Шакира проти Неонце

І з цих митців є талановитими і дуже привабливими. Які з них були найбільш? Хто буде виграти в цьому десятому дуелі між двома чарівними співаками - Шакірою і Бейонсом.

Шакира проти Неонце

1-й тур

Кар'єра

Шакіра записала свій перший альбом, магія, у віці 13 років після підписання з Sony Discos. Shakira досягла всесвітнього визнання в 2001 році з хітом. Після виходу альбому в 2002 році Шакіра вирушає на грандіозну екскурсію «Монгуста», її концерти будуть побувати більше мільйона людей, згодом в 2004 році випустили CD/DVD цього туру Live & off the Record. У 2004 році вийшов живий відео для Поема до коня. У жовтні 2010 р. Шакіра випустили свій сьомий студійний альбом Sale el підошва. Успіх альбому заробив Shakira 13 de la Musica Latina, а згодом 6 нагород за цю престижну музичну нагороду.

У школі також взяли участь різні мистецькі вистави. Бейонце троянда для слави в кінці 1990-х років як соліст для жіночої групи R&B Destiny's Children, один з кращих жіночих груп світу.

Шакира проти Неонце р.

Уже понад 100 нагород за свою сольну кар’єру та понад 40 років з дитиною Дестини. Найпривабливіший художник з найбільшою граматикою серед жіночих виконавців, вона отримала 16 граматики, 17 MTV Video Music Awards, 7 Music Awards, 6 BET Awards.

Шакира проти Неонце

Shakira starred в 1994 колумбійська телевізійна серія Oasis. Також вона запропонувала роль в Зорро, але занепади. Shakira випустили 10 студійних альбомів та 3 живих альбомів.

Бейонце мріяв в десять кіно. Вона випустила чотири студійні альбоми та три альбоми.

Шакира проти Неонце

З цього ви можете зрозуміти, що Шакіра більш досвідчена, ніж Beyoncé і вона почала свою кар’єру раніше.

Шакира проти Неонце

Оцінка 3-2 на користь Шакіри.

2-й тур

Популярність

Якщо ви подивитеся на цей рейтинг пошуку Youtube, ви можете побачити, що Shakira знаходиться в 3-му місці в перегляді, і Beyoncé знаходиться в 6-му місці.

Шакира проти Неонце

Веб-сайт:

Shakira має 8,180,749 послідовників на Twitter, і Beyoncé має лише 1,648,838.

Результат 2-го туру становить 3-1 на користь Шакіри.

3-й тур

Особисте життя

У 2002 році Знаки почали знайомства рапер Джей-З, з яким вона співпрацювала кілька разів.

4 квітня 2008, Відомі та Джей-З одружений в Нью-Йорку. 22 квітня 2008 року. Знаки не зношували її кільце у публіці, поки її концерт модних років 5 вересня 2008 року в Нью-Йорку. Знайте, нарешті, прийміть її весілля.

Шакира проти Неонце

У 2000 році Шакіра почала знайомства Антоніо де ла Руа, сина потім-президента Аргентини Фернандо де ла Руа. У березні 2001 року Антоніо запропонував їй. У вересні 2001 року, але в інтерв’ю у вересні цього року, Шакіра відмовилася від цієї інформації як помилковий ромлян.

У січні 2011 року Шакіра офіційно оголосила про розбиття з коханцем, сина колишнього президента Аргентини Антоніо де ла Руа вже майже 11 років разом.

Shakira є в даний час стикаються Барселона захисник Gerard Pique. У листопаді 2010 р., але вона офіційно підтвердила свої стосунки 29 березня 2011 р. у Twitter.

За результатами 3-го туру Beyonce виграє з рахунком 3: 2.

4-й тур

Краса.

У рейтингу найкрасивіших дівчат світу Beyonce займає 5 місце, а Shakira 10.

Я думаю, що це не ярмарок, але я думаю, Beyoncé є багато Shakira.

Вони дуже красиві для мене. Так кожен отримує 1 точку так далеко.

Що про можливість сукні...

Бейонсе:

Дуже красива золотиста сукня. Вона добре виглядає.

Шакіра:

Прекрасний, але не для неї.

Шакира проти Неонце

Шакира проти Неонце

Добре Шакіра при заправці, але не так добре, як Beyoncé ще, тому 2-1 на користь Beyoncé.

Загальний бал становить 3-2 на користь Beyonce.

У інтенсивному 11:10 бою Шакіра перемагає.

Тільки одна точка відокремлюється від ящика.

Якщо ви читаєте мій останній бій, де Selena Gomez виграли, ви будете розуміти.

Шакира проти Неонце

"Вів, Селена Вон" (Різдвяна та Ангі Пародія)