Михайло Фасбендер

Я хотів би присвятити цю посаду одному з улюблених акторів, які я соромно помітив пізній, але краще пізно, ніж ніколи. Михаїл Фасбендер почав свою кар'єру 10 років тому, але він дійсно отримав визнання, він заслуговує лише нещодавно. Цього року ми побачили його як молодий Magnito в X-Men The New Generation, який можна вважати його проривом у популярному кінофільмі, а вчора він отримав нагороду Best Actor на Венеційському фестивалі за свою роботу в Shame. Я привертаю вашій увазі історію Михайла Фасбендера, яскраво демонструючи, що, не намагаючись піднятися на Голлівудські пагорби у ваших улюблених варіантах, але залишатися вірним і вашим ремеслам, і маючи терпіння, ви також можете досягти висоти.

Михайло народився 2 квітня 1977 року в німецькій та Ірландській родині. Він провів перші 2 роки свого життя в Німеччині (і все ще говорить про хорошу Німецьку), а потім перейшов з родиною в Ірландії, де батько відкрив ресторан і був там шеф-кухар. Закінчила драматичний центр Лондона акторська школа, яка також включає Tom Hardy, Paul Bettany і Russell Brand.

Перший серйозний проект Михайла, після декількох появ у британському серіалі, у 2001 році був міні-серії, присвячених світовій війні II - Брати в армах, виготовлених Американським каналом HBO. Своїм виробникам і натхненням були Стівен Спелберг і Том Ганкс, які раніше працювали разом з Ощадою Приватного Райана. Серія отримала шість премій Emmy Awards і Golden Globe. У Братах в Армах Майкл має прекрасний американський акцент.

Михаїл продовжує свою роботу в телевізійних фільмах і серіалах, в тому числі The Witch в 2004 році. У цій серії, яка складається з двох сезонів, він грає лідера осені ангелів Азазель. Я не бачив шоу, але це для підлітків, і я думаю, що це трохи темніше версія Enchanted.

Габаритний зображення

У 2007 році він зіграв у фільмі «Ангел», про долю пристрасного письменника-любителя. Михайло грає чоловіка. Випробування головного героя фільму – англійський письменник Марія Кореллі. «Ангел» прем'єра в Берлінському кінофестивалі.

Перший у світі американський широкоекранний дебют у цьому ж році був 300 спартанів, які ми добре пам'ятаємо. Він відіграв Stelios в ньому. По-перше, в той час як це можливо, що я дивився фільм на піратському DVD з жахливою якістю, крім Gerard Butler, було трохи складно розповісти про різницю між воїнами: Тим не менш, американські режисери ще не пам’ятають Михайла, бо він почав запрошувати на проекти один за одним.

(доб. 3)

У 2008 році Михайло зірвав у найсерйозній ролі для себе в дебютній режисерській роботі британського художника Стіва Маккорона «Угорка» про події Ірландського голодного удару у 1981 році. Fassbender відіграла Боббі Піски, члена Ірландської армії, яка почала голодний удар. Маквін отримав престижну премію Caméra d'Or на кінофестивалі Cannes, яка представила режисерам дебютантів, і Михайло отримав нагороду британського незалежного кіно.

Для цієї плівки він пішов на сувору дієту і в десятитижневій перерви в плівці споживається тільки 600 калорій в день у вигляді ягід, горіхів і консервованих сардини, плюс багато ходьби і робити йога. Наприкінці Михайло зважився 58 кг з висотою 183 см і збігом зсуву, що було те, скільки Боббі Піски зважали, коли він зробив останній запис у щоденному щоденнику. Я не маю найгірших зображень з фільму.

р.

Після цього були жахові фільми «Парадізе озеро» і «Блодія Крік», про які я не можу сказати нічого, адже це не мій жанр взагалі. Акваріум, про зв’язки 15-річного дівчинки з новим хлопцем.

Цього ж року михаїл з'явився в якості лейтенанта Архі Хікокса в неглобальних бейстерах Quentin Tarantino.

Минулого року він міг бачити у «Центрі» разом із Ольгою Куриленко.

