933
Мілан Вукович
Редактор-in-chief є дуже важливою і відповідальною позицією. Редактор-in-chief of fashion Magazine є дуже статусом і авторитетним. Кілька років тому люди, які взяли участь у формуванні основних модних журналів, знали і говорили тільки у своїй партії. Але один раз люди мали змогу відкрити доступ до майже всіх, хто зацікавився в Інтернеті. Зараз інтерес показує не тільки тим, хто є невід'ємною частиною модного світу (фільм і музичні зірки різних розмірів, дизайнерів, моделей і багато інших), але і тим, хто висвітлює цей світ. І, якщо в 70-ті роки мало хто знав ім'я Грейс-Мурабелла, то тепер навряд чи людина, яка ніколи не чув легендарної Анни Вінтур.
Але про Анна наступного разу. Сьогодні об'єкт моєї уваги - талановита людина, яка досягається в все, що він зобов'язується. Дизайнер, улюблений вуличних фотографів, колишній творчий директор модного дому, власник бутіків в Парижі та Майамі, досвідчений фотограф і, звичайно, головний редактор – Мілан Вукович. Це, звичайно, чарівний чоловік любить працювати і дає своїм проектам багато зусиль і часу, тому кожен з них заслуговує на особливу увагу.
Мілан народився в 70-му році в Франції в Chantilly. У віці 27 років разом з Colette Russo відкрив один з найвідоміших бутиків Парижа – Colette. Пізніше став головним дизайнером Gucci Group. У 2002 році був призначений творчим директором Jil Sander.
Незважаючи на те, що Мілан розробив абсолютно новий стиль для колекцій модного будинку, робота не принесла успіхів або його творчого директора. У 2003 році компанія «Прада Груп» стала одним із останніх проектів.
У 2005 році Вукович став редактором найвпливовішого чоловічого модного журналу L'Officiel Hommes. З Мілана дуже скрупульозно в все, що стосується його сфери діяльності, він взяв найважливіші фотографії для самого журналу.
р.
р.
У 2007 році Trusardi 1911 найнято Мілан як креативний директор. На додаток до розробки концепції нового стилю для модного будинку, він також зробив свою улюблену річ – знімки для рекламних кампаній в домашніх умовах.
Р
Навесні цього року представник бренду Trussardi 1911 оголосив, що їх співпраця з Міланом завершився взаємозгодою.
Кілька років тому він відкрив свій власний магазин The Webster на сонячному узбережжі Майамі. Найдивовижніше, що в цьому випадку він кладе більшу частину роботи з себе, справу не тільки з організаційними питаннями, але і з усіма, пов'язаними з дизайном інтер'єру.
3610Р. 4200Р.
Його головна пристрасть - фотографія. У цьому випадку він так завоював руку, що такі модні гіганти як Арані, Хуго Бос і Лакоте довіряють йому працювати на рекламних пострілах.
Габаритний зображення
У Мілані є така спрага для діяльності, що новина створення власного глянцевого журналу про моду чоловіків для чоловіків не здивувала мене. До речі, на вересень заплановано перше питання журналу Вукович. Мілан описує журнал:
Я хотів створити щось дуже простим і космополітним, журнал про реальні речі і справжній одяг. Час повернутися до коренів.
Давайте сподіваємось, що цей проект стане гідною відповіддю від аудиторії, оскільки Мілан неймовірно присвячений моді та його роботі.
Його любов моди також відбивається в його стилі. Мілан любить вуличні модні фотографи. Його здатність до сукні часто зауважив Томі Тон і Скотт Шуман, а кількість коментарів до фотографій Мілана в блогах цих фотографів часто перевищили сто.
р.
, Україна
р.
Життя Мілана Вуковича – це постійна робота, яка також його пристрасть. Поцікавився журналом GQ, чому він працював так важко, Мілан відповів:
Що я не схожий на тверду роботу. Крім того, люди можуть впоратися з більшістю речей, ніж вони можуть подумати.
Що надихає його:
Я багато подорожую. І для мене, де я, на літаку, на поїзді, або на таксі, це можливість бути самостійно з моїми думками і писати або ескізні ідеї, які приходять. Я завжди переносить блокнот і ручка з мною.
Як він керується оригінальними:
Я переглядаю багато фільмів, слухайте різну музику, ліплять через журнали. Дуже важливо вбирати інформацію як губка.