Особа Д. Хаус.

16 листопада 2004 року FOX повітав пілотний епізод «Доктор Хаус», оскільки весь світ хворий з цією чудовою телевізійною серією і в тому числі:

Тепер неможливо уявити «Др. Хаус» без Хуга-Лорі, і це природно, адже образ бастарого геніального лікаря так улюблений всім – робота блискучого британського актора. Але все ж, я пропоную вам ще один актор в цьому образі. По-перше, ми будемо використовувати визнання творця серії David Shore про три актори (не підрахунок Hugh Laurie), які перевіряли роль лідера, і у висновку я буду фантазувати себе на цій темі.

1. за ідеологічним батьком серії Девід Shore, роль д-р Хаус належить до актора Григорія Синіса, відомого за свою роботу в номінаціях Лісового Гампа (Oscar і Golden Globe), телевізійного серіалу Truman і C.S.I.: Нью-Йоркська сцена злочинності

До речі, Синіз, як Лорі, музикант (басист гурту Lieutenant Dan Band), я дивлюся, якщо це був основним критерієм при виборі правого актора:
Р

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Наступним конкурентом Lori є 45-річний Patrick Dempsey, який має вражаючу кількість діючих робочих місць у своєму активі.

Я побачила шанувальникам таланту цього актора, але він, на мій погляд, трохи коротко.

Але все ще його «медика» роль Патрика отримав - у 2005 році вийшов серія «Анатомія срей», де актор зіграв Д. Дерек Шепард, для якого він отримав чимало нагород і номінацій.
529268р.

І, нарешті, черговий аудит ролі дому - актор Роб Морроу.

Уважаю, що сам актор відмовився від цієї ролі на користь телевізійного серіалу «Кількістьи»

Для кращого прощення скептицизму:

2. І тепер — неоднозначна частина мого посту, намагатися презентувати як одного лікаря мого кандидата. Я попередив вас прямо, актори обираються за моїми особистими уподобаннями і не враховуючи те, що вони набагато вищі, ніж ті, обрані творцями «Дер. Хаус» ... просто мій фантазія:

- Гірський Старман. харизма цього хлопця подрібнить будь-якого, і він не використовується, щоб грати в повну бастарту, і здається, що кожен з його ролей є роль повного наркомана, і це буде легко вимикати кілька сезонів:
Р

Не було настільки популярним - хто знає, можливо, Laurie був з роботи...
р.

- Роберт Даунс Jr.

І знову, незважаючи на високі збори..., якщо мій припущений, творці будинку м.д. доведеться сидіти в борг за перший сезон.

Я не дуже симпатизував з актором до, але його виконання в Шерлокі повністю змінив мій розум. До речі, тут є аргумент - образ генія наркомана для Downey Junior не дивний.

Я знаходжу цю можливість запропонувати свій улюблений актор, Bill Nighy.

Якщо хтось звинувачує мене про те, що я дійсно думаю, що цей актор відігравав Будинок як феноменальний, як Ху Лорі.

1297568

... просто уявіть, ще більше скеля і рулону Будинок:
р.

Ну, тепер це просто фантазія, тому що Доктор Хаус єдиний, і це неповторний Хуг Лорі, що ми бачимо його, і це як ми любимо його!