Гойдалка на все времена

Розмальовки «па» відноситься до чого не виходить з моди. Або хоча б забути лише за короткий час. У колекції осінь-зима 2011 дизайнери не пропустили гороху, а Голлівудські модниці вдалося поповнювати гардероб новими моделями в цьому кольорі.

Трохи історії. Вперше цей колір з'явився на одязі в кінці 19 століття в Великобританії. На англійській мові цей візерунок називається «Polka dot». Вважаю, що забарвлення отримала цю «ім'ю» завдяки танці полоки. Перша згадка про цей термін датується 1871 р. у журналі Godey.

Тепер назад до цього. Так, що були монстри модної індустрії?

Gucci звертається до "70-х років: довга шифонова сукня максі.

Jil Stuart використовує кольоровий горох.

Ланвін: плаття в приглушених тонах з одним рукавом.

При створенні колекції L.A.M.B використовується чорна і біла комбінація. Це дійсно не працює.

Вена Кава вибирає Французький стиль і невеликий горох.

Yves Saint Laurent вирішив об'єднати колір «поза» з лакованої шкірою. Щоб бути чесною, це не мій тип моделі.

Марк Якобс вирішив, що один раз в гороху, це означає все: і головний одяг, і плаття, і колготки.

9850.00 р.

Будь ласка, зауважте, що в багатьох моделях дизайнери використовують пігментні кольори в дещо незвичайному, незвичайному варіанті:

р.

Я не був байдужим до Stella McCartney. Стельє поєднує в собі монотонні тканини і “паз”, що добре.

«Пес» хоч добре, проте, на жаль, не всі інноваційні ідеї, а також кольори, стануть класикою. Особисто, хороша частина моделей не привертала мене. А що привабили вузькі знаменитості, які зберігають моду?
Каті Холмс і Гейді Клум воліють горох у формі «шо». На взуття і взуття цей колір також виглядає чудово.

до 1 2 3 4 5+

р.

р.

р.

Примітка: розроблена нова модель Stella McCartney оцінила Kate Winslet. До речі, дуже хороший вибір.