А також в "Джон Хекс" з Megan Fox, Джош Бролін і Джон Малкович. Фільм отримав відторгнення відгуків і заробив лише $10 млн на бюджет 47. Я не думаю, що це варто дивитися, якщо це через наряди Megan Fox.
18449494

Цього року вийшов фільм «X-Men: Перший клас», в якому я побачила Михайла в першу чергу, крім «Інглоурних Бастердів», де я якось не приділяв особливу увагу йому. Михаїл відіграв молодий магнето в адаптації легендарного мультфільму Marvel. Перезапуск цієї серії був більш успішним, з Майклом Фасбендером та James McAvoy отримав винятково позитивні відгуки про свою роботу та захопивши армію прихильників з їх на екранній парі. В рамках проекту «Брати в руках».

Зараз в кінотеатрах країни є ще одна адаптація відомого роману «Джан Ейр» з Михайлом Фасбендером як Рочестер і Мія Васіковською як Jane. Фільм дуже красивий і сподобається тим, хто прочитав і тим, хто не прочитав роман.

р.

Фестиваль Венеції та майбутнє. Михайло прийшов на фестиваль з двома фільмами – «Небезпечний метод» і «Шame». У першому він відіграв легендарний психіатрист Carl Jung. Фільм Давида Кроненберга не виграла ніяких нагород, але він вже номінований на Оскар. 17 листопада в Росії буде випущена Росія.

Михайло на прем'єрі з Кеїра Лицарлі, Вігго Мортенсен і Віннсент Кассел.

Shame - друга режисерська робота Steve McQueen, яка керувала Hunger. Він знову запросив Михайла на роль лідера, бо він вважає його не іншим актором. Фільм фокусується на недискусуваному питанні сексуальної залежності. Про вільний сучасний чоловік, який в той же час власному тілі. Немає дистриб'ютора, але я думаю, що буде змінитися. Що стосується Оскарів, то фільм з рейтингом «Діти до 17» буде трохи складно, але ми побачимо, як виходить.

Єдиний вид з фільму, доступний для загального публічного.

Михаїл отримав нагороду за кращий актор.

Тоді є деякі цікаві факти.

1,1 км Михаїл був зарахований ваффрі з Zoe Kravitz, X-Men Colleague. Але з тих пір, як з'явився фільм, і з тих пір, поки нічого не було чутно про це, я був схильний думати, що це був навмисний або неіснуючий PR переміщення.

12 вересня в рамках кінофестивалю Торонто відбувся кінофестиваль.

2. У 2010 році екс-подруга Михайла Санавіна Андрій звернувся до органів влади, щоб випустити запобіжний порядок, який заборонив Майклу підходити до неї і її дітей до 100 метрів, а також вимагав 15 000 євро на покриття медичних векселів.

Дівчина повідомила про те, що п'яний, Михайло проштовхував її на певному шматку меблів, які перетворилися на зламаний ніс для неї, а крім того, під час однієї з носок, перетягнувши її за автомобіль через те, що вона постраждала щиколоткою і колінним вирізом. Не дивно, що вона чекала 6 місяців після інциденту. І зокрема, вона зробила заяву тільки після прем'єри «Інглоурних Бастерів», які зробили Михайла. батько Михайла захистив його, кажучи, що Михайло є одним з найбагатших і найвимогливіших людей, які ви коли-небудь познайомитеся. Історія завершилася спокійно і швидко. Згідно з деякими джерелами, сама дівчина звернула заяву, а інші – Михайло дав докази, що на датах, зазначених дівчиною, він не був вдома взагалі. Зроблено всю історію.

3. У У виступі Михаїла є паразит, який можна перекласти як «як якщо», слово він вставляє тут і в інтерв'ю.
доб.

4. У На множині X-Men, він і Джеймс був веселим гойдалкою гольф-карт навколо суду. Одного разу вона перетворилася в серйозний інцидент – зіткнення з парковим автомобілем на повній швидкості. Для гольфу це 12-13 км / год :. У випадку, якщо у вас виникли проблеми, то з’явились про те, що суперечать психіці.

, Україна

Як Steve McQueen я вважаю Михайлом одним з найбільш переконливих акторів сьогодні і бажаю йому багате майбутнє з однаково цікавими проектами.

р.