На очах Руссела Джеймса.

Russell James – це один з найвідоміших фотографів для моделей Victoria’s Secret та творця фото наборів для GQ та Sports Illustrated. Так, його робота полягає в тому, щоб стріляти найбільш розкішні тіла планети. Але на початку своєї кар'єри Джеймс працював в заводі як сміттєзбірник, а потім як офіцер поліції в Департаменті боротьби з тероризмом, він не міг уявити, що протягом декількох років найбільш бажані жінки в світі будуть готові роздягатися перед ним без подальшої наполегливості.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса. , Україна

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

452970 р.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

Бажання стати фотографом надтоком Русселем у 1987 році. Тоді він подав службу в поліції і пішов на поїздку по всьому світу з камерою на перевагу. Так він побив по всьому світу протягом 10 років і навіть думав про повернення на завод до сміття, коли раптом Його величний чохол заважав у долі. Джеймс був введений в дію для знімання кришки для спортивних ілюстрацій. Перед його об'єктивом не надано ніякої краси Тіра Банки. Саме ці фотографії, які стали початковою точкою для Руссела в світ модної фотографії.

4457054р.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

Як я сказав, перед початком кар’єри в індустрії моди Джеймс працював офіцером поліції. Зрозуміло, цей досвід не тільки не заважав, але і допомогло фотографу в своїй пізній кар'єрі:

Робота офіцера поліції часто бере вас на місця, де є розлад і хаос. Хтось поранений, хтось помирає. Люди гістеричні. І перше, що ви повинні зробити, це заспокоїти їх вниз і зробити їх слухати вас, зробити їх робити речі, які ви хочете. Те ж саме відбувається під час фотосесії. Стиліст, який працює в паніці, голодні і розігрітій моделі, клієнти, які зберігають вухо. Це найбільш незахищений бізнес у світі!
На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса. р.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

Перед об'єктивом Russell James вже вдалося позувати найкрасивіших жінок світу. Але Руссел також має свої фаворити. Як Heidi Klum.

Гейді дуже складна людина! Вона знає 1000 і 1 способів представити себе. І в кожному образі відчувається органічна. Наприклад, в цих фотографіях вона безтурботна дівчина frolic на пляжі Мексики. Я також зняв його під час пологів. Це дуже особисті фотографії, і вони мають абсолютно різні Heidi. Я бачив її в багатьох різних ситуаціях і я можу сказати з впевненістю: Heidi унікальний.
На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

А для тих, хто все ще не може розібратися, які фотографи та дизайнери знайдуть в Gisele Bundchen, Russell має своє пояснення:

Giselle є одним з мільярдів. Вона має дуже особливий стиль роботи: вона йде – бум! – і фото готових. Немає ступеню судової системи. Ніщо. Такий професіоналізм заздрить багато.

196532 р.

На очах Руссела Джеймса. Р

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

Бізнес-карта Russell James’ чуттєва, а іноді весела, і грайлива краса на тлі природних пейзажів – диких пляжів, гір, незайманих джунглів, лісів і навіть снігових пейзажів Аляски.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

Я дуже люблю стріляти в «живому» декорі. І точка не в тому, що вам не доведеться щось вгадати в студії і що природа підготувала для нас найдивовижніші пейзажі, які не потрібно регулювати, але що голе тіло виглядає більш природно на тлі природної краси. Набагато більше натуральних, ніж у спальні.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.

Хоча Russell James спеціалізується на більшості нюських супермоделей, акторів і співаків часто можна побачити перед його лінзою. Для завершення emancipation у вигляді нагота не досягається і зйомки відбувається не в дикій природі, але в звичайному фотостудії, але портретні фотографії виходять дуже цікавими і, я не боїся цього слова, красивою.

Скарлетт Йохансон
На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса. (Багато)

На очах Руссела Джеймса.

Діана Кругер
На очах Руссела Джеймса.

Зал Беррі.

На очах Руссела Джеймса.

Крістін Девіс
На очах Руссела Джеймса.

На очах Руссела Джеймса.