Макіяж був створений, щоб приховати недоліки і підкреслити гідність обличчя, але це може грати жорстокий жарт з нами. Наприклад, я можу згадати пару разів, коли мій зробити не те, що було невдалим, але було загострення мила про глобальну катастрофу (особливо під час школи і студента) Однак, що ми можемо сказати про нас, смертності, якщо навіть знаменитості не є імунними від таких відмов. На червоному килимі з жахом на обличчі з’являються тільки питання, що я хвилююсь про те, як зірка, яка була майстерна командою суперпрофесіоналів.
Якщо ви думаєте, що ніколь Кідман впав на обличчя в борошні, роси на дитячому порошку або, Бог заборонений, споживається забороненим порошком, то це не так. Ніколь захотів виглядати красиво на прем'єрі свого музичного «Ніну», який її виконавці спробували допомогти їй, щедро порошили жіночу обличчя з мінеральним порошком. Але не доводять працівників злоподібної конспірації перед часом. Якщо ви подивитеся на такий порошок в нормальному освітленні, то все здається досить гідним. Але коли камера блимає, вона починає блищати, залишаючи білі позначки на обличчі, як це.
То ж доля бджоли Uma Thurman.
Ашлі Юддд, вона не має ідеї, що йде на неї.
Drew Barrymore також має слабкість для відбивних частинок. Як це було?
Якщо попередні красуня дізналися про свою відмову, тільки після публікації газет зі своїми «сніжними» обличчями, ці жінки теж поспішають подивитися на себе в дзеркалі. За всю свою любов до Єви Лонгорії, актриса отримала багато прогулянок з примиренням. І вона вибрала занадто легкий відтінок, або наноситься його занадто багато, але результат вийшов, щоб покласти його злегка, не дуже багато.
Самі життєздатні речі з Carrie Underwood ...
І Селена Гомес.
І тут є ядерна суміш легкого консилера і автотана (соній?). Я не впізнав Анни-Линн Маккорд вперше.
Занадто багато засмаги на обличчі і інших частинах тіла гріх багато знаменитостей. І кожен має одну з причин: «Я просто хотів би виглядати спокійно!» Виявилося, щоб бути перевареним. Тут, наприклад, Катерина Zeta-Jones також захотіла знімати втому з неї обличчя за допомогою бронзи (як вона була відпочинком в Карибському басейні). І ось результат.
І Майкл Дуглас любить Катерину, як це!
27810834
Сієнна Міллер має таку ж проблему, але тільки її щіки і ніс відпочивають на Карибському басейні.
Р
І Ліндсай Лохан тільки мав шматок обличчя між нею і губами на сонці. Як виглядає брунька.
Кількість шарів тонального на обличчі Кім Кардашян вже легенда. Але шкіра виглядає ідеально. Від афера.
І Джей Навпаки, підібрали занадто легкий тон до її темної шкіри, що робить її виглядом нездоровим.
Поrcelain шкіра, звичайно, красива і дає образ ніжності і чуттєвості. Але ти знаєш. Так Ніколя Робертс виглядає як привид.
Blake Lively має ідеальний макіяж – красивий тон шкіри, чуттєві губи, довгі вії. Тільки маленькі прищі на грудях Blake вирішили змазувати з легким виробом. В результаті дивні плями на пишному грудях.
Від комплексності і тіла до макіяжу очей. Лілі Аллен знав, що вона зробила. Ви бачите, приховавши журналістів, посольств. Я просто хотів би світити очі.
Памела Андерсон завжди виглядає склепіння – змащені губи, розмиті очі, ці пухкі брови, які не помітні на тлі очей і губ. Памела, ви красива жінка, чому розчаровує себе?
Ні, що страшно!
Я завжди поважаю Leighton Meester для сміливості вибору одягу та макіяжу, але цей макіяж не гідний будь-якої поваги. Кожна жінка повинна знати: зробити макіяж, виділити тільки очі або губи. Не всі одночасно.
Те ж саме стосується Келлі Осборн.
Я прекрасно розумію бажання жінки виглядати красиво, але чому приклеїти до повік такої пуфи?!
Ну, природа не нагородила вас пишними віями, вирости акуратними віями природної довжини. Хоча я взагалі проти всіх штучних - волосся, нігті, вії.
Чер неодноразово заявляв, що вона зробила пластичну операцію (і не потрібно нічого сказати - і так все зрозуміло), але, очевидно, вона втомилася поповненню кишенями пластичних хірургів з крововидними грошима, а співачка вдалася до дешевшого способу - шотландська. Я, ія, вона витягнула зморшки на шиї з стрічкою. До речі, Чер не перший, хто так трансформує його зовнішній вигляд – Марлен Дітріх Сама «затягнута» її шия за допомогою стрічки.