Псевдогоним

В останні дні вона прогрівалася (не менше в Україні), але люди і тварини вже відчували холодне дихання осені. Тварини починають будувати зимові «коси», добре, і люди не мають вибору, але утеплити себе за допомогою щільних светрів і курток. Тож осінь 2011 р. прийшла. І з ним повернулися і псевдошкірі клони весна 2011, осінь 2010, весна 2010 і осінь 2009.

Хто вони, чому вони приходять і які хочуть? Так, все просто: ми говоримо про сотні тисяч носіїв шедеврів шкіряної промисловості цього стилю.

Найпривабливіші куртки виглядають в модних журналах або на телевізорі, коли хтось зношує їх, але не ви. Я помітив, що ці куртки з гумками внизу і на рукавах виглядають вигідно тільки в одному випадку - неприпустимий і з рукавами, витягнутими до ліктя. У застібці, ця куртка дуже незручна - гумки постійно стрибають. У клубі це може бути місце, але на вулиці прогулятися в вітрі і холодно спробувати його!

Але головне - не тільки незручність, але якість таких речей. Він буде недобрим, щоб сказати, що шкіра є дуже бідним матеріалом. Нерідко він не поступається натуральній шкірі як в якості, так і естетичності. Однак, речі з високоякісної шкіри варто відповідно. Куртка на 250 гривень (декілька 1000 рублів в перекладі за гроші «великого брата») не прикрасить міська модниця.

549287

1870 р.

доб.

Бог заборонений, я не хроба будь-яким чином, але у мене дівчата одягалися в такому «модному одязі» пов'язаному з колективним господарством. Вона виглядає як мода, і як вона виглядає і що робиться з буксита. Так само, як Єльочка канібала з її мексиканськими кроликами. Це зрозуміло, де школярки та студенти з робочих сімей гроші для курток, виготовлених з натуральної шкіри цього стилю (і вони дуже дорогі), але чому, для браку тренду, одягаються в дешевому скім'яному екземплярі його???????????????? Після того, як така «курататика» часто зшивається нитками швів навіть!

Є альтернатива: вироби з текстилю, «блювоти» та ін. Якщо немає грошей, але є смак, ви можете виглядати не гірше, ніж дівчата з сторінок модних журналів. Подаруйте революцію, перестаючи бути псевдо-шкірими клонами.