10 кандидатів на знання найкращої посади

Вибираючи 10 кандидатів на кращий пост місяця проблематично, оскільки існує флуктуація двох парадигм. Перший: «Ой мій Бог, автор, ймовірно, писав це протягом 6 місяців, тому багато роботи над ним ввели.» Дві: "Дуже, це так цікаво ... реально, весь інтерес знаходиться в картинках, які можна зібрати в 20 хвилин."

Тобто, так, логічно вибрати пости незалежно від того, скільки робіт надягають в них, але з іншого боку, незгодні позбавити тих, хто інвестував багато часу і зусиль. Ділмма. Я намагався знайти середню землю і в кінцевому підсумку вибрано наступні 10 повідомлень:

Скарлетт Йохансон і «завжди» своєї полігамі - Оліко цікаво, докладно і красиво розповів про відносини Скарлетта з чоловіками, тим самим піднявши питання існування неспроможної природи в здавалося б скромній дівчини. І, ймовірно, це добре, що домашні оголені фотографії (1, 2 - НЕ відкрити) з'явився після публікації.

Смотивовані фотографії – це просто випадок, коли пост записується швидко, але з іншого боку, цей інноваційний фотограф все ще повинен бути спійманий десь, покласти на стіну і сили, щоб відмовитися від його створення.

р.

Isabel Stromberg - це "мама" всіх інтернет-видань - ні, ні, ні, ні, я отримую його. Isabel Stromberg є поганий, поганий, дуже поганий дівчина. Але це істота принаймні викликає обговорення, що ще не вистачає.

Зображення для всіх випадків - summer_death зробив вибір зображень на ряду подій з життя кожної дівчини. Це не тільки написання тексту, але і створення цих зображень на поліворе.com (...і це хороші новини). До тих пір, як я можу пам'ятати, я запитав її на випускні фотографії, але вона вирішила обмежити себе лише таким чином (і це погані новини).

Фотографії, які шокували світ (частина 3) – Alenka_ С створив як багато об'ємних частин про «фото, які шокують світ», але зареєстровані учасники краще відзначили третє місце, що в підсумку став найвищим постом на сайті. Ну, це гріх не домінує.

Мирєл Темно, «Великий скарб» – але цей пост, навпаки, був трохи оцінений, проходячи. Я знайшов пара Miley Dark і Alain Delona цікавих. Додатково

«Як багато разів я пам'ятаю, я прокинувся в середині пишної римської ночі, сидів на клумбі з ногами між ногами, а в жовтих відблисках вуличних світильників довгий час милуватися обличчям Алаїна, довгими віями, заточений профіль. й
Ну, Різдвяна кішка, я також хочу прокидати в середині римської ночі і милуватися Alain Delon довгими віями.

Заборонена любов - Hard_Candy розповіли ще одну любов'ю, зі смаком гламурного, хто. Я не хочу бачити цю пару вдруге, але я думаю, що більшість читачів чути про своє існування вперше.

Що таке кільц? Сашаче написав залізо і дуже об'ємний пост про чоловіка, як кілець. І це дивно, що один з найбільш об'ємних постів на сайті -- мм, не відповідав питання, що піднімається у назві.

«Ви не пропустите одну спідницю», – батько братів.

Моя поетична романтика з Робертом Паттінсоном - kaverza в вірші розповіла про дні, які вона пройшла під знаком кабачків. Варто бути Робертом Паттінсоном. Всім подобається вам сьогодні, і завтра ви прокинете, як ви все ще молодий і красивий, але вчорашні школярки говорять про вас в минуле напруження. Роберт Патинсон є свого роду як хлопчик гурт. Хоча, з іншого боку, DiCaprio повинен мати таку ж історію 13 років тому. Він вийшов з нього, не був він?

Чи можу я стати державою з печаткою,
що мій пристрасний любов згасився,
І так, що не більше розмитих,
Я дуже спокійний, і це ясно.
На фото я дивлюся з байдужістю,
Тексти пісень, а це означає: Я не бачив краси, я не відчуваю ecstasy,
Я не можу зловити будь-який рух у відео.
Це, ймовірно, замкнено.

Таві Гевінсон: Молодий геній або PR продукт є дуже мила мода freak. Яскрава в хорошому вигляді.

Тепер у колі авторів буде закритий голос:

А переможець буде оголошений протягом декількох днів. Якщо один з учасників, прізвища якого в скріншоті, не проголосувати протягом декількох днів, право голосувати буде передано в наступний номінальний користувач. Ви не можете голосувати за себе.