Спочатку почув голос. Нічого неординарного. голос як голос. І послухав трохи більше і трохи більше. Стартував з арктичними мавпами, продовжив останню тіньову цуценю і закінчився переглядом «Субмарин», ароматизованих солоними піснями того ж арктичного мавпи імені Алекса Тернера.
, 235
А потім вийшов, що мавпа теж красива. Не так багато. Але красива.
Не дивно, що весна поза. Ну і не весною, і люди все ще роблять любов. Хтось продовжує старий, інший починає новий, третій має вафель, четвертий має весілля. Я, звичайно, щасливий для людей, але я не щасливий. Я пам'ятаю школу в інший день. У класах фізики мій улюблений класант Антон і я сидів головним чином в задній частині класичної кімнати. Кожен, хто коли-небудь сидів у спинці столу знає, що є власні закони, згідно з якими дослідження припиняються, а замість того, що починається неперевершена Котовазія і мус. Ми не були винятком: віскі, ноти, сміху - в цілому, ми приносили вчителя до білого тепла практично кожен урок. І в один день вона не могла стояти її і розірвав:
- Брошура та Чернега! Я втомився від вашого лемура в спині класу! Займіть свої сидіння!
Звісно, учитель означав, що між мною і Антоном було велике поетичного почуття, яке називається французьким л'амуром, але він звучав, якщо між нами був німбовий окуваний тварини.
Я тоді дуже яскраво уявляв, як ця примітка сидить на нашому столі і періодично кидає свою совку в однокласниках. Антон і я сидю. І наш лемур загинув з гранати.
Ця весна, я жахливо дратував інших людей, тому що шахта втратила десь. З весняної фандрівки, і водночас намагалася знайти саундтреку на осінь 2011 року. Я поїхав по гурту «арктичні мавпи».
15575957
Всі англійські гурти, на перший погляд, нагадують мене про перевтілення Beatles, тому це сталося з Franz Ferdinand і Kooks, очевидно, тому що вони традиційно чотири, вони співають з чітким британським акцентом і дуже дружні до себе через харизма і тісні штани. Арктики не є винятком. Але це не так давно до того, як я зрозуміла, що єдиний, хто зберіг свою увагу на цій групі був великий, досить соліст, який, завдяки своїй чарівності і таланту, може досить гармонійно стати п'ятою в Ліверпулі чотири, але народився з гідною затримкою.
Алекс Тернер і ... Алекс Тернер.
Я б!
Алекс народився майже половина кінця століття. Аль народився 16 років після розпаду великих Beatles, а також в 1986 році, 6 січня, в точності 12 п.м., в Великобританії, але з якихось причин - не в Ліверпуль, але в Шеффілді (Південна Yorkshire).
Маленький Алекс.
р.
Що вирощується.
Сім'я Тернера – це звичайна англійська родина інтелігентів, типових представників середнього класу. П'ятий Давид Тернер, музичний педагог, що спеціалізується на вітрових інструментах, 3 жовтня 2008 року відбудеться з оркестром під час концерту групи Останні тіні цуцети (друга група працьовитого Алекса, в якій він солоний з Мілесом Кане), мама Пеня, німецький вчитель, був божевільний щасливий тільки сина, який в 2010 році став одним з найбагатших молодих митців у Великобританії. Його фортуна оцінюється на 7,5 млн фунтів (380 млн рублів).
3610Р. 4200Р.
Сім'я Тернера.
Різдво 2001 - 15-річний Олексій, отримав в подарунок, що він запитав, і він просить «утрьох» музичний інструмент, він дав гітару і почав навчати музику на власній, але ніхто не знав, що виходило з неї все ... він вийшов наступним чином.
У 2008 році в рейтингу «Кращі музиканти нашого часу» Олексій отримав у номінації «Кращі музиканти нашого часу».
Олександр Тернер назвав «Брита Морозим музикантом» та «Кращою пісенаркою», навіть приреченого британського поета Кароль Енн Даффі оцінив роботу арктичних мавп.
Ці музиканти намагаються побудувати міст між поп-культурою і поезією. Я вважаю піснями Леонарда Коена та Боба Дільяна, щоб бути поезії, як робити пісні Арктики мавпи
.
Арктичні мавпи
Але цей статус «коолест», в даний момент – гойдалка і прокатка, але не всі мають таких статусів.
За деякими публікаціями (наприклад, Roling Stone #9 (62), автор багатьох пісень з перших і других альбомів арктичного мавпи не тільки Alex Turner, так як Sheffield рок музикант і поет Джон Маклуер на початку своєї кар'єри арктика мавпи дав гурт велику підтримку консультував Тернер, щоб зосередитися на реальних проблемах, а не писати більше пісень – порожні пісні про дівчат на зупинках. До речі, на чохлі сольного альбому гурту є фотографія чоловіка.
