Шакира проти Неонце

І з цих митців є талановитими і дуже привабливими. Які з них були найбільш? Хто буде виграти в цьому десятому дуелі між двома чарівними співаками - Шакірою і Бейонсом.

1-й тур

Кар'єра

Шакіра записала свій перший альбом, магія, у віці 13 років після підписання з Sony Discos. Shakira досягла всесвітнього визнання в 2001 році з хітом. Після виходу альбому в 2002 році Шакіра вирушає на грандіозну екскурсію «Монгуста», її концерти будуть побувати більше мільйона людей, згодом в 2004 році випустили CD/DVD цього туру Live & off the Record. У 2004 році вийшов живий відео для Поема до коня. У жовтні 2010 р. Шакіра випустили свій сьомий студійний альбом Sale el підошва. Успіх альбому заробив Shakira 13 de la Musica Latina, а згодом 6 нагород за цю престижну музичну нагороду.

У школі також взяли участь різні мистецькі вистави. Бейонце троянда для слави в кінці 1990-х років як соліст для жіночої групи R&B Destiny's Children, один з кращих жіночих груп світу.

р.

Уже понад 100 нагород за свою сольну кар’єру та понад 40 років з дитиною Дестини. Найпривабливіший художник з найбільшою граматикою серед жіночих виконавців, вона отримала 16 граматики, 17 MTV Video Music Awards, 7 Music Awards, 6 BET Awards.

Shakira starred в 1994 колумбійська телевізійна серія Oasis. Також вона запропонувала роль в Зорро, але занепади. Shakira випустили 10 студійних альбомів та 3 живих альбомів.

Бейонце мріяв в десять кіно. Вона випустила чотири студійні альбоми та три альбоми.

З цього ви можете зрозуміти, що Шакіра більш досвідчена, ніж Beyoncé і вона почала свою кар’єру раніше.

Оцінка 3-2 на користь Шакіри.

2-й тур

Популярність

Якщо ви подивитеся на цей рейтинг пошуку Youtube, ви можете побачити, що Shakira знаходиться в 3-му місці в перегляді, і Beyoncé знаходиться в 6-му місці.

Веб-сайт:

Shakira має 8,180,749 послідовників на Twitter, і Beyoncé має лише 1,648,838.

Результат 2-го туру становить 3-1 на користь Шакіри.

3-й тур

Особисте життя

У 2002 році Знаки почали знайомства рапер Джей-З, з яким вона співпрацювала кілька разів.

4 квітня 2008, Відомі та Джей-З одружений в Нью-Йорку. 22 квітня 2008 року. Знаки не зношували її кільце у публіці, поки її концерт модних років 5 вересня 2008 року в Нью-Йорку. Знайте, нарешті, прийміть її весілля.

У 2000 році Шакіра почала знайомства Антоніо де ла Руа, сина потім-президента Аргентини Фернандо де ла Руа. У березні 2001 року Антоніо запропонував їй. У вересні 2001 року, але в інтерв’ю у вересні цього року, Шакіра відмовилася від цієї інформації як помилковий ромлян.

У січні 2011 року Шакіра офіційно оголосила про розбиття з коханцем, сина колишнього президента Аргентини Антоніо де ла Руа вже майже 11 років разом.

Shakira є в даний час стикаються Барселона захисник Gerard Pique. У листопаді 2010 р., але вона офіційно підтвердила свої стосунки 29 березня 2011 р. у Twitter.

За результатами 3-го туру Beyonce виграє з рахунком 3: 2.

4-й тур

Краса.

У рейтингу найкрасивіших дівчат світу Beyonce займає 5 місце, а Shakira 10.

Я думаю, що це не ярмарок, але я думаю, Beyoncé є багато Shakira.

Вони дуже красиві для мене. Так кожен отримує 1 точку так далеко.

Що про можливість сукні...

Бейонсе:

Дуже красива золотиста сукня. Вона добре виглядає.

Шакіра:

Прекрасний, але не для неї.

Добре Шакіра при заправці, але не так добре, як Beyoncé ще, тому 2-1 на користь Beyoncé.

Загальний бал становить 3-2 на користь Beyonce.

У інтенсивному 11:10 бою Шакіра перемагає.

Тільки одна точка відокремлюється від ящика.

Якщо ви читаєте мій останній бій, де Selena Gomez виграли, ви будете розуміти.

"Вів, Селена Вон" (Різдвяна та Ангі Пародія)