Музика з кінця '80s, '90s

Ще один день, я прокинув російську музику 80-х, 90-х до mp3 і пішов в тренажерний зал для тих пір і активно, з посміханням на обличчі, танці, я не навчився довго. Настроювання троянди до безпрецедентної висоти. Весь день танці, як божевільний, з такою радістю і вирішили зробити пост з музикою 80-х, 90-х і на початку 21-х століть, можливо, вона також підніме настрій, і на сайті є кілька постів про російську музику, зірки.

Але найголовніше, що коли я слухаю, я отримую впевненість, що все попереду мене, шлях я думав і відчував так багато років тому, як школярка, яка не виходила в реальне життя. А тепер, перейшовши в реальне життя з цією музикою надихає мене, щоб зробити нові речі, і в цілому просто щасливі всередині.

І хоча я слухаю різноманітну музику, є тільки поп, це простіше і ви не повинні думати про слова. Вони не потребують вступу, тому це буде написано коротко про деякі.

Почнемо з піснею, яку я слухаю протягом 15 років.

Євгеній, або просто Женя Бєлосов. Красиві очі, чарівна посмішка, як ви не змогли закохатися з ним? Дівчинці здавали з нього ) Дженні мали брата. Женья була одружена з співачкою Наталя Ветлицька, але саме 9 днів. На жаль, Женя не могла знайти виробника в середині 90-х років, які допоможуть йому відновити свою кар’єру, він почав справу для виробництва горілки, а потім сам пити, що призвело до інсульту. У 1997 році на 32-му році життя після інсульту він проходить операцію мозку, а через 2 місяці він гине.

Він запитав один раз:
Чому співають пісні, які вас хворіють? Ченья відповів на питання: «Що ще можна зробити в Росії з моїм зовнішнім виглядом?» ?

Іванушки Міжнародний. Композиція відома всім новим і старим. Андрій Григорьєв-Appolonov і Кирил Андреєв працював моделями до групи, Кирило на Славі Зайцев. Про це заявив, що група Матвієнко створена під Кирилом.

Кирило навіть перед Іванушками зірвав у відео Світлана Володимирська «Мій хлопчик», також один з хітів 1993 року.

Спочатку Олексій і Сергій назвав групу «Дядько Рей і Компанія», а потім тільки «Погляд». Перші пісні зафіксували «Студент» і «Баби» другий, а не інший спосіб навколо.)

Учасники групи (перший рядок) Привіт-Fi зустрінеться тільки на комплекті свого першого відео «Не враховуючи». Не знаю один одного і навіть записаний в студії в різні часи для своєї першої пісні.

Після перегляду кліпу я дуже сподобалося, як вони презентували всі три з них окремо.

5 солістів під час існування групи, і вона все ще існує, і склад групи зараз змінюється постійно. Від першої лінії Тимофій Пронькін ще в групі.
Для мене Hi-Fi є Mitya Fomin, будь ласка, не відступайте до вентилятора Тимоти. й

Олександр Валерійович Федеєв, або просто Danko. Зараз актор, грає в фільмах і навіть в театрі, і з тієї причини, що закінчив Большой театр хореографічної школи і GITIS, і навіть перед музичним Олімпом він вже брав участь у основних репертуарних виставах Большого театру. У багатьох відомих компаніях, таких як Дизель, Бос, НАФ-НАФ.

Хто не схожий на пісню «Моя дитина»? ?

Олександр Медведєв або Шура Шурошка вже давно вставила свої передні зуби, і повністю заперечувала чутки про його гомосексуальність, яка була частиною його образу, запроваджуючи всім своєму образу Ліза в 2010 році.

Група Демо... головний вокаліст Олександр Зверєв. Але я трохи торкнувся, вона виходить на групу все ще існує, і, можливо, скоро, вони змінять лідера.

Вірус і Демо дуже схожі, але віруси були більш хіти. Гурт спочатку називався Акварель, потім Ось так, а потім Вірус. У групі було 2 члени.

Наталка Корольов

Чай два ... У мене є музична освіта: Стас закінчив консерваторії Санкт-Петербурга, а Денис Муморський музичний школа, і той факт, що він син Ілля Олейніков, багато хто знає. Стіє все своє життя мріяв про виконання класичної поп-музики, він має голос 2 октав, наприклад, Сергій Пенкін в 4 октавах. І одружений 3 рази. Вони тільки отримали 7 кліпів.

Хто не схожий на “Мій Син”?

Світлана Колтунова або коротко світлий.

Давайте танцювати! Авто-Машина

У ті роки я думав Сергій Лемох був настільки красивим і сексуальним. Так, я ще думаю, що, дивитися кліпи, як він переїхав ... Тітомір, він виходить, теж, був Вов-го.) Ну, чому я не збуджусь про сьогоднішні чоловічі гурти (())

Почепа Оксана, творче ім’я акули. Просування Сергія Жукова. Під час екскурсії в США вирішили зупинитися, але повернулися через 2 роки. У 2010 році отримала альбом.

Шао Бао, Український гурт. Хоча зміни композиції, я люблю свої пісні з усіх періодів. Я не маю слів, як їхня пісня «Не вірю» підніме настрій до теперішнього часу, хоча слова не про радісні, але музика.

Як невидима любов, тому відразу "Ви залишили мене".

Влад Став Сташевський ... Перед голодомомомом працював джентом

Хоча Spleen не є поп-групою, я не можу додати його.

Яскрава пам'ять Муурату: співак, композитор і композитор. Дякую за вашу творчість!

Якщо вам подобається, я можу зробити ще один пост.