Моє визнання.

Хочу познайомити вас з джерелом міцності, енергії, молоді та нескінченної пози, а саме мій герой - Мерил Стереп. Важко уявити, як одна крихка (або не так) жінка підходить так багато емоцій, її обличчя – найяскравіша і емоційна особа, яку я знаю.

І я не знаю, що вона існувала як актриса, і ця неординарна жінка вперше зловила свою увагу в 2005 році, коли вона з'явилася в одному з улюблених фільмів, мій кращий коханець, де Мерил відіграв професійний психолог і строга мама з єврейськими коріннями.

Цей фільм був початком любові до обличчя Мерил Стереп, на якому всі види емоцій завжди грають фонтан.

Я дивився цей фільм багато разів, і з кожним переглядом, на мій сюрприз, я прочитав більше і більше хвилювання, сюрприз, удар ... від неї.
р.

І навіть зовнішній вигляд Уми-Турмана на цій картині не змусив мене змінити мій інтерес від персонажа Мериль.

1778 р.

Далі Якось, я не пам'ятаю, чи був прохолодний осінній вечір або ... в цілому, не так важливо, я отримав виклик від другу з пропозицією витрачати час на пляшки вина і дивитися два фільми, а саме: музична Мама Мія і Девіл Wears Prada, вгадайте, що я бачив там?! Звичайно, мій характер Мерил Стереп.
р.

По-перше, ми взяли на фільм, що має подвійне звання: The Devil Wears Prada.
Р

Я був здивований з цією картиною, і навіть більш глибоким в моєму серці прийшов її - мій герой!
Я повинен сплатити притоки до Мерил Стереп, граючи суворі бос модного будинку «Прада», продемонстрував стиль, нерви сталі і всі ті ж феєрверки емоцій, але вже добре заховані за маскою «іронової леді».

Емілі Блюнг і Енн Хатау повинні подякувати долі за можливість грати пару з нею!

Чудова гра!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

На цій картині було стільки енергії, весело і святково.

Зовсім молодий і вибуховий Donna просто відмінно відігравав той же Мерил Стереп

Після того, як мій маленький список улюблених фільмів з Мерил, нехай фокусувати на іншій смішній картині – прості труднощі.

На підприємстві мій геройський не був інший, ніж Алец Балдвін. Що сталося, ви запитаєте? – найяскравіший дует двох зірок

Колишні дружини та сучасні любителі ...

Впевнений чарівність і магнетизм ...
100090 р.

І море посидіння і емоції, що походить від неї по всій плівці.

Хто ще має таку справжню посмішку на обличчі?

І погорнути його, це реальний фільм, який я просто дивився на перший раз. Джулія і Юлія: Підготовка щастя від Рецепту.

На мій погляд, це найкращий фільм (на цьому етапі я знаю) з Meryl Streep.

Від щирості, емоційності і такої сильної і живої гри актриса, чудово звикли до ролі американського шеф-кухаря французької кухні Юлії дитини, сміється, крі і забуває про реальність і повністю насолоджуватися її грою.

До тебе мій герой! Для Мерил Стереп!