Російська лялька Наталя Семанова

На другий день я пройшов через мої дитячі книги (так що мій син читати нормальні книги) і походив у журналі «Маруся», який мій мама написав мене назад. До речі, перший редактор Євгена Хромченко. Ви йдете. На кришку 15-річної Наталії Семенової. Тоді вона стала рольовою моделлю для мене, бо в той час вона була дуже відома модель.

Наташа ніколи не думав стати моделлю. Наташа з ним на кастинг в модному будинку В’ячеслава Зайцева. Не розуміючи що-небудь в роботі моделей Наташа пропустив лиття.

Про Наташу дуже добре розповіли: ні тантоли на набір, завжди спокійний, доброзичливий, з чистою м'якою душею і великою ефективністю.
Наташа сама сказала, що вона ніколи не побачила себе красивими, але почав працювати як модель, вона зрозуміла, що тут не тільки стикаються питання.

доб.

Наталя занурила «російська кіндерелла», назвала «російською лялькою», яка «труби Claudia Schiffer», «подіум принцес». Наташа зробила таку кар’єру менше двох років. 14 років отримала звання переможця у щорічному конкурсі міжнародного агентства «Еліт» – «Погляд року». Тоді дівчина знав мову погано і не відразу зрозумів, що вона була першою.

р.

На жаль, для модних дизайнерів Наталя не могла працювати на своїх шоу, оскільки вона ще не була 16. Gianfranco Ferre зробив сюрприз для свого виступу: на виставці він поставив Наталю в передній ряд з Софіїм Лорен.

Особливий образ і зроблений Наталя славно: з яскравим контрастним макіяжом вона виглядала дуже благородно.

3610Р. 4200Р.

Семанова стала відома своєю моделлю гай, яка до цього не має повторення

Наталія стала обличчям Opium у 1999 році.

Наталя також зірвала для Георгі Арані, Блюмарину, Сваровського, Діора.

Наталя знає, як бути як міцною, так і слабкою, жіночною і грубою. Він був ідеальним для Армані. У 2001 році Наталя одружила звичайну книгу «Еліт». Сукня виконана Жан-Паулем Гофр'є. На жаль, нічого не чули про Наталі. Чи є вона щасливою дружиною і матір'ю, або вона все ще працює сьогодні, але живе життя? Невідомо. Але дівчина стала всесвітньо відомою моделлю і сто відсотків вступила в історію моделювання бізнесу.

р.

Цікаві фотографії, які я особисто люблю.

, м. Київ

р.

, Україна

Наталія на подіумі

5537845