Над Крісом Маклуер, братом Івана Маклуера
З Микою.
Алекс Тернер – визнана модниця, за версією журналу GQ.
Чи можна викликати досягнення музиканта, щоб бути названим кращими вбраннями в світі?
Льодяник?
Алекс Тернер і ...Арттичні мавпи
"Арктичні мавпи" народилися в 2002 році.
Є багато чуток і легенд про походження цієї залізної назви, але всі вони знаходяться. Автор назви був і залишається гітаристом Jamie Cook, який, як він вийшов, з дитинства мріяв грати в гурт з такою назвою. Джамью, до речі, також попросив своїх батьків, щоб дати йому «утрьох» музичний інструмент для Різдва. Звісно, всі англійські хлопці, які опанували основи гри гітари, є така ж ідея – створити власну смугу і підігнути світ під себе ... і, можливо, намагаються стати кулером, ніж самі Beatles.
З Кука і Тернер як опанували гітару в рік і були сусідами, вони не пішли далеко і швидко організували групу, а точніше її назад.
Тоді вони приєдналися до школи, друзі гітарист Andy Nicholson (у 2006 році він нібито втомився від нескінченного довгу, залишить гурт) і «підсилений барабанщик». Matt Hedlers - Nicholson вже грала бас, і тому Hedlers не мали вибору, але купити барабанний комплект.
З 13 червня 2003 року в Шеффілді завітали хлопці, які пережили в пустому складі.
Після відтворення декількох концертів гурт почав записувати демо, розрізати їх в CD і розподіляти їх на концертах безкоштовно. Оскільки кількість компакт-дисків обмежена, вентилятори почали копіювати ці пісні один одному і навіть завантажувати їх в Інтернет. Сторінка гурту на популярному сайті MySpace.com, який багато критиків пізніше приписували до популярності юних гуртів, створених без участі музикантів.
До кінця 2004 року гурт вже був відомий на півночі Англії, і Радіо 1 зацікавився ними.
У той же час місцевий любительський фотограф Марк Булл зняв свою виставу на відео та на власній ініціативі змонтував відео для пісні «Фейк-казки Сан-Франциско», яка була розміщена в Інтернеті.
На літо 2005 року Арктики мавпи нагадували свою назву як молодого сенсу з тріумфальними виступами на основних англійських фестивалях у Ледсі та читання, які привертали величезну кількість натовпу.
Незважаючи на такий високий успіх, гурт не поспішав підписувати контракт з будь-яким з етикеток. До того моменту, щоб музиканти відмовилися від включення представників індустрії запису в гостьових списках своїх концертів, і їм довелося платити за квитки.
Ми отримали все, що ми маємо без своєї допомоги, тому що нам потрібно зараз?
(доб. 3)
Цілісність цієї позиції була посилена рядом виступів групи восени 2005 року, квитки на які прилітають швидше, ніж гарячі торти. Під час виступу продали всі квитки на концерт у легендарному лондонському залі «Асторія», вони переконували правильність їх вибору.
У Лондоні концерт переважно дивився не важливими чоловічими костюмами, але звичайними глядачами, чоловічими костюмами, всі стояв і дивилися глядачам фліс з концерту. Що було чудово!
В кінці хлопці підписали з Доміно Рекорди, в першу чергу з симпатії для власника етикетки Лоренс Белл, який обробляє бізнес з власної квартири і підписаний тільки з тими гуртами, які він сподобався. Белл співпрацює з художниками, такими як Franz Ferdinand і The Kills.
Першу офіційну єдину групу, «Я чекаю, що ви добре дивитесь на Dancefloor», отримав номер на англійських графіках, скидаючи Robbie Williams.
Другий сингл «Коли Сонце сходить вниз», виконував ту ж операцію - тільки цей раз він не був Вільямс, який був поранений, але Шейн Ворд.
2006–2017 ООО «Нова пошта» Алекс Тернер отримує великий день народження презент - випуск дебютного альбому "Що люди говорять я Ам, що я не можу", який в перший тиждень зламав всі рекорди продажів, продаючи величезну циркуляцію.
У Сполучених Штатах альбом був випущений через місяць, і в перший тиждень продано близько 350 тис. примірників. Незважаючи на те, що Американські критики зустрілися з молодими британськими колегами, американський тур «арктичні мавпи» був досить успішним.
У квітні 2006 року гурт вступив у інтерв’ю, що не мав намір змочити старий матеріал на довгий час, а новий повнометражний альбом був практично готовий. Джамі Кухар:
Я не можу уявити, що ми робимо, як Coldplay, що робить альбом, а потім робимо те ж саме пусте шоу протягом трьох років поспіль. Може бути, хто любить це зробити, але не нам.
У той же 2006 р. розпочинається досить дивний сюжет, пов’язаний з виживанням групи бас-гітариста Андрія Николсона.
Анім був трохи зайвою вагою і не дуже зручний, і я думаю, що виробники попросили його з групи, щоб зберегти його зображення.
Габаритний зображення
Андрій Ніколсон
Премія Меркурій за свій перший альбом без Андрія.
Премія Меркурій є щорічною музичною нагородою, яка отримала за кращий альбом Великобританії та Ірландії.
Р
Друзі, мене теж! На жаль, ніхто не підтримав Нікхолсон, і, можливо, контракт на мавпи було зроблено так, щоб його просто не вдалося підтримати.
Пізніше був новий бас-плеєр, більш представник Nick O'Malley.
Хлопці були покарані за зраду - після виїзду Анді група подолала свою першу відмову. Один "Коли Світло приїжджає" став першим гуртом "справа", оскільки він не доходив до звичних вершин англійської графіки, так і-со!
Але ситуація поліпшилася з випуском другого альбому «Favourite Worst Nightmare», який проходив 23 квітня 2007 року, а 29 квітня цього ж року вперше відбувся в британському графіку.
Незважаючи на те, що улюблений Worst Nightmare також отримав номер один на діаграмі, графік успіху не був настільки вражаючим, як перший альбом.
Ви, хто збирається перетнути zebra? Не слабкий?
Другий альбом арктичного мавпи не був виграний, але гурт знову зібрав солідний урожай нагород, включаючи нагороди, отримані в Австралії та Японії.
Р
Тур на підтримку альбому "Favourite Worst Nightmare" відбувся арктичними мавпами, оскільки завжди досить вдало і закінчився 17 грудня 2007 року з концертом в Манчестері, який був записаний на фільм і 3 листопада 2008 року, випущений на DVD під назвою "Арктичні мавпи, що живуть на Аполлоні". Фільм реж. Річард Айоад, багато хто може бути відомий своєю роллю як Мос в комп'ютерах або епізоді в Мігей Боош.
Річард Айоад
Річард є не тільки актором персонажа, тепер він почав з'являтися як яскравий режисер, він раніше знімав відео для арктичних мавп, а фільм «арктичні мавпи» Live на Аполлоні виграв нагороду за кращий DVD на престижних Shockwaves NME Awards.
У 2010 році Річард зробив фільм «Субмарин», який підкорив Великобританію та його кінофестиваль, автор саундтреків для фільму Алекс Тернер (це його перша сольна робота), хочу відзначити, що музика просто чудовий, прямо зараз я пишу пост і слухаю, знову і знову.
р.
З фільму "Субмарин"
Як виглядає головний герой фільму?
Не важко вгадати. Тепер ми знаємо, який тип приваблює режисера Ayoade.
Alex Turner стрибати ...
Третій альбом гурту Humbug був випущений 24 серпня 2009 року.
р.
За Щоденною зіркою, на першому тижні, незважаючи на величезну вершину в пресі, продається лише 40 000 примірників. Порівняно, дебютний альбом у 2006 році проданий 360 000 примірників у перший тиждень та другий альбом 270 000 примірників.
У першому тижні продажів, арктичні мавпи взяли 4 місце у списку 200 кращих альбомів у всіх жанрах у Великобританії. Через тиждень альбом переїхав до 15-го місця, через місяць був на 69-му місці, а в жовтні в цілому залишився рейтинг проданих альбомів.
У США альбом з початком продажів стартував в діаграмі лише з 15 позицій, вище і не випливаючи.
Так весь успіх Арктики мавпи зі своїм альбомом Humbug виходить з питання. По-друге, третій альбом гурту став найбільш непопулярним серед слухачів.
Але причина цієї несправності зрозуміла. Лідер «Арктики» Олексій Тернер мав нову пристрасть у 2008 році.
Ні, не дівчата і алкоголь, це не пристрасний, це звичні атрибути.
Точка полягає в тому, що:
Я не хочу поставити кінець до арктичних мавп. На додаток до “Що я можу сказати, що я не,” сольний проект Олександра Тернера з вокалістом «Раскалі Милес Кане», The Last Shadow Puppets, був також дивним. І це був високий стрибок!
Тернер і Кане.
Але це історія для наступного посту. Час сну. Ознайомитися з вами!
P.S. Немає нічого спільного! Ми зустрілися!
Не зрозуміло, хто був пізно і хто поспішав.