Іноземні видання

Після того, як я знімався для іноземного журналу. Я входжу в студію. Я зустрівся з командою - стилістом, художником макіяжу та фотографом. Всі чоловіки Більш точно, за якоюсь невідомою помилкою, яка загибла в систему Всесвіту, ці три були фізіологічно чоловіками, але чітко спробували бути дівчатами. Розтоплення, яскраві штани в липці, блиск на губах. Початок фітингу. "Так, вона в цій сумці (замість одягу я повинен був покрити мішками) як життєрадісний кролик Роджер, - сказав він.

Тоді стиліст зважився так сумно і сказав: "Нехай, не слухайте ці фаготи, слухайте мене - Я тільки людина тут." Я шукав його в небесному. Кольорові кути очей якось не вписали в те, що сказав він. «Я дівчині, я дівчинаю,» він сміхався у спосіб. Через тиждень вийшов випуск журналу. Я дивився на фотографії і газовані. Від мене, наприклад, в цілому жіноча дівчина, прийшла найбільш відмінна, жорсткий іроген-гермофродит без будь-яких сподівань на сексуальні характеристики.

Це найлегальніша фото і я в ній:

Іноземні видання

І я думав про це. Це гомосексуали, які диктують моду. Як ми побачимо нас як жінки, так і як вони показують нас?

Почнемо з волоссям. Спосіб волосся багато в чому визначає весь зовнішній вигляд жінки (доходить до смішних – жінок з укладкою і підробкою дизайнерського мішка сприймаються як споживачі реальних, брендованих продуктів, а жінки з реальним мішком, але заспокійливе волосся сприймаються як «шап». Хто відомий творець волосся? Ні, ні, Зверев не вважається, це ненаповнена і чисто російська величина. Візьміть хлопець, наприклад. Один з провідних світових лідерів. Природно вписується опис через його орієнтацію. Подивіться на зображення:

51813618

Іноземні видання

Некільне Кларк, який працює з найбільш Голлівудськими зірками:

Іноземні видання

До речі, великий коханець створення шокуючих зображень. Зауважте, що незважаючи на те, що це колекції емінесентних дизайнерів, основні стилістичні рішення по зачіски Нікі, зроблені самостійно:

Іноземні видання

Звісно, тренди, що встановлюються зірками, такими як Kremer, впливають на світ, з самими колекціями зачіски сезону, з якими зачіскає хлопчик. Я дізнався це з власного досвіду, коли я повернувся з Schwartzkopff.

Якщо ми говоримо про дизайнерів, є багато номерів. Візьміть той же John Galliano:

Іноземні видання

Ось образи маестро приходять з жінками:

Іноземні видання

Іноземні видання

Іноземні видання

Дольце і Губана:

Іноземні видання

І їх бачення жінок:

Іноземні видання

Це не те, що це не красиво. Більш того, не всі зображення, запропоновані цими джентльменами, роблять жінку людиною. Але є нездоровий тренд. Розкажіть. Прийміть більший погляд на сексуальність тих, хто належить до цих меншин:

Іноземні видання

Іноземні видання

Той факт, що вони не мають ідей, які люди хочуть. Вони не можуть оцінити жіночу привабливість, вони відчужливі до хвилювання при погляді грудей або ніг. Тим не менш, в їх внутрішній світ, як правило, не гармонія – вони запобіжні, вони борються з мокерами і одночасно відтворюють себе, як ті, хто не є природою. Без назви, жінки. Якщо він любить ці зображення. Поставте його, якщо він любить протрудування ребер і Сонячний шлунок авшвейца.

Важко. Але ні, ми все ж втратимо вагу, псуємо лінії нашого тіла з запропонованим різноманіттям неможливих нарядів. До речі, якщо такі чоловіки пропонують жінкам з соусом, то вони з'являються, м'яко покласти, вульгар. Що говорить eloquently як блиск на губах, а високі черевики, які стали модними, тому популярні з стриптизерками і прозутами.

Іноземні видання (ХХХ)

Тож чому ми даємо в захваті від цих людських ідей? По суті, перш за все, накладається на нас за допомогою реклами зображень. По-друге, ми не одягаємо чоловіків. Одягнена Жінка Голий чоловік Кому мозку вже промивається рекламною рекламі. Це те, що я кажу, засихав як хлопчик, з підписом, прикріпленим до моїх джинси. Ні, це не запис, який говорить: "Це лежить одна худа ас." Логотип D&G

Іноземні видання

*Вибір чоловічого, але