мілан Вукович. Це, звичайно, чарівний чоловік любить працювати і дає своїм проектам багато зусиль і часу, тому кожен з них заслуговує на особливу увагу.

Мілан народився в 70-му році в Франції в Chantilly. У віці 27 років разом з Colette Russo відкрив один з найвідоміших бутиків Парижа – Colette. Пізніше став головним дизайнером Gucci Group. У 2002 році був призначений творчим директором Jil Sander.

Мілан Вукович

Незважаючи на те, що Мілан розробив абсолютно новий стиль для колекцій модного будинку, робота не принесла успіхів або його творчого директора. У 2003 році компанія «Прада Груп» стала одним із останніх проектів.
У 2005 році Вукович став редактором найвпливовішого чоловічого модного журналу L'Officiel Hommes. З Мілана дуже скрупульозно в все, що стосується його сфери діяльності, він взяв найважливіші фотографії для самого журналу.

Мілан Вукович

Мілан Вукович р.

Мілан Вукович р.

Мілан Вукович

Мілан Вукович

У 2007 році Trusardi 1911 найнято Мілан як креативний директор. На додаток до розробки концепції нового стилю для модного будинку, він також зробив свою улюблену річ – знімки для рекламних кампаній в домашніх умовах.

Мілан Вукович

Мілан Вукович

Мілан Вукович Р

Мілан Вукович

Навесні цього року представник бренду Trussardi 1911 оголосив, що їх співпраця з Міланом завершився взаємозгодою.

Мілан Вукович

Кілька років тому він відкрив свій власний магазин The Webster на сонячному узбережжі Майамі. Найдивовижніше, що в цьому випадку він кладе більшу частину роботи з себе, справу не тільки з організаційними питаннями, але і з усіма, пов'язаними з дизайном інтер'єру.

3610Р. 4200Р.

Його головна пристрасть - фотографія. У цьому випадку він так завоював руку, що такі модні гіганти як Арані, Хуго Бос і Лакоте довіряють йому працювати на рекламних пострілах.

Мілан Вукович Габаритний зображення

У Мілані є така спрага для діяльності, що новина створення власного глянцевого журналу про моду чоловіків для чоловіків не здивувала мене. До речі, на вересень заплановано перше питання журналу Вукович. Мілан описує журнал:

Я хотів створити щось дуже простим і космополітним, журнал про реальні речі і справжній одяг. Час повернутися до коренів.
Давайте сподіваємось, що цей проект стане гідною відповіддю від аудиторії, оскільки Мілан неймовірно присвячений моді та його роботі.

Його любов моди також відбивається в його стилі. Мілан любить вуличні модні фотографи. Його здатність до сукні часто зауважив Томі Тон і Скотт Шуман, а кількість коментарів до фотографій Мілана в блогах цих фотографів часто перевищили сто.

Мілан Вукович

р.

Мілан Вукович

Мілан Вукович

Мілан Вукович

Мілан Вукович

Мілан Вукович

Мілан Вукович

Мілан Вукович

Мілан Вукович , Україна

Мілан Вукович

Мілан Вукович р.

Мілан Вукович

Мілан Вукович

Мілан Вукович

Мілан Вукович

Мілан Вукович

Мілан Вукович

Мілан Вукович

Мілан Вукович

Життя Мілана Вуковича – це постійна робота, яка також його пристрасть. Поцікавився журналом GQ, чому він працював так важко, Мілан відповів:
Що я не схожий на тверду роботу. Крім того, люди можуть впоратися з більшістю речей, ніж вони можуть подумати.
Мілан Вукович

Що надихає його:
Я багато подорожую. І для мене, де я, на літаку, на поїзді, або на таксі, це можливість бути самостійно з моїми думками і писати або ескізні ідеї, які приходять. Я завжди переносить блокнот і ручка з мною.
Як він керується оригінальними:
Я переглядаю багато фільмів, слухайте різну музику, ліплять через журнали. Дуже важливо вбирати інформацію як губка.