Мінімалістичні плакати.

Хоча я не схожий на мінімалізм дуже багато, я часто дивлюся на нові роботи в цьому стилі, тому що вони роблять роботу мозку при необхідності. Дизайнери, які просто обожнюють наш вітчизняний кінотеатр, а також мають симпатію для мінімалістського стилю, вирішили, що не варто лагувати за західними колегами, тому нам необхідно зробити мінімальні плакати для нашої російської та, звичайно, радянські фільми, адже «похилого буму» не обійтися. Вони не ігнорують своїх американських і європейських фільмів, але наш кінотеатр не є їх поле ягоди.

р.

За допомогою таких плакатів дизайнери підвищують свої навички та навчають творче мислення разом з отриманням відмінного задоволення від спогадів про родзинки від улюблених фільмів.

Наскільки я знаю, автори цих робіт просто починають розкривати себе як дизайнери, тому дуже важливо для них, що все на вищому рівні (посадки, так щоб говорити). Давайте подивимося на ці плакати в стилі «мінімалізм» і ностальгії не буде довгою в приході (все картина має назву автора і звання фільму).

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8 8 888 р.

9.

10.

11.

12.