Зміст сумки

Ви коли-небудь думали, що вміст сумочки може розповісти багато про свого власника? Вимкніть його можна. О, ye! Цікава ідея фото проекту «Персона», яка була створена Американським фотографом Ясоном Травісом, припускає, що наші речі є відображенням нашої особистості. Хоча ідея фотографа, щоб зробити фотографії людей і речей, які вони виконують з ними, не так нові, вона виявилася дуже незвичайною для мене, так як я ніколи не бачив нічого подібного в світі фотографії до.

р.

Щоб малювати психологічний портрет людини на змісті його гаманець, фотограф пропонує нам - аудиторію, так як він тільки знімає мешканців рідної Атланти, але не дає нам ніякої інформації про людину на фото. Здогадувати себе. Професія, спосіб життя і вік своїх моделей Jason Travis не розголошується, залишаючи віваль таємниці. Але я не думаю, що це важко вгадати.

222230

р.

96316310

В цілому фотограф захопив понад 100 осіб + свої речі. Звертайтеся до нас, що всі люди різні і індивідуальні до кістки, оскільки більшість не хочуть бути такими іншими.

602000р.

доб.200

Як яскраві і різні люди захоплені у фотографіях, просто чудово! Фотографія поваги ідеї та її реалізації.

доб.

р.

р.

Можливо, ви знайдете набір, схожий на один, ви завжди приймаєте з вами ("Я завжди бере відеокамеру з мене ..."). До речі, багато персонажів у своїх фотографіях мають камеру, американці люблять стріляти і я підтримую їх в цьому (то буде щось виглядати і пам'ятати, не просто пам'ятаєте).

169378

р.

Я побачу в мій гаманець і знайти щось цікаве.

Звичайно, не всі роботи представлені тут (понад них занадто багато), але головна сутність може бути захоплена. Я не знаю, якщо вам подобається, але я думаю, що це хороша робота.