Ангели, savages і жінки

Я продовжую знайомити вас з роботами австралійського художника Руссела Джеймса, який славиться фотографіями, що зображують ню моделі, більшість з яких були або «підбори» Секрету Вікторія.

Перша частина тут vev.ru/blogs/angely-dikarki-i-lezami-rassela-dzheymsa.html

Цього разу я починаю з моїми улюбленими фотографіями James – за кадром фотографії з секретів Victoria’s Secret та пагонів. Ці фотографії дуже живі і “реальні”, як модні критики, як кажуть, вони не мають грайливості і постави, і завдяки таким фотографіям ми можемо подивитися на святі свят і подивитися, як підготовка йде на важливі події в світі моди і як моделі поводяться в повсякденному житті.

Небесне створення Миранди Керр

Emanuela de Paula і Russell James. Це Що Makeup-Free Supermodels Дивитися Подібно - Дуже Хороший

Gisele-Giselle-Giselle

Бахаті Принслоо

Chanel Iman і її Burning див

Позитивний Doutzen Croesus

Міранда знову.

Adriana Lima Relaxes як masters zard її волосся

Хіба в роті

Кароліна Куркова дивує щось

(доб. 1)

Келіта Ibanks

Я люблю працювати за сценаріями модних шоу. Немає, не тому що я можу бачити щось, що не допускається до інших (див. це майже кожен день і не втомився від захоплення), але тому що я можу мати великий час. Моделі, такі як фольга навколо і дражнити мене і я не бачу нічого страшного або образу про це. Деякі з них навіть не плутають свою камеру і створюють рідкий постріл самостійно.

Rosie Huntington-Білі Лялька

Гейді Клум

Весела компанія.

Ana Beatrice Баррос

З фото життя на сценічні фотографії. Я хотів би познайомитись з фотоальбомом Russell James, який вийшов минулого жовтня, коли я бачив ці фотографії, які я ніколи не забулись. Книга називається "V2" і основною роллю на своїх сторінках була виконана моделями нового покоління - Миранда Керр, Кандіце Сванепол, Ліндсей Еллінгсон, Ерин Теплогертон, Бруклін Деккер, Емануела де Пауло, Яра Маринао, Ами Хіксон і мій улюблений Росі мисливськтон-Білілі.

Ами Хіксон

Майже всі фотографії виготовляються в чорно-білому кольорі, і це дає їм особливу чарівність і чуттєвість. Як я писав в першій частині посту, Рассел Джеймс рідко створює свою роботу в стінах фотостудії, віддаючи перевагу диким пейзажам до них. Ці фотосесії не були винятком.

Fragile beauty Lindsay Ellingson на Карибському узбережжі.

Міранда Керр нагадав мені русалка, яка змінила її блискучий хвіст до розкішних ніжок.

The Приголомшлива Rosie Huntington-Whiteley

Для того, щоб звільнити жінку і підготувати її до того, що рано чи пізно вона все одно буде роздягатися перед об'єктивом, я, перш за все, повинен створити комфортні умови для неї. Я спробую говорити про її вільно і на теми, видалених з фотосесії. Найбільша помилка, яку ви можете зробити, - сказав він, ми будемо приймати деякі дивовижні інтимні фотографії з вами. Вам сподобається. Тоді ви можете забути про голі фото – дівчина не роздягає, вона буде одягатися ще більше. Краще компліментувати своє взуття або обговорити красу пейзажу - він виступає як відволікання.

Candice Swanepole як ліс nymph

На відміну від попередніх фотосесій для фотоальбому V2, основною темою якого було виявлення чуттєвості та фемінності моделей, фото набір з Erin Heatherton несе деякі провокативні значення. Я єдиний, хто зношує коронку гілочок на голові Ерина?

Бруклін Декер.

р.

Це фотографія, яку Russell James надягають на кришку V2.