Лука Бресель

Слабкий і посміхається дівчина з кінні очі Blake Lively, який зміг зачарувати себе Леонардо DiCaprio, стала відомою завдяки ролі Серена в телевізійній серії Gosip Girl. З 2007 року був відомий і любий протягом 4 років. Зараз вона 24 років, але вона просто почала свою повноцінну кар’єру як акторка, яка діє в повному обсязі. Крім того, Blake користується попитом як модель, так як вона часто з'являється на чохлах журналів і в різних рекламних оголошеннях. Ви не можете писати що-небудь, тому що Lively був майже доглянуто, щоб стати медіа обличчям, оскільки вона працює в індустрії розваг. З раннього дитинства батьки Бюка взяли її на акторські курси, де навчалися себе, і це було завдяки тісному спостереженні того, що сталося, що мало Бейк навчився основам акторської роботи. Багато хто вважає, що Lively не має талантів, і приймає тільки незабутній вигляд, але численні нагороди вказують на інші.

Так, є Blake, як багато людей думаю, що він?

1,1 км Я, безумовно, не схожий на обличчя Blake. На малюнку добре, але не на обличчі особливо не дивно. Коли я коли-небудь був сказав, що вона була акторка, я ніколи не вірила її і кинув її, кажучи, вона дивилася більше, як тенісист. Я не маю нічого проти тенісу і Blake, але я не бачив краси в ньому. І Лев був зацікавлений в її тому, що вона синьо-оялена блондинка з довгими ніжками (вічно він любить), але знову це IMHO (маю, вона має великий характер, я не заспокійливий). Макіяж на фото нижче дуже добре. Якщо митці макіяжу зробили його під золотою ювелірною прикрасою Lively, вони змогли створити дуже гармонійну картину.

2,2 км Я не байдужий до блондинки з червоним помадою, тому я думаю, що макіяж є великим і blake добре. Не остання роль у хорошому появі відіграли білосніжні зуби Живо (завдяки Бог, це не щелепа 3D).

р.

3. У Ой, wow. О, що! Зображення приголомшлива! Макіяж - це тема, але я не згадую його, але елегантно укладане волосся і красиву частину сукні. Що стосується ювелірних виробів і кольорів волосся, то я змінив сережки (рожевий, чому вони тут?), і забарвлений корінням. Але це зовсім не погано.

4. У Хороший макіяж у відтінках золота. Це недавній зовнішній вигляд на премії "Вибір підлітків", де я закохався в її шкіряні сукні! Ця мега-кола плаття, відмінно підкреслюючи фігуру, Blake вибрав себе, тому що вона не використовує послуги стилістів. Про нас (майбутий день вона подарує свою акторську кар’єру і стане конструктором зображень)

5. Умань Дуже, дуже красиво! Ви не можете це зробити.

6. Жнівень Багатий і відомий Блейк пара років тому був не настільки красивим, але з цього приводу вона не була ієр, і продовжував посміхатися сяйво. Повага до неї, але вона, здається, має заспокоїти її ніс. Ви не можете бачити макіяж, оскільки це мінімальне.

7. Про нас Не поганий, просто змінити вираз. Макіяж схожий на макіяж на першому фото, хоча все здавалося набагато більш привабливим.

8. У Незважаючи на те, що зовнішній вигляд Блейку (частково її обличчя) не зачаровує мене, я люблю її спонтанність і простоту в житті і королівський крок на червоному килимі. Вона знає, як показати себе, і це один з компонентів успіху молодої дівчини як у чоловіків, так і в медіа (якщо ви Голлівуд зірка). Я люблю макіяж, і зачіска краще.

9. Навігація Червоний костюми її обличчя. Я люблю все на цій картині, крім виразу Blake (хоча бути заспокійливими сльозами). Це не перший раз я бачив цей вираз. Я задаю, що фізіогномісти говорять про це?

10. Прогрес на обличчі і обличчі. Вона використовується для того, щоб дати їй очі вниз з чорним луком, і тепер вона переключилася до більш легкого макіяжу, і зачіска з одягом різко змінила. Блейк став «спішним», не схожим на одну на фото нижче (гмм... як старий вона на фото 17-20?).

01 Габаритний зображення

11. Ніцца.

12. Гарний колір очей, дуже красивий! На голові було очищено, але бомба була сексуальною бомбою! Я люблю макіяж, він робить його ще краще. Пелюшник (зварений до варіанту на 10 фото, небо і земля, ймовірно, знайдений «ручний» макіяж художника), червоний блиск, в'язане волосся – все правильно.

р.

13.00 р. Колір сукні – мрія! Але це буде виглядати краще на брюнеті. Хоча точка тепер не в цьому, але в макіяжі, який простий як 5 ст.

14. Посмішувати посмішку. Волосся добре укладається, макіяж хороший.

15.00 р. Інколи Нагадуємо мене про Cameron Diaz, хоча я знаю, що вони не виглядають однаково. Знімок добре, я хотів, що Blake так суворий і бізнес-подібний, але в той же час солодкий і відкритий.

16.00 р. Укладання є просто дапер) макіяж є нормальним. До речі, багато людей порівняли Blake до Leighton Meester, даючи долоню до Blake, але я все ще не можу дізнатися чому. Наприклад, я люблю Leighton краще, хоча це тільки справа смаку, і я не скажу, що в речах жіночої краси і привабливості я «чарівний».