Фото шокування світу

Світ не ділиться на дві частини, це одне. Ми всі живемо на одній планеті, але ми рідко знаємо, що відбувається або відбувається одночасно або на іншому боці Землі, хоча в цьому збірнику я знайшов, що все добре і погано, був рясним. Звичайно, є більш негативні події на нашій планеті – вбивці, голоди, війни... список може бути нескінченним. А що дивно, що фото з такими страшними явищами визнані кращими в світі. Але фото з позитивними подіями, такими як народження дитини, любов між чоловіком і жінкою, захід сонця і схід сонця, майже ніхто не зацікавлений.

Цей недолік обставин легко пояснити, адже головне завдання журналістики – привернути увагу до проблем, страждань та добрих моментів інших людей, щоб ті, хто живе у власних невеликих світах, принаймні, думають трохи. Природно, дуже неприємно виглядати на фотографіях, пов'язаних з болем, але не особливо цікаво ліпити по одному виду фото з поцілунками, які насправді не носять ніяких смислових навантажень і не дають обізнаності, що світ не так добре, як здається.

р.

Я пропоную вам подивитися на вибір найбільш пам'ятних фотографій, які беруться переважно в 20 столітті. З деяких фото шуддерів і просто хочу ставити. Як скрутити цей світ... Боже Я не знаю, що це було б мені. Кожен з цих фотографій є символом. Символ епохи, символ події, символ всіх живих речей (це вже на свій розсуд).

Повідомляємо про те, що непристойна і вагітна людина не повинна виглядати на цих фотографіях.

1,1 км Ця картина дійсно шокує. Він показує правду страждань дітей в Судані під час 1993 року голоду. Знімок, яка показує крихітну виснажену дівчину, розірвав з усіма її рештою міцністю до гуманітарного табору, був взятий фотографом Кевін Картером. Картер отримав престижну премію Pulitzer для цієї фотографії, але він коштує його багато. Фотограф зобов'язаний почекати спеціально для голодної вультури, які спокійно прогулялися по колах в антисипації смертності малюка, тільки зробити постріл був самим епічним. Після 20 хвилин Картер приймав фото і поїхав птах від малюка. Після отримання премії за цю фотографію і хвилю критики Кевін Картер відповідав самогубству. Це сталося в 1994 році.

2. На 6 серпня 1945 р. над Хіросіма було взято атомні гриби. Видовище дійсно залягає.

3. 25 листопада 1963 року сім'я Івана Ф. Кеннеді взяла участь у ньому. Загиблим президентом був похований з повною відзнакою 3 дні після смерті двома кулями, які полонили Лі Харвей Освальд (який не був офіційно зазначений як вбивця, але був перш за все підозрою). Через два дні освальд також зняв на поліцейській станції. Невідомо про те, що мотиви підказали працівнику книжкового депозитарію про засвоєння президента.

4. У Фотограф Роберт Капа на 5 вересня 1936 року був символом кривавої та безтурботної іспанської громадянської війни. Фото показує озброєний бойовик, який просто був знятий мертвим. Картина, звичайно, є дуже емоційним і трагіємним, але виходить лише на успішне виробництво. Експерти приїхали до цього висновку після ретельного вивчення всіх деталей (місце бою і розташування мертвого тіла людини).

5. Умань Фотограф Dorothea Lange у 1936 р. взяв на себе фотографію, що приніс її світову популярність. На ній можна побачити Флоренція Овенс Тхомпсон, вже пишався символом Великої депресії, з дітьми. Назва основного персонажа фото стала відомою лише 40 років пізніше, і вона була дуже засвідчена, що фотограф опублікував цю фотографію і не відправив її копію. Так, Доротеа Ланж отримав все, і Флоренція нічого не отримала, але могильний напис «Флоренс Овенс Тхомпсон». Номадикна мати – Легенда влади Матері Америки

3610Р. 4200Р.

6. Жнівень Відомий світ фото В’єтнамської війни, який зображує всіх жахів і страждання невинних людей, просто вражає весь світ. Молоді діти лягли напалу, що Південні В’єтнамські збройні сили безперервно заливають в село захопили фотографом Нік Ут. Як тільки картина була взята, він підібрав дівчину в центрі (Кім Фрукт) і взяв її до лікарні. Фотограф не чекав, що дівчина вижити, але лікарі змогли зберегти своє життя, незважаючи на те, що Кім має жахливий третьий пригнічений опікує над нею тілом. Кім - це живий і корисний для здоров'я людей і медицини. Про страшні часи і фотографії вона часто розповідає в інтерв'ю:

«Напалм – найгірший біль, який можна уявити. Вода кипить при 100 градусах, а температура напалу становить 800 до 1200. Занурення мене з ненависті. Я все одно маю багато рубців на моєму тілі і я переживав сильний біль практично постійно, але мій серце ясно. Напалм сильний, але віра, прощення і любов сильніший. Ми не будемо жити з любов'ю, надії та прощення. Якщо що маленька дівчина на малюнку зробила, попросіть себе, можна?

7. Про нас Ця картина була прийнята 1 лютого 1968 року, коли Viet Cong Nguyen Van Lem був виконаний Генеральним Nguyen Ngoc Кредити. Фотограф Едді Адамс, який взяв цю епохальну фотографію, відразу став відомий і почав критикувати. Тож він мав заспокоїти до загальної заподіяння незрівнянної шкоди своїй честі. Він сказав: «Справеднє загинув Віце-Конг, я загинув генерал з моїм камерою». Фото все ще найпотужніша зброя світу. Люди вірять їх, але фотографії брехні, навіть якщо вони не мають наміру зробити це. Це лише половина. На фото не скажеш: "Що б ви робили, якщо ви були, що загалом в цей час і розміщуєте на цьому гарячому день, коли ви половили так званий поганий хлопець після того, як він кинув один, два або три американці?"

р.

11 вересня 2001 р. Всесвітня торгова палата в Нью-Йорку. Багато фото були взяті в цей день, але це була така картина, висловила «оспада людина», яка стала найсильнішим образом людського розпаду 21 століття. Ця фотографія була взята фотографом Річардом Драгдом перед двома вежами, тому що людина на фото краще вмирати вдарив землю, а не зануренням від диму в стінах хмарочоса.

доб.

9. 1956. Східна Німеччина. Маленька дівчина познайомилась з батьком, німецькою в'язницею 2-ї світової війни, яка була випущена СРСР.

10. 4 червня 1962 р. на військовому базі Пуерто Кабелло було прийнято дуже символічну фотографію. Поранений снайпер попросить прощення своїх гріхів під час перебування на священика Луіс Пастило.

11. 11 червня 1963 р. в Південній В'єтнамі буддійські монахи назвали Тих Кван Дюк запровадив себе на вогонь для протесту релігійних переслідувань в'єтнамського уряду.

12. Вересень 1965. Мати і її діти небайдужого перетину глибокої ріки, муки аеробного бомбардування американських військ.

13.00 р. Через кілька місяців, 24 лютого 1966 року, в Південній В'єтнамі, було записано за допомогою камери це жорстоке ставлення до частини американського військового до південного в'єтнамського повстанця.

14. 1974. Нігерійська справа та маленька дівчинка, яка переживає неприпустимості життя без води

15.00 р. 22 липня 1975 р. пожежа зламала в Бостонському домі. Жінка і дівчина, яка не могла виходити з дому на самому початку змушені стрибати з вікон.

16. Південна Африка. Серпень 1977. Поліція вирішила не затримувати і спрей сльозити газ під час бої в незаконному населенні Modderdam. Таким чином, ті люди просто намагаються протестувати руйнування власних будинків.

17.00 р. Площа Камбоджа, Уганда, була нестерпною в квітні 1980 року, без їжі або води. Цей образ показує руку молодого, пригнічений хлопчик і місіонер, який прийшов, щоб допомогти всім стражданню в Уганді.

18 років 18 вересня 1982 р. в м. Бірут, Ліван. На фото показані вбивці Палестиніанів, які загиближують до смерті Крістіаном Фалансистами в Сабра та Шатільського притулку в Лівані.

19.00 р. У Коінорені запрошують багато життя. Фото, взято 30 жовтня 1983 р., показує матір п'яти, кезбан Озер, який знайшов своїх синів мертвих. Мамина гора страшна.

20. 12-річна дівчина Омаїра Санчез впала в небезпечну пастку в руїнах, які викликали занурення вулкана Невадо дель-Руза в Колумбії. 16 листопада 1985 р., майже 60 годин після того, як Омайра була забита. Дівчина не може вийти, тому після того, як вона втратила свідомість і померла.

21. 18 грудня 1987 р. Куро, Південна Корея. Неспроможна мати плід з поліцією звільнити її сина, який був заарештований на демонстрації. Син жінки звинуватив уряд шахрайства, для якого він був загиблим. Поліція не звертати увагу на те, щоб мати гранат.

22. У листопаді 1992 р. в Сомалії. Мати підніме тіло своєї дитини, щоб перенести її до готової могили.

23. Це дуже важливо, щоб ви були У червні 1994 р. фотографія людини Хуту підтверджує це. Поліцейський мусульман, як тільки підозри, що він був симпатичною до Туці повстанців.

24. 1996. Куйто. Доброго дня, бо в ході цивільної війни багато їх родичів загинули, і вони були травмовані для відпочинку їх життя.

25. Серпень 1, 2005. Нігерійська жінка і її дитина чекають на безкоштовне харчування.

26. Джон Леннон і його вбивця Марк Чапман. Це остання фотографія популярного рок-музиканта, який був прийнятий, поки Джон дає його вбивцю автограф без знаю, що він буде стріляти його в лобі.

Намагайтеся переїхати на щось приємне. Ось фотографії, які назавжди залишаються в історії як одна з найкрасивіших і незабутніх.

Ернесто Че Гувара

р.

Альберт Ейнштейн

р.

Winston Churchill

Афган Дівчина (в 1984 і 17 років пізніше)

5 999 р.

Земельна

Обід на вершині хмарочоса

Поцілунок на площі Times

Юрій Гагарін

Шарлі Чаплін.

Марилін Монро.

Сальвадор Далі

Біти.

Теніс гравця

Прапор за Рейхстаг, 1941 р.

Buzz Aldrin на Tranquility